Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Zrovna cenu pro nejhorší firmu roku si EA nezaslouží. Jak bylo vtipně poznamenáno, většinu lidí asi naštval akorát konec do Mass Effectu 3 a neberou ohled na to, že jsou i horší firmy.

Dost mně se*e, že Demons Souls jsem si koupil již před měsícem na PSN, když jsem to mohl mít zadarmo. Za ICO and SotC jsem dost rád a Amaluru dám šanci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Moderators

No zdarma, to je celkově docela ošemetné téma. Máš měsíčně několik her, které jsou vybrané přímo pro PS+ a jsou dalo by se říct ,,zdarma''(pokud nepočítáš 3 měs. nebo roční předplatné) ale i za tu cenu je to myslím více než dost kvalitních titulů. Pokud máš na mysli všechny hry na PSN tak ne nejsou zdarma ani když máš PS+ jsou tam však ještě slevy třeba na již zlevněné hry. Momentální seznam her zde: http://goo.gl/EHOq2 , seznam her na červen jsem postoval o pár příspěvků víš.

Odkaz ke komentáři

OK, dík. To znamená že pokud bud mít předplatné tak si ty hry mohu hrát grátis a kupovat hry ze slevou. Možná to sem nepatří ale kupoval jsem vitu z druhé ruky- to jest že budu muset založit nový účet a vitu restartovat do továrního nastavení? Dík

Odkaz ke komentáři

PSN plus automaticky prodlužuje svou platnost??? Rád bych se zeptal měl jsem koupeno ps plus na 90 dní 19.5. mi to mělo skončit a nyní koukám, že mi bylo 19.5. sony automaticky strženo z účtu 390 kč? Mám nějakou možnost jak by mi vrátili peníze? Díky moc za odpověď

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu