deepthroat1468623923 Odesláno Duben 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 21, 2013 (upraveno) Settings > Playstation Network > Automatic update PS+ pro Vitu se stejně řeší tady. Kdyby bylo to bylo na mě, klidně bych tu i diskutoval o hrách na PS+, sekce PS3 hry je mrtvá. Upraveno Duben 21, 2013 uživatelem deepthroat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Vážně uvažuji o koupi ps Vita. Mám PSN plus, což je ten nejhlavnější důvod. Jsou nejaký hry pro ps3 z PSN plus, který jsem stáhnul na ps3. K dispozici cross buy(zdarma)? Kolik gb má průmerně hra jako Gravity rush nebo Uncharted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 sis spletl sekce ne? btw u každé hry na ps store máš napsanou její velikost jakou zabíra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
guuk Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Vážně uvažuji o koupi ps Vita. Mám PSN plus, což je ten nejhlavnější důvod. Jsou nejaký hry pro ps3 z PSN plus, který jsem stáhnul na ps3. K dispozici cross buy(zdarma)? Kolik gb má průmerně hra jako Gravity rush nebo Uncharted? Hoj Tyhle hry zabiraji docela dost, ja kupoval vitu s 4gb kartou a staci to pouze na jeden Ackovej titul. Gravity rush zabira pokud se nemylim neco okolo 3gb a Uncharted zabira myslim asi 3,7 gb. Akorat koukam na net kde sezenu nejlevejsi 16gb kartu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 (upraveno) sis spletl sekce ne? btw u každé hry na ps store máš napsanou její velikost jakou zabíra Neřekl bych, protože v sekci PSV je psáno ať se vše píše zde. Ohledně ps plus Upraveno Duben 30, 2013 uživatelem Tulen.mirek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 spis chtel naznacit,ze tvuj dotaz byl uplne zbytecny,kdyz vsechno se da zjistit behem chvilky na psn. Vzdy je tam uvedeno jestli to podporuje ps3 nebo psvitu ci oboje a velikost tam je vzdy zobrazena. Mas to i na pc store od sony. Jen to chce trochu snahy neco najit sam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 No kazdopadne nekdy jsou velikosti her na PSN uplne "mimo". Tak treba Darksiders II (PS3) 183 MB... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Občas mi příjde, že tu pisatelé dostanou místo odpovědi a rady vyhubováno :) někdy se nedivím. Díky za odpovědi. Byl jsem jen na telefonu, tak se mi nechtělo vyhledávat info o velikosti buď v aplikaci nebo na netu. Každopádně mne zajímalo i něco jinýho, než velikosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Yop nějaký crossbuy hry už na plusku byly, napadá mě Knytt Underground a BigSky Infinity, ale možná i nějaký další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Občas mi příjde, že tu pisatelé dostanou místo odpovědi a rady vyhubováno :) někdy se nedivím. Díky za odpovědi. Byl jsem jen na telefonu, tak se mi nechtělo vyhledávat info o velikosti buď v aplikaci nebo na netu. Každopádně mne zajímalo i něco jinýho, než velikosti. ne cross buy nebudes mit zdarma. Taky jsem si treba myslel,ze oddworld budu mit free na vitu,ale sony;) Ohledne karty doporucuji 32 gb cca 1700,- Mam na ni cele psn+ games + AC a jeste mam par giga volneho. deep: no u bezcennych her byl,ale pokud si stahnul pouze verzi na ps3 a ne na vitu,tak smolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 ne cross buy nebudes mit zdarma. Taky jsem si treba myslel,ze oddworld budu mit free na vitu,ale sony;) Ohledne karty doporucuji 32 gb cca 1700,- Mam na ni cele psn+ games + AC a jeste mam par giga volneho.deep: no u bezcennych her byl,ale pokud si stahnul pouze verzi na ps3 a ne na vitu,tak smolik. Bezcenná hra? Zrovna Knytt je určitě "cennější" záležitost než spousta AAA píčovin co na plusku byly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 sry,ale ja na tyhle hry nemam cas a ani chut,vetsinu tvych AAA titulu nehraju a kdyz se k nim dostanu,tak jedina motivace je delete z disku. Popravde po Dragon´s Dogma nevyslo nic,co by mne zaujalo. Mozna na psn+ Sleeping Dogs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 Ahoj, mám dotaz jestli sleeping dogs vážně byly dostupní na plusku zdarma nebo se mi to jenom zdálo, každopádně jestli ano, tak tam byly jenom velmi krátce, n? Jinak podle mě je plusko fajn, ale zajímavé tituly jsou podlě mě jen na PS3, na Vitu mě bavilo snad jen Mortal Kombat a Uncharted(trochu, oproti PS3 verzi nic moc) jinak nic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2013 jo bylo sleeping dogs na plusko bylo tam po 1 mesic jako vetsina her, pak se vzdycky obmeni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Tak nová nabídka PS+ je k dispozici. U Hitmana je i sniper challenge a nějaký deus ex skiny pravděpodobně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Tak nová nabídka PS+ je k dispozici. U Hitmana je i sniper challenge a nějaký deus ex skiny pravděpodobně. Je to tam,ale nemam 34gb na download Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Já dělal ,,čistku" takže mám kolem 40gb volno. :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Super že to tam je už dneska ale 34gb je fakt hodně :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Nepster šak je středa :D a zítra pátek :D sony by se mohla pochlapit zas tam hodit nějakou exkluzivitu. Za uncharted 1 bych se vůbec nezlobil :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Tak nová nabídka PS+ je k dispozici. U Hitmana je i sniper challenge a nějaký deus ex skiny pravděpodobně. super konecne :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 ja jsem rad,ze jsem dokoncil batmana (hrozne kratky) a tedka hitmana. A tu catherine uvidime,demo mne moc nebavilo,ale ma to jen 9gb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 ,,jen" 9gb :-D co se týče barmana tak demo mě trošku nadchlo, ale nakonec ho rozehrál jen bratr a já se k němu ani nedostal. Btw docela by mě zajímalo čím Sony překvapí příští měsíc. Poslední měsíce mi herně vyhovují až až :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Jestli si najdes cas tak si batmana urcite zahrej, po chvili te to zacne bavit a nebudes chtit prestat :D Dyt si ted dostal hitmana a uz bys chtel dalsi hry :D :D Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 1, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 No já to hrál asi hodinku na začátku a přestal pak si to rozehrál bratr a já už nějak neměl a ani nemám chuť se k tomu vracet. Co se týče her tak ano dostal sem Hitmana, ale v momentální situaci kdy Sony opravdu příjemně překvapuje sem fakt zvědavej :-) sem rád, že nekupuju každou novinku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 1, 2013 Hele taky vám to tak pomalu stahuje? Mě to stahuje jen 1 GB za hodinu z PSN Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.