Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Tak už to pro mě přestalo být zajímavé. A jestli to dobře chápu tak Hitman je dostupný pouze 4 týdny?

Proč to prosímtě už není zajímavé? :D :)

Myslím, že to chápeš špatně - za 21 dnů (konec května) bude Hitman z nabídky odebrán a bude nahrazen jinou hrou...to ale neznamená, že ty to nebudeš moct hrát. Pokud si teď koupíš PS+ a hru si stáhneš, tak pto tebe Hitman bude přístupný tak dlouho, jak dlouho budeš mít Plusko...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechtěl jsem do toho zasahovat, ale říkat, že někdo kupuje či hraje jenom AAA tituly a nebrat v úvahu to, že na PS Plusku je spousta AAA titulů .....noo přijde mi to jako kdyby si někdo protiřečil. Osobně si myslím, že je plusko hodně výhodný, ale spíše pro někoho kdo má větší rodinu nebo spoustu přátel, kteří jsou PSkem stejně uchváceni. Ten kdo si chce občas (opravdu jen občas) po práci, škole něco zahrát a chce se taky věnovat reálnejm starostem si podle mě vystačí s 3 hrami do roka. Pokud to někdo bere hodně vážně a hry ho opravdu hodně baví, tak je zase plusko ta nejlepší volba. Přemýšlel jsem jen nad tím, co se s těmi hrami, které jsem přes plusko získal, stane třeba za 12 let - jenže tak se nad tím dumat nedá :-/. Stejně si myslím, že za pár let budou jiný starosti :).

Odkaz ke komentáři

Já si kupuji hry u kterých je velká šance, že mě budou bavit a pečlivě si vybírám. Takže než si něco koupím tak to chvíli trvá a u ps plus mám jenom omezený výběr.

no vidis a nez si neco vyberes k nakupu tak muzes hrat to co mas pronajate z ps+ a i kdyby jsi to vzal jen kvuli tomu hitmanovi kdyz jsi o nem mluvil tak se ti to dle mne vyplati pac doustanes urcite za ten rok vice her co te bavit budou

mimochodem jestli nevite tak muzete pres pc naklikat veci do rady pro stazeni a ty se pak po zapnuti playstationu stahnou ve spojeni ps+ auto aktualizaci supr vec

Upraveno uživatelem limec
Odkaz ke komentáři

• Moderators

pravděpodobně něco takovýho: http://goo.gl/tYxC7

podle mě jsou to ale zatím spíš jen spekulace

EDIT: tak jsem na to narazil na více stránek a vypadá to, že je to tak ;) což by bylo super

Upraveno uživatelem SAIXX
Odkaz ke komentáři

Sklamanej? Za ICO a za Shadow of the Colossus HD? Na 97% Až to stáhneš, budeš mluvit jinak :) Už se moooc těšim, Dohrál sem obě tyhle hry už na PS2. Opět mile rád projdu :) Co se týče Demon Souls... má někdo nějaký zkušenosti? Přijde mi to jako nemastný neslaný RPG...

BTW Neexistuje nějaký nový info ohledne Last Guardian? Nebo to vyšumělo?

Upraveno uživatelem Hamagen
Odkaz ke komentáři

Sklamanej? Za ICO a za Shadow of the Colossus HD? Na 97% Až to stáhneš, budeš mluvit jinak :) Už se moooc těšim, Dohrál sem obě tyhle hry už na PS2. Opět mile rád projdu :) Co se týče Demon Souls... má někdo nějaký zkušenosti? Přijde mi to jako nemastný neslaný RPG...

BTW Neexistuje nějaký nový info ohledne Last Guardian? Nebo to vyšumělo?

Tak nevím jak kdo ale pro mě jak demon's souls tak i dark souls jsou jedny z nejlepších rpg co herní průmysl má....ale pochopitelně ze jsou dva typy rpg hráčů....jedni to mají jako modlu a druzí projdou jednoho max utrapeně dva bosse a flaknou s tím....holt hardcore hra která není určena pro každého....

Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2

Odkaz ke komentáři

to Rowan: ono po nejake dobe hrani uz to hc neni. Mozna prvni a druhe hrani,ale pak je to easy. Clovek uz jen mezi monstry probiha,protoze vi,kde budou. Jsou furt na stejnem miste.

ohledne vity: no uz tam moc her nezbyva,tak se nechame prekvapit.Je pravda,ze sjem nezacal hrat na vite skoro zadnou hru:D

Upraveno uživatelem headhot
Odkaz ke komentáři

Ahoj. Uvažuji nad koupením playstation plus, ale neustále mě trápí jedna otázka, tak Vás prosím o radu. Zda když budu mít již zakoupené playstation plus a bude tam hra zdarma jako teď například Hitman a já si ho stáhnu. A za měsíc tam už nebude a hru si smažu, zda si ho můžu znova zdarma stáhnout (když budu mít stále předplatné), nebo to už nejde?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu