headhot Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 jj od te doby co je psn+ na vite, ma vita smysl,vsechny hry zdarma:D Jinak ano melo by se to menit, myslim,ze prvni tyden v cervenci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Vidim, ze ted je ve sleve Shadow of Colosus i Demon's Souls... a pristi mesic jsou v PS+ Kez by to tak bylo i s Beyond good and evil... tento mesic byl ve sleve (tak dlouho jsem premyslel az jsem to prosvihl) tak by mohli taky dat gratis do PS+ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Beyond good and evil sice si nejsu moc jisty ale tato hra už kdysi dávno byla v PS+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Beyond good and evil sice si nejsu moc jisty ale tato hra už kdysi dávno byla v PS+ je to tomu,tak jsem se dival do download listu a mam tam full verzi aniz bych si ji kupoval. tak to si ji musim zahrat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 je to tomu,tak jsem se dival do download listu a mam tam full verzi aniz bych si ji kupoval. tak to si ji musim zahrat:D Hmm, takze asi nema cenu cekat, ze by byla znovu :( takze plna cena... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 Ty 3 rocni hry oznami na E3 si myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 16, 2013 No sem zvedavej co to bude!! :) Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Tak to já taky! :) Ale určitě to bude pecka :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 EA prý končí s Online Passy do her, že by si vzala k srdci titul nejhorší firmy roku? http://doupe.zive.cz/clanek/electronic-arts-prestanou-u-svych-novych-her-pouzivat-online-passy#utm_medium=selfpromo&utm_source=doupe&utm_campaign=RSSfeed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 To podle mě není dobrý tah... Ano, jako pro hráče, mi to více méně vyhovuje, ale....... Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Zrovna cenu pro nejhorší firmu roku si EA nezaslouží. Jak bylo vtipně poznamenáno, většinu lidí asi naštval akorát konec do Mass Effectu 3 a neberou ohled na to, že jsou i horší firmy. Dost mně se*e, že Demons Souls jsem si koupil již před měsícem na PSN, když jsem to mohl mít zadarmo. Za ICO and SotC jsem dost rád a Amaluru dám šanci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Hmm, tohle je nejvetsi problem PS+. Ze se lidi nauci na hry zdarma a prestanou je kupovat. Jsem zvedavy, jaky ma SONY plan. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2013 Já si spíš myslím, že má Sony v plánu tímhle lidi dotáhnout jelikož jich asi má málo a taky i přetáhnout od konkurence Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayman1468625520 Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Když si koupím ps+. Tak jsou tam hry zdarma? A druhá otázka jaké tam jsou teď? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Květen 20, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 No zdarma, to je celkově docela ošemetné téma. Máš měsíčně několik her, které jsou vybrané přímo pro PS+ a jsou dalo by se říct ,,zdarma''(pokud nepočítáš 3 měs. nebo roční předplatné) ale i za tu cenu je to myslím více než dost kvalitních titulů. Pokud máš na mysli všechny hry na PSN tak ne nejsou zdarma ani když máš PS+ jsou tam však ještě slevy třeba na již zlevněné hry. Momentální seznam her zde: http://goo.gl/EHOq2 , seznam her na červen jsem postoval o pár příspěvků víš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rayman1468625520 Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 OK, dík. To znamená že pokud bud mít předplatné tak si ty hry mohu hrát grátis a kupovat hry ze slevou. Možná to sem nepatří ale kupoval jsem vitu z druhé ruky- to jest že budu muset založit nový účet a vitu restartovat do továrního nastavení? Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 jj vita do tovarniho nastaveni a uplne novy ucet. Jinak hry se slevou ti zustanou i po vyprseni psn+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2013 Přečti si tohle: http://console-forum.net/tema/144256-ps-faq-ctete-nez-polozite-otazku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Květen 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 22, 2013 tak toto nas ceka,levne bojovky http://www.vg247.com/2013/05/22/psn-europe-gets-massive-ps3-fighting-game-sale-full-price-list-here/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 PSN plus automaticky prodlužuje svou platnost??? Rád bych se zeptal měl jsem koupeno ps plus na 90 dní 19.5. mi to mělo skončit a nyní koukám, že mi bylo 19.5. sony automaticky strženo z účtu 390 kč? Mám nějakou možnost jak by mi vrátili peníze? Díky moc za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Ne, nemáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 Penize ti asi nevrati, je tvoje chyba, ze sis to nevypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuliss9 Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 shit to je v... PSN jsem kupoval poprvé a nenapadlo mě, že to automaticky prodlužuje u placené aktivity. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 všechno máš v podmínkách, když je přijímáš, dokonce ti tam snad říkají, kde to můžeš vypnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Květen 29, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2013 nejenom v podminkach, ty samozrejme nikdo necte. Ale dokonce te to na tuto skutecnost explicitne upozornuje pri placeni / zakladani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.