nepster Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 Po delší době sem koukám a zjišťuju, že asi ani o nic nepřicházím, když už nemám předplatné... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Duben 18, 2015 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2015 o MP? Třeba? Edit: u Ps4 pochopitelně ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Červen 24, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červen 24, 2015 Tak zitra Driveclub PS+ verze konecne vychazi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 hry zdarma na srpen God of War Ascension (PS3) and CastleStorm (PS3, PS Vita) Stealth Inc. 2: A Game of Clones PS4,PS3,PSVITA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Neni tam aj sound shapes ps4 a limbo ps4 lebo ak hej ja som spokojny :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 http://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=hraci-na-playstationu-4-budou-moci-hlasovat-jake-hry-se-objevi-v-nabidce-playstation-plus-22yb Ze by konecne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Stejně to nebude k ničemu dle mě. Komentáře pod článkem se víceméně shoudujou, že se bude jednat o indie vykopávky takže pokrok bych v tomhle nečekal. Pořád spousta lidí není spokojená s nabídkou a SONY s tím nedělá absolutně nic takže i tady bych to viděl stejně ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 tož ludé by chtěli TLOU, batmana a killzone, aby mohli pejčovat že už ty hry mají :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 myslim si, ze je porad lepsi si vybrat nejakou indie hru nez dostat nahodnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 30, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Tak třeba tenhle měsíc je fakt jeden z lepších. Mít doma PS3 tak si rád zahraju i to GoW co mám projetý a co se týče pitchování na hry co lidi měli jejich problém mě to třeba nevadí :-D Jde o to, že Sony se strašně snaží vyjít vstříc HRÁČŮM ( když teda PS4 je pro hráče) ale ve finále je to zase ojeb aby se mohli krýt, že dali lidem na výběr hrát na konzoli jako je PS4 megaretroindiebungie hry :-D Jinak samozřejmě nikoho nenutím ctít moje myšlenky :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Červenec 30, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2015 Já nevím čím to je, ale v poslední době mám opravdu radši indie hry, než kdejaké AAA tituly. Takže mě to vůbec nevadí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Ten neustálý pláč a fňukání na obsah PS+ mi přijde zábavný. Osobně mi nejvíc na PS+ hrách na PS4 láká, ze si zkusím hry, které bych si sám nikdy nekoupil. Rocket League je super a sám bych si to nikdy neporidil a takových příkladu je víc. Nepotřebuji, aby mi dávali profláknuté pecky, ty už mám nebo si je koupím ve slevě, ale odhalovat tyhle skryté poklady je super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Červenec 31, 2015 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 lidi nadávají z jednoho prostého důvodu, sony si je sama namlsala z PS3, před vyjítím PS4 byla v PS+ pecka za peckou a teď tam rvou indiana za indianem, neříkám, že jsou ty hry špatné ale pořád jsou to jen menší hry, kdyby každý měsíc dali jednu lunchovku z PS4 zavřou všem hubu, navíc stejně ty hry se už neprodávají. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 31, 2015 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2015 Člověče tak za tohle máš určitě ode mě uznání. Konečně výstižný post... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Září 23, 2015 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2015 seth123: přesně tohle se stalo, a myslím si že si to uvědomuje každý, problém je že Sony nemá potřebu ted s tim cokoliv dělat, protože si to PS+ stejně platí lidi co maj PS4 kuli MP. Dle mého názoru tam dávaj "aspoň něco" aby se udrželi s konkurencí... bohužel xbox už Sony předběhl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.