nepster Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 dycky přijde někdo kdo to hrozně zabije tim co napíše :D pokaždý to je něco moudrýho ;) mě ten store přijde celkem v pohodě, rozhodně lepší než to co bylo...jen už by mi mohlo fungovat to +ko... no a k tý labuti...takovou hru bych si zahrál možná na superhrách a ne za 350 na ps3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 vy mě tu děsíte. Ještě jsem neměl čas si psko zapnout. Až ho v sobotu zapnu, tak už vše půjde tak jak má...doufám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 (upraveno) Můj názor je, že to vypadá rozhodně líp než to starý store. Líbí se mi i to, že je u her kolik GB mají. Jsem skromný člověk :) Jinak plusko mi to taky nevidí :( Upraveno Říjen 18, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Tak hlásím že mě to PSN taky nerozezná Plusko.... ♥♥♥♥♥ tohle já¨vytvořit v práci a nasadit... tak už sem na ulici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 asi tak... :D ale čekal sem s tím budou problémy.... ocenil bych kdyby odebrali ty nasrávací zprávu: Chcete pokračovat na ps store v angličtině? ....ne omg když to neni česky, tak tam asi nepudu...fakt demence :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Není pravda, snad kromě UK všude vede PS3. Ale PSN hnusný je to jo :) zhlediska bojovych her, kterym se venuju turnajove,tak krome polska a nas se vsude preferuje xbox. Playstation mam od jeho startu,ale jde to s nim z kopce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 A už to začíná... něco nejde, a hned už opět PS3 začíná bejt ve stavu "nahnutosti"... Nebude lepší počkat den, dva...týden, a pakl dávat závěry ohledně PSN? Holt porodní bolesti... i když dost velký Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Říjen 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Tak minimálně by pluskářům měli adekvátně prodloužit datum platnosti jejich předplatného o dobu, po kterou to není funkční, i kdyby to měl být jeden den. Tak si schválně počkejme jak se k tomu Sony postaví (jak už tu někdo psal, třeba kompenzací nějakou hrou, i když by šlo očekávat, že to bude hra 100 let stará a většinou lidí dávno projítá). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Tak psn+ mi uz ide stacilo aby som spustil nejaku hru co mam z pluska stiahnutu v PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) Zkusil jsem pustit Just Cause 2 co mám z pluska, ale pořád nic.... EDIT: Stáhnul jsem znova unlock na Double Dragon z download listu a už to šlape. Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Ja som spustil Bulletstorm a potom som siel normalne do store kde pred tym ukazovalo cenu pri RE5 a po spusteni je preskrtnuta a napisane free. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) ráno kolem jedný mi CZ Store hlásil chybu a že prej implementujou a maintenancujou, na US Store byl zpět starej layout, ale ráno mi Unfinished Swan (pecka IGN 9/10) fungoval normálně, je to parádní pecka, orižinel jako prase, rozhazoval jsem kuličky černý barvy a kolem se vynořoval svět z bílý mlhy, trochu mi to připomíná Echochrome II, když jsem cáknul na žábu a vona skočila pryč, sem se lek...takhle mají vypadat menší hry, vysolil jsem 350Kč a ani jsem neřešil společnou koupi a za ty prachy mi to fakt stálo, i když na aukru na 350Kč koupím třeba GoW3 nebo FF13...ale ty už mám, tak co:) EDIT:Zkoušel jsem se dostat na Store přes Media Go pro PSP a už taky funguje. Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Readdy_B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 A už to začíná... něco nejde, a hned už opět PS3 začíná bejt ve stavu "nahnutosti"... Nebude lepší počkat den, dva...týden, a pakl dávat závěry ohledně PSN? Holt porodní bolesti... i když dost velký mne je jedno,jestli psn pujde,spis mne jde o to,ze na ps3 jsou uz hry hnusny oproti xbox, prikladem budiz skyrim na ps3, epic fail. Jinak co slo, si stahnout na ps+ jsem stihnul pred tim updatem,takze do stredy casu dost,snad to zvladnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Hrál jsem Skyrim na Xku i PS3 a zásadní rozdíl jsem nepostřehl. Můj osobní názor. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Takže co přesně je potřeba udělat aby mě zas PSN vidělo jako platícího membera? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) mne je jedno,jestli psn pujde,spis mne jde o to,ze na ps3 jsou uz hry hnusny oproti xbox, prikladem budiz skyrim na ps3, epic fail. Jinak co slo, si stahnout na ps+ jsem stihnul pred tim updatem,takze do stredy casu dost,snad to zvladnou Taky sem nepostřehl rozdíl. Navíc skyrim je hra kterou bych hrál i kdyby byla v grafice TES Arena :). Tyhle žabomyší války Xbox / PS3 nikam nevedou, obě konzole maj něco. Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Hamagen:Stáhnout něco znova z download listu. Třeba nějaký unlock key. Mě to pomohlo, ale musí to bejt plusko hra/key Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Hamagen:Stáhnout něco znova z download listu. Třeba nějaký unlock key. Mě to pomohlo, ale musí to bejt plusko hra/key Ok skusím :) díky za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Taky sem nepostřehl rozdíl. Navíc skyrim je hra kterou bych hrál i kdyby byla v grafice TES Arena :). Tyhle žabomyší války Xbox / PS3 nikam nevedou, obě konzole maj něco. rozdil je hlavne v tom,ze xbox a pc maji aktualni patche a dlc,to ps3 nema, nebo s velkym zpozdeni. Grafika je u ps3 nejhorsi, to vime,ale to neresim. Velke tituly si zahraji na pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DitR010 Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 X360 Je mnohem mín populární než PS3, tak nevím co tu meleš že X360 je populárnější, všecí víme že není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Z jakého zdroje jsi čerpal? Buď konkrétní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 rozdil je hlavne v tom,ze xbox a pc maji aktualni patche a dlc,to ps3 nema, nebo s velkym zpozdeni. Grafika je u ps3 nejhorsi, to vime,ale to neresim. Velke tituly si zahraji na pc X360 Je mnohem mín populární než PS3, tak nevím co tu meleš že X360 je populárnější, všecí víme že není. Z jakého zdroje jsi čerpal? Buď konkrétní. pánové, to by stačilo, založte topic pro konzolové války, sem to nepatří, to asi uznáte, že:offtopic: :thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Offtopic je hlavně to, co jsi tady teď předvedl ty. Když někdo napíše takovou blbost, musí to něčím podložit. P.S. příspěvek nad tebou se necituje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 tož ceny překvapivě nezměnili, a store se mi líbi celkem dost akorat je také trhané asi ještě to chce trochu odladit ale konečně je vidět obsah v ps+ celkem přehledně a mohli se lepsi poprat stim download listem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 (upraveno) Na příkaz zmazáno (zeditováno) :)) Upraveno Říjen 19, 2012 uživatelem Hudy doplnění Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.