JohnnyX360 Odesláno Prosinec 3, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2014 Kdyby ti zůstal aktivovaný kamosuv ucet na PS3, tak s klidem můžeš PS+ využívat v tom smyslu, ze si pres ten ucet nastahovat hry zdarma a potom je budes hrát na svém profilu. Nicméně doporučuji vlastní, nakonec se vždycky stane, ze se dva nemusí domluvit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 2, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2015 Opouští PS Plus: 7. Ledna: Injustice Gods Among Us Ultimate Edition 7. Ledna: Secret Ponchos 7. Ledna: Hitman Trilogy HD 7. Ledna: Deadly Premonition: The Director’s Cut 7. Ledna:: Final Horizon 7. Ledna:: Titan Attacks (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) Přichází na PS Plus: 7. Ledna: inFAMOUS First Light (PS4) 7. Ledna: The Swapper (PS4/PS3/PS Vita Cross Buy) 7. Ledna: Prototype 2 (PS3) 7. Ledna: DuckTales Remastered (PS3) 7. Ledna: Woah Dave! (PS Vita) 7. Ledna: Duke Nukem 3D Megatron Edition (PS Vita, not available in Germany) 7. Ledna: Gravity Crash Ultra (PS Vita, Germany only) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karloskh Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Cau borci, mam dotaz. Pred nejakou dobou jsem prodal ps3 a nyni bych rad pokracoval ve stahovani her v ramci ps plus pro ps3 i ps4. Momentalne jsem bez konzole ale chci pokracovat ve sbirce do budoucna. Uz si ale nepamatuji postup. Prihlasim se na ucet, vyberu hru a pak kliknu na show basket, proceed to checkout a order pay. Je to spravny postup? aby mi pak nestrrli nejake penize:D dik za pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 3, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2015 Použij tenhle odkaz: https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz A Ano je to správný postup to co jsi popsal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 ahoj, dá se změnit obrázek profilu který si každý musí nejdříve vytvořit? jinak psn mě pěkně podělal, kupoval jsem za nějakých 220 kč double dragon neon s vědomím že budu mít plnou verzi ale stáhlo se mi demo, nechápu. jinak jak často bývají slevy na psn ted tam je např dead space za 130 kč.:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 7, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2015 mel bys mit v download listu game unlock na tu hru, ktery ti udela z dema plnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 20, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2015 Hele jde DukeNukem cross play? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Leden 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2015 (upraveno) Ahoj jak často bývají slevy na psn budou i v únoru?:D a hry co stáhnu díky ps+ mi zůstanou na vždy nebo je můžu hrát jen po dobu předplaceného ps+ka Upraveno Leden 24, 2015 uživatelem Finchmeister Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Slevy na psn jsou pořád jen některý měsíce jsou lepší jako např. byl teď lednový výprodej pak letní výprodej nebo 24 deals of christmas... To záleží jestli sony nezkrachuje tak je máš navždy :-D ale hrát je můžeš opravdu jen pokud máš ps+ členství Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Leden 25, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Nemas tak uplne pravdu. Pokial nieco zakupis so zlavou,nemusis mat ps+ clenstvo. Tu hru mas navzdy aj bez pluska! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 25, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2015 Na slevy vázané k ps+ se neptal nebo alespoň já to pochopil tak, že se bavíme o igc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 dal jsem asi 300 za hard corps trial nevím co znamená trial ale hra mi dovolila hrát pouze jeden level a pak to skočilo zpátky do hlavní nabídky takže za 300 jsem kupoval jeden level hry.:blejt: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 lol trial je zkusebni verze hry, ale mas ps+ na 3 mesice :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Finchmeister Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 tak proč to chtělo peníze když můžu hrát pouze 1 level. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 28, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2015 podiv se do download listu jestli tam nemáš unlock soubor :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ROMANVECERA Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Ahoj ted jsem cetl ze bude asi v ramci ps plus zdarma hra Thief.Ale nevi se jestli na ps 3 nebo na ps 4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Ahoj ted jsem cetl ze bude asi v ramci ps plus zdarma hra Thief.Ale nevi se jestli na ps 3 nebo na ps 4. Psali to games.tiscali.cz, neoficialne na PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RingMan Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Entering PS Plus: 4th February: Apotheon (PS4) 4th February: Transistor (PS4) 4th February: Thief (PS3) 4th February: Yakuza 4 (PS3) 4th February: Rogue Legacy (PS4, PS3, PS Vita Cross Buy) 4th February: Kick and Fennick (PS Vita) Yakuzu určitě vyzkouším Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 Neměla být nějaká AAA hra na PS4? Slibovali, že od října( ? ) budou ...tak nic, sony zase lžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rhinos Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 tak ju uz je to potvrzene i na YT kanalu.Ale teda to se fakt pos.... na PS3 mi prijdou ty hry premiovejsi nez na PS4 tak to je docela ulet. Kdyby aspon ten thief byl crossbuy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Leden 29, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2015 To jsou na ps4 zase parby :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Březen 5, 2015 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2015 Opouští PS Plus: 4.Března: Apotheon 4.Března: Transistor 4.Března: Thief 4.Března: Yakuza 4 4.Března: Rogue Legacy (PS4/PS3/PS Vita) 4.Března: Kick and Fennick Přichází na PS Plus: 4.Března: Oddworld: New ‘n’ Tasty 4.Března: Valiant Hearts 4.Března: Papo and Yo 4.Března: Sherlock Holmes: Crimes and Punishments 4.Března: OlliOlli 2: Welcome to Olliwood (PS4/PS Vita) 4.Března: CounterSpy (PS4/PS3/PS Vita) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Duben 8, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2015 (upraveno) Opouští PS Plus: 8. Dubna: Oddworld: New ‘n’ Tasty 8. Dubna: Valiant Hearts 8. Dubna: Papo and Yo 8. Dubna: Sherlock Holmes Crimes and Punishments 8. Dubna: OlliOlli2 Welcome to Olliwood 8. Dubna: CounterSpy Přichází na PS Plus: 8. Dubna: Tower of Guns (PS4/PS3) 8. Dubna: Never Alone (PS4) 8. Dubna: Dishonored (PS3) 8. Dubna: Aaru’s Awakening (PS4/PS3) 8. Dubna: Killzone Mercenary (PS Vita) 8. Dubna: MonsterBag (PS Vita) Upraveno Duben 8, 2015 uživatelem Hamagen Formát Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 Ahoj obsahuje Dishonored na plusku aj cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 9, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2015 nenasel jsem tam zadnou zmenu jazyka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.