nepster Odesláno Prosinec 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2012 ano ale je to nevýhodné, na psv můžeš mít jen jeden účet, když chceš jiný, musíš ho smazat a tím se ti celá konzole formátuje...a na ten účet by se ti ukládaly trofeje atd... Hello, chci se zeptat, když mám s kámošem koupený PS+ na půl a já bych si teď koupil Vitu, můžu ten náš účet aktivovat i na tý Vitě a využívat toho PS+? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Prosinec 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2012 Nejsem si teď jistý, ale myslím že Vita už je nějakou dobu otevřená pro více účtů, ovšem jediný limit je, že každý účet musí mít paměťovou kartu. "That is, unless you want to purchase a separate memory card for each of your accounts." Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Ahoj, nevite nahodou kdy se objevi nove hry na Vitu popr. Ps3 ? Nikde jsen to nenasel a vsude je x ruznych dat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Tuším že zítra by se něco mělo objevit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2013 Pro Vitu, Ps3 nebo oboji? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 dnes na PS3, na viitu 16tého (jetset) a 21. (pinball) Já se dnes hrozně těšim na Guardians of Middle-earth... to je přesně hra co mě na PS3 chyběla, DotA / LoL hra :D Kdo by si dnes zahrál se mnou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 nevite v klk hodin bude ten update ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 bejvá mezi 2hou až 17tou hodinou, mě se třeba pravidelne věci ukazujou funkčně až kolem 20té hodiny večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 na web ps store to už je :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 nevite v klk hodin bude ten update ? update je vzdy stejny po 17:00, ale na 99% jsou nove po 19:00 ja osobne stale vaham,jestli mam jit do usa psn+,ale moc se nelisi od Eu,cekam na nejakou pecku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Uz i ve storu to je :bash: :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 super je to tam,tak az nekdo vyzkousi ten mortal kombat,tak napiste jestli je to uz komplete ci ne,diky + kolik to ma GB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Už je to i na PS3, včetně Gotham City Impostors, což mělo být jen pro Německo a Rakousko, tak rychle stahovat, než to změní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 tahaaaam tahaaaam :) Mortal kombat complet edition to neni, dokonce to rovnou říkali na blogu. Proč taky... mužou vyrejžovat z DLC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 tahaaaam tahaaaam :) Mortal kombat complet edition to neni, dokonce to rovnou říkali na blogu. Proč taky... mužou vyrejžovat z DLC :) jsem si to myslel,jen jsem tajne doufal. No alespon na vite je to komplete edition Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 super je to tam,tak az nekdo vyzkousi ten mortal kombat,tak napiste jestli je to uz komplete ci ne,diky + kolik to ma gb 9 1 8 8 m b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Už je to i na PS3, včetně Gotham City Impostors, což mělo být jen pro Německo a Rakousko, tak rychle stahovat, než to změní. Hmm, ja mam jen Trial & Unlock... u plne hry mam cenu 135 Kc a hlavne poznamku Not available for purchase Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RiderMaza Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Stáhni napřed trial verzi, nainstaluj a pak stáhni unlock a nainstaluj. Po spuštění budeš mít plně aktivovanou verzi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rocky75 Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 klidně i naopak tzn. první unlock Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Leden 2, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Měl jsem to samý akorát jsem to měl sice zdarma, ale nešlo to stáhnout. Musí prvně stáhnout a aktivovat unlock a pak samotnej trial. Fungovalo to tak u mě. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 ted uz je to za 405,- a smolik, njn odpoledni co nadelam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Kua fix :/ Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 Ja to mam normalne v nabidce ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 já sem si to teda radši hned "stáhnul" ze store přes pc a rovnou tam byla ps3 i psv verze...tď koukam na store ale už tam mam jen psv... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 2, 2013 (upraveno) Maji v tom zase nejaky bordel..na PC store nemam u vubec zadne hry purchased a odpoledne to tam jeste bylo Nepster stahoval si taky u tech Impostors ten 542Mb update u ktereho je napsane Trial Mode? Upraveno Leden 2, 2013 uživatelem kkuubbaas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.