Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

Settings > Playstation Network > Automatic update

PS+ pro Vitu se stejně řeší tady. Kdyby bylo to bylo na mě, klidně bych tu i diskutoval o hrách na PS+, sekce PS3 hry je mrtvá.

Upraveno uživatelem deepthroat
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Vážně uvažuji o koupi ps Vita. Mám PSN plus, což je ten nejhlavnější důvod. Jsou nejaký hry pro ps3 z PSN plus, který jsem stáhnul na ps3. K dispozici cross buy(zdarma)? Kolik gb má průmerně hra jako Gravity rush nebo Uncharted?

Odkaz ke komentáři

Vážně uvažuji o koupi ps Vita. Mám PSN plus, což je ten nejhlavnější důvod. Jsou nejaký hry pro ps3 z PSN plus, který jsem stáhnul na ps3. K dispozici cross buy(zdarma)? Kolik gb má průmerně hra jako Gravity rush nebo Uncharted?

Hoj

Tyhle hry zabiraji docela dost, ja kupoval vitu s 4gb kartou a staci to pouze na jeden Ackovej titul. Gravity rush zabira pokud se nemylim neco okolo 3gb a Uncharted zabira myslim asi 3,7 gb. Akorat koukam na net kde sezenu nejlevejsi 16gb kartu :)

Odkaz ke komentáři

sis spletl sekce ne? btw u každé hry na ps store máš napsanou její velikost jakou zabíra

Neřekl bych, protože v sekci PSV je psáno ať se vše píše zde. Ohledně ps plus

Upraveno uživatelem Tulen.mirek
Odkaz ke komentáři

spis chtel naznacit,ze tvuj dotaz byl uplne zbytecny,kdyz vsechno se da zjistit behem chvilky na psn. Vzdy je tam uvedeno jestli to podporuje ps3 nebo psvitu ci oboje a velikost tam je vzdy zobrazena. Mas to i na pc store od sony. Jen to chce trochu snahy neco najit sam.

Odkaz ke komentáři

Občas mi příjde, že tu pisatelé dostanou místo odpovědi a rady vyhubováno :) někdy se nedivím. Díky za odpovědi. Byl jsem jen na telefonu, tak se mi nechtělo vyhledávat info o velikosti buď v aplikaci nebo na netu. Každopádně mne zajímalo i něco jinýho, než velikosti.

Odkaz ke komentáři

Občas mi příjde, že tu pisatelé dostanou místo odpovědi a rady vyhubováno :) někdy se nedivím. Díky za odpovědi. Byl jsem jen na telefonu, tak se mi nechtělo vyhledávat info o velikosti buď v aplikaci nebo na netu. Každopádně mne zajímalo i něco jinýho, než velikosti.

ne cross buy nebudes mit zdarma. Taky jsem si treba myslel,ze oddworld budu mit free na vitu,ale sony;) Ohledne karty doporucuji 32 gb cca 1700,- Mam na ni cele psn+ games + AC a jeste mam par giga volneho.

deep: no u bezcennych her byl,ale pokud si stahnul pouze verzi na ps3 a ne na vitu,tak smolik.

Odkaz ke komentáři

ne cross buy nebudes mit zdarma. Taky jsem si treba myslel,ze oddworld budu mit free na vitu,ale sony;) Ohledne karty doporucuji 32 gb cca 1700,- Mam na ni cele psn+ games + AC a jeste mam par giga volneho.

deep: no u bezcennych her byl,ale pokud si stahnul pouze verzi na ps3 a ne na vitu,tak smolik.

Bezcenná hra? Zrovna Knytt je určitě "cennější" záležitost než spousta AAA píčovin co na plusku byly...

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz jestli sleeping dogs vážně byly dostupní na plusku zdarma nebo se mi to jenom zdálo, každopádně jestli ano, tak tam byly jenom velmi krátce, n? Jinak podle mě je plusko fajn, ale zajímavé tituly jsou podlě mě jen na PS3, na Vitu mě bavilo snad jen Mortal Kombat a Uncharted(trochu, oproti PS3 verzi nic moc) jinak nic.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

,,jen" 9gb :-D co se týče barmana tak demo mě trošku nadchlo, ale nakonec ho rozehrál jen bratr a já se k němu ani nedostal. Btw docela by mě zajímalo čím Sony překvapí příští měsíc. Poslední měsíce mi herně vyhovují až až :-)

Odkaz ke komentáři

• Moderators

No já to hrál asi hodinku na začátku a přestal pak si to rozehrál bratr a já už nějak neměl a ani nemám chuť se k tomu vracet. Co se týče her tak ano dostal sem Hitmana, ale v momentální situaci kdy Sony opravdu příjemně překvapuje sem fakt zvědavej :-) sem rád, že nekupuju každou novinku.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu