Moderators SAIXX Odesláno Květen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Ano. Většina AAA titulů je pouze po dobu onoho 1 měsíce. Ovšem stačí hru 1x stáhnout a pak ji můžeš mít kdykoliv po dobu aktivního PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Tak už to pro mě přestalo být zajímavé. A jestli to dobře chápu tak Hitman je dostupný pouze 4 týdny? Proč to prosímtě už není zajímavé? :D :) Myslím, že to chápeš špatně - za 21 dnů (konec května) bude Hitman z nabídky odebrán a bude nahrazen jinou hrou...to ale neznamená, že ty to nebudeš moct hrát. Pokud si teď koupíš PS+ a hru si stáhneš, tak pto tebe Hitman bude přístupný tak dlouho, jak dlouho budeš mít Plusko... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Jo tak, myslel, že to bude jenom takový 4 týdnový trial:-D Ale stejně do toho nejdu, jsme typ hráče, který hraje jenom AAA tituly:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 takže si typ hráče co hraje ten největší herní odpad :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 To sem si o sobě taky myslel, dokud sem si nekoupil ps plus :D Každopádně za ncelou cenu aaa titulu můžeš mít ps+ na rok, ve kterém jich dostaneš několik ;) ale přemlouvat tě nebudu))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 takže si typ hráče co hraje ten největší herní odpad :D Já si kupuji hry u kterých je velká šance, že mě budou bavit a pečlivě si vybírám. Takže než si něco koupím tak to chvíli trvá a u ps plus mám jenom omezený výběr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Já hraju dobrý hry, a na PS+ jsou 2-3 mesicne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 odkedy mam plusko hry skoro nekupujem skor predavam stare :wohow: :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Nechtěl jsem do toho zasahovat, ale říkat, že někdo kupuje či hraje jenom AAA tituly a nebrat v úvahu to, že na PS Plusku je spousta AAA titulů .....noo přijde mi to jako kdyby si někdo protiřečil. Osobně si myslím, že je plusko hodně výhodný, ale spíše pro někoho kdo má větší rodinu nebo spoustu přátel, kteří jsou PSkem stejně uchváceni. Ten kdo si chce občas (opravdu jen občas) po práci, škole něco zahrát a chce se taky věnovat reálnejm starostem si podle mě vystačí s 3 hrami do roka. Pokud to někdo bere hodně vážně a hry ho opravdu hodně baví, tak je zase plusko ta nejlepší volba. Přemýšlel jsem jen nad tím, co se s těmi hrami, které jsem přes plusko získal, stane třeba za 12 let - jenže tak se nad tím dumat nedá :-/. Stejně si myslím, že za pár let budou jiný starosti :). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) Já si kupuji hry u kterých je velká šance, že mě budou bavit a pečlivě si vybírám. Takže než si něco koupím tak to chvíli trvá a u ps plus mám jenom omezený výběr. no vidis a nez si neco vyberes k nakupu tak muzes hrat to co mas pronajate z ps+ a i kdyby jsi to vzal jen kvuli tomu hitmanovi kdyz jsi o nem mluvil tak se ti to dle mne vyplati pac doustanes urcite za ten rok vice her co te bavit budou mimochodem jestli nevite tak muzete pres pc naklikat veci do rady pro stazeni a ty se pak po zapnuti playstationu stahnou ve spojeni ps+ auto aktualizaci supr vec Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 ICO and Shadow of the Colossus HD Demon’s Souls V červnu v PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Kde jsi to videl, na blogu to nevidim... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 8, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 (upraveno) pravděpodobně něco takovýho: http://goo.gl/tYxC7 podle mě jsou to ale zatím spíš jen spekulace EDIT: tak jsem na to narazil na více stránek a vypadá to, že je to tak ;) což by bylo super Upraveno Květen 8, 2013 uživatelem SAIXX Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 8, 2013 Tak to sem dost zklamanej... :D Uvidime co treti hra.... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 (upraveno) Sklamanej? Za ICO a za Shadow of the Colossus HD? Na 97% Až to stáhneš, budeš mluvit jinak :) Už se moooc těšim, Dohrál sem obě tyhle hry už na PS2. Opět mile rád projdu :) Co se týče Demon Souls... má někdo nějaký zkušenosti? Přijde mi to jako nemastný neslaný RPG... BTW Neexistuje nějaký nový info ohledne Last Guardian? Nebo to vyšumělo? Upraveno Květen 9, 2013 uživatelem Hamagen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 tak ico si vetsina koupila na disku,protoze tahle hra se vyplati byt vystavena. Jinak Demons souls byl na usa store,takze ocekavam to u nas. Jinak jim na usa store az ted vyslo sleeping dogs,samozrejme s dlc:) Ne tedy vsechny kompletne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Sklamanej? Za ICO a za Shadow of the Colossus HD? Na 97% Až to stáhneš, budeš mluvit jinak :) Už se moooc těšim, Dohrál sem obě tyhle hry už na PS2. Opět mile rád projdu :) Co se týče Demon Souls... má někdo nějaký zkušenosti? Přijde mi to jako nemastný neslaný RPG...BTW Neexistuje nějaký nový info ohledne Last Guardian? Nebo to vyšumělo? Tak nevím jak kdo ale pro mě jak demon's souls tak i dark souls jsou jedny z nejlepších rpg co herní průmysl má....ale pochopitelně ze jsou dva typy rpg hráčů....jedni to mají jako modlu a druzí projdou jednoho max utrapeně dva bosse a flaknou s tím....holt hardcore hra která není určena pro každého.... Odesláno z mého EndeavorU pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Mě spíš zajímá co bude na Vitě. Ta 3. hra pro PS3 bude nic moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 (upraveno) to Rowan: ono po nejake dobe hrani uz to hc neni. Mozna prvni a druhe hrani,ale pak je to easy. Clovek uz jen mezi monstry probiha,protoze vi,kde budou. Jsou furt na stejnem miste. ohledne vity: no uz tam moc her nezbyva,tak se nechame prekvapit.Je pravda,ze sjem nezacal hrat na vite skoro zadnou hru:D Upraveno Květen 9, 2013 uživatelem headhot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 Takze na PS3 nic pro mne tehle mesic, vsechny hry mam a na Vite snad se zlepsi. Ten MGS2 HD platina mne stala snad 70h :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Květen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 9, 2013 No paráda ICO kolekci sem si chtěl koupit na závěr týhle generace konzolí. A Demon Souls taky super, i když asi jen vyzkoušim a pudu na Dark Souls. Na Vitě bych to viděl třeba na Ridge Racer. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Květen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 10, 2013 Ridge Racer na Vite O_O to fak ne, hra je tak 40% a DLCka zbytek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tavi Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Ahoj. Uvažuji nad koupením playstation plus, ale neustále mě trápí jedna otázka, tak Vás prosím o radu. Zda když budu mít již zakoupené playstation plus a bude tam hra zdarma jako teď například Hitman a já si ho stáhnu. A za měsíc tam už nebude a hru si smažu, zda si ho můžu znova zdarma stáhnout (když budu mít stále předplatné), nebo to už nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Ano, jak uz jednou hru stahnes (koupis nebo stahnes zadarmo) tak bude pridana na tvuj download list a kdykoliv si ji budes moct znovu stahnout. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tavi Odesláno Květen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 13, 2013 Dobrá. Dík strašně moc mi to pomohlo, akorát škoda, že například (za několik let) to přestanu platit a všechny hry mi zmizí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.