Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Já u těch her nestíhám platinový, u PSN her ani nestíhám dohrát. Nicméně, zkoušel jsem to Malicious a nezdá se to tak špatný, navíc to má jen 524Mb.

Jinak stahování se už podle všeho uklidnilo, odhaduju to na 500-700kb/s bez problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejlepší hra na PS+ stejně byla Hell Yeah! :) Hitman je supr hra nějaká takováhle stealth akce tomu PS+ chyběla :) Hry nestíham hrát taky, ale... jsme na ten učet já a brácha a musim říct že každej si tam najde to svoje... ja spíš rpgčka a stealth případně indie hry... on pak ty známý AAA tituly... takže to nějak jakž takž stíháme :)

Odkaz ke komentáři

dneska asi v 1 ráno sem poprvé zapnul ten trial a říkal sem si, že bych to klidně koupil :D no ale dvacka není zase nějak přehnaná sleva... :D

kdyby to chtěl někdo koupit na půl za těch 175 tak jsem pro) (nebo jestli má někdo na prodej slot)

E: ještě se zeptam, můžu si u Hitmana vybrat zbraně, který budu mít do další mise, nebo to je automaticky? díky

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

V Hitmanovi sem zkusil vytvorit ten contrakt a lidi tady z cf, ktere mam pridane a maji ps+ jsem pozval tak to zkuste, jestli na to budete mit cas) kdo jeste nema, tak tomu to da trofej, trva to 3 dny tak se zapojte assassini :P :D

E: a mohl bych poprosit o pozvanku na competition, taky pro trofej, diky :P

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Upraveno uživatelem nepster
Odkaz ke komentáři

Přemýšlím, že bych si pořídil PlayStation Plus, ale mám pár otázek:

1. U her co jsou na stažení, tak bývají i k tomu DLC nebo jenom základní hra? Např u takového Red Dead Redemption...

2. Jaké jsou další výhody krom plných her?

3. Jak často vychází AAA tituly?

Odkaz ke komentáři

Moc DLC k hrám nebývá, ale čas od času něco ano, k Batmanovi i Hitmanovi byly nějaké...

Další výhody jsou třeba: online úložiště pro save data, automatic update, nějaký bonusový obsah z ps store a hlavně slevy na nejrůznější tituly.

Každý měsíc jsou 3 nové hry, aaa tituly bych řekl, že asi tak každý druhý měsíc, je to různé.

více info tady: http://uk.playstation.com/playstationplus/ ;)

Odkaz ke komentáři

Přemýšlím, že bych si pořídil PlayStation Plus, ale mám pár otázek:

1. U her co jsou na stažení, tak bývají i k tomu DLC nebo jenom základní hra? Např u takového Red Dead Redemption...

2. Jaké jsou další výhody krom plných her?

3. Jak často vychází AAA tituly?

nad čím prosímtě přemýšlíš za cenu jedné novinky budeš rok dostávat hry. Tedy za rok 36 her na PS3 a možná 24 her na PSV, no a když seženeš někoho napůl ským budeš mít PS+ tak tě PS+ výjde opravdu za ultra pakatel :D tedy jak se v našich končinách blbě říká zadarmo. Jen má PS+ jednu strašnou nevýhodu, nemůžeš si vybrat co příjde další měsíc, takže je to spíše pro nenáročné hráče. A automatické aktualizace jsou boží :P ale nesmíš je zapomět nastavit :) a ještě se občas objeví přístup do bety :)

ME3, LOTR: war in the north, Hitman absolution, Sleeping dogs, Infamouse 2, LBP2, Darksiders 1, Mortal kombat, Bioshock 2, Dead space 2 , Borderlands, Crysis 2, Ratchet and clank all 4 one, GOW1, Bulletstorm, Motorstorm apocalipsa, RDR, RE5 a je toho určitě víc ale jsem rád že jsem z paměti vydoloval toto :D

Odkaz ke komentáři

Díky oboum :-)

ME3, LOTR: war in the north, Hitman absolution, Sleeping dogs, Infamouse 2, LBP2, Darksiders 1, Mortal kombat, Bioshock 2, Dead space 2 , Borderlands, Crysis 2, Ratchet and clank all 4 one, GOW1, Bulletstorm, Motorstorm apocalipsa, RDR, RE5 a je toho určitě víc ale jsem rád že jsem z paměti vydoloval toto :D

No a když si to teď pořídím tak budu mít přístup ke všem těmto hrám? Protože když jsem se díval sem: http://cz.playstation.com/playstationplus/?tab=gamecollection tak to vypadá, že jenom tyto.

Odkaz ke komentáři

• Moderators

Hry co vypsal Seth už byly a k nim už se jako uživatel PS+ nedostaneš. Hry jsou povětšinou 1 měsíc a pak se obměňují. Jen tuším 2 jsou na rok.

EDIT: více tady: http://ps3.novinky.org/view.php?cisloclanku=2013040077

Odkaz ke komentáři

Jak jsem psal, každý měsíc jsou přidány 3 nové hry (na ps3 a asi 2 na psvita - to nevím, moc to nesleduju, vitu nemám..) a 3 hry z minulého měsíce jsou odebrány. Plus k těmto hrám je několik her přístupných vždy celý rok (tento rok to je myslím inFAMOUS 2, LBP 2, MotorStorm: Apocalypse - nejsem si jistý..), které se po roce také změní.

Všechny hry, které si v rámci předplacení PS+ stáhneš ZDARMA můžeš hrát jen po dobu, kdy máš plus aktivované. Až ti vyprší, tak tyto hry nebudeš moct hrát, pokud si ps+ neprodloužíš.

Teď je PS+ myslím za těch 1200,- (cca), ale když si počkáš, tak často bývají různé akce - třeba sleva na 1000 nebo k ročnímu ps+ dostaneš 3 měsíce zdarma atd... ;)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu