Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

u zdorje mi to prave nejde zaplatit ani kartou, ani poradne paypalem, jak pisu v jinym vlakne, tak shanim jinou cestu

na amazonu jsem to ted taky koupil, 50$ si strhli z karty, ale ted zas uz hodinu hledam ten kod!!! mail mi neprisel, na amazon uctu ho taky nevidim, mne asi jebne.. Kde to tam maji??!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

Jelikož v odkaze na Amazonu na ten PSN kupón píší dole lidi feedbacky, že kód dostaneš ihned, ba dokonce můžeš zvolit i mail na který má být odeslán, zřejmě bude ve tvém případě něco špatně. Buď jsi udělal chybu v zadání mailové adresy, anebo na tebe aplikovali nesplnění této podmínky o které píší v popisu

Online Game Code: Currently, this item is available only to customers located in the United States and who have a U.S. billing address.

(za předpokladu, že bys tedy neměl náhodou na Amazonu registrovanou validní US adresu a platil US kreditkou).

Odkaz ke komentáři

podle mne musis este kliknout na polozku te karty coz bych rek podle tech dvou obrazku ze jsi neudelal pac vzdy mas obrazek z nejakeho seznamu ale ne z detailu polozky, ale jen hadam jelikoz to neznam a nechce se mi kartu kupovat kdyz ji nepotrebuju

Upraveno uživatelem limec
Odkaz ke komentáři

mužeš mi říct jak chceš dobít US účet cz platební kartou?

Odkaz ke komentáři

• Moderators

A tu U.S. adresu jsi vygooglil náhodně anebo tam máš opravdu ověřenou lokální adresu (např. jsi od někoho koupil účet s ověřenou US adresou, z čehož se stává slušný business jak zjišťuju)?

Pokud jsi tam dal prostě "nějakou", tak bych moc nedoufal, že ti to projde (zvláště u Amazonu ne). Přečti si druhý příspěvek od Jason Ralsky ZDE (taky to máš v odkaze na ten PSN kupón).

P.S. Ty peníze ti určitě ještě nestrhli pokud jsi platil teď před několika málo okamžiky. Ty peníze ti na kreditce jen "alokovali", tzn. zablokovali pro stržení, ke skutečnému odepsání prostředků z účtu dochází zpravidla až za několik pracovních dní. Nejhorší scénář pro tebe může být ten, že PSN kupón takto nezískáš, peníze budeš mít týden zablokované a po týdnu se ti připíší zpět na účet a proděláš na kurzovním rozdílu. Nic neobvyklého.

Odkaz ke komentáři

drak3go > adresa je realna, uz jsem na ni dokonce neco na amazonu kupoval. Penize jsou samozrejme teprve blokovane, ale to uz znamena, ze platba probehla (resp. probiha) uspesne. Jinak Ralsky pise presne tohle, adresa uz je "overena" jejich predchozim shippingem tam nekdy loni. Proto me to asi nechali objednat.

dokonce v tom potvrzovacim prvnim emailu od nich se pise "Thanks for your order, XXX YYYY! Go to Your Games and Software Library to download this item and/or view codes."

A tam je samozrejme kulovy.

Upraveno uživatelem nekdoa
Odkaz ke komentáři

Kazdoapdne jestli to neuzijes, tak ho klidne vezmu, at s tim nemas dalsi srani.. POKUD(!!) mi tam vezmes i ten rocni US PSN plus :) Poslal bych ti odpovidajici sumu na ucet.

to by myslim slo

mužeš mi říct jak chceš dobít US účet cz platební kartou?

tohle zkouset nebudu :) ale predpokladam ze to pude uplne stejne jako na US amazonu koupit US only produkt

Upraveno uživatelem limec
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu