Tulen.mirek Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 proc si jak blbec platim xbox gold, kde nic nedostanu. Vychazej na ps3 i nejaky hry c cestine? Napr nhl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 gold účet platíš abys mohl hrát online?? na Playstationu je online hraní zdarma! NHL je na PSN taky ale za peníze.jestli je v ní čeština nevím,ale když si ho koupiš na BD tak tam je. Jinak česká lokalizace her je,ale her moc v čestině nevychází... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Jj gold tu je od toho aby jsi si mohl zahrat MP. Hnus. To vim, ze na ps je zdarma, ale ty hry zdarma me proste dostali. Prodam svuj xbox a jdu ps. Nhl je v cz. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Co je podle vás výhodnější USA/CZ PSN+? Nevím do čeho mám jít, USA je levnější a navíc má ratcheta, ale zase používám na haní svůj CZ účet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 7, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 A nejde mít oba PSN účty v jedné PS3, USA i CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 na US je toho víc,ale zase budes muset myslím platit jenom předplacenejma kartama v dolarech.. mam dojem ze český kreditky na US nefungujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
riddle Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Přesně tak, to už nefunguje. Jedině jak zde bylo psáno taj pouze přes kupóny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 A nejde mít oba PSN účty v jedné PS3, USA i CZ? mel jsem 5 regionu na ps3, tedka mi funguje pouze usa a cr ucet, na usa si musim kupovat kupony pres ebay. Cina a Jpn ucty jsou nefunkcni a UK ucet uz nevyuzivam, zase tam neni takovy rozdil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Já si myslim že ted v tuchle chvíli je US+ učet lepší (místo 10her 12... a Ratchet), ale z dlouhdobýho hlediska bude mít za 1 rok EU učet víc (45 minimálně) her. Protože na EU se točí hry po 4 týdnech Game of the Month a 6ti týdnech další dvě. Kdežto na US se točí po 4týdnech Game of the Month a pak až po 8mi týdnech další dvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 tak ono tech her za rok mas mnohem vic a to nepocitam minis ci ps1, proste kdo nema psn+ je hloupej a jde sam proti sobe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Doporučuju PS+ koupit na vlastní účet, když to bude na jiném nebude moct využívat ukládání do cloudu, auto update, avatary a další. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 2wesick: Ano se sdilenim pluska je to stejne jako s hrami. Nevyhoda je, ze prichazis o avatary (nesdili se s ostatnimi ucty, narozdil od her) a cloud savy. Ale to jsou pro me minoritni zalezitosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hudy Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Tak už jsem koupil a stahuju.. 54GB..no to mě potěš :D Jinak to sdílení super!! :) Nasdílím s bráchou co má taky PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budulinek Odesláno Červen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 7, 2012 Tak sem taky neodolal a koupil sem.Zatim naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hamagen Odesláno Červen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2012 Gratuluji novým majitelům PS+ :) @Headhot: PS1 a Minis už nepočíteč, když se řeklo že už je dávat nebudou. Jen v případě naprostých pecek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 11, 2012 Dnes jsem se definitivně rozhodl a koupil bílý Ps3. Xbox už jen čeká na kupce :? . Psn+ se mi opravdu pozdává, ale až na ten velký objem dat, který ted tahám :party:. Někde jsem četl, že si můžu nastavit automatický stahování. Týká se to položek zdarma u ps+ ?? Bylo by fajn ráno prijit a vsechny nový položky už mít stažený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 Myslim, ze to automaticke stahovani je mysleno jenom na nove verze firwaru. Ale nic ti nebrani dat si do download listu vecer treba tri hry a potom si v PSku nastavit, aby se po stahovani a instalaci hry automaticky vypnul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2012 jj děkuji. Už jsem to tak provedl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marwa Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Jednu chvíli jsem už litoval toho, že jsem PSN+ předplatil po druhé, ale teď jsem myslel, že mě asi trefí - inFamous 2, Darksiders, Warhammer 40k a Oddworld jsou free pro PSN+ předplatitele!!! Díky Sony - zase jste si mě získali na další rok/roky :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Cau lidi , chci se zeptat kdyz budu mit PSN+ a stahnu si nejake free hry z aktualni nabidky a pak po nejake dobe uz v nabidce nebudou muzu je stale hrat ? I kdybych nejakou smazal a pres download list chtel znovu nainstalovat? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnnyX360 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Kdyz jsis ji stahl, tak ji muzes hrat i kdyz zmizi z nabidky a pokud ji vymazes, tak ji muzes najit v download listu a stahnout znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 tak to je dobre ,ale stve me ze uz si nemuzu stahnout treba Back to the future.. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2012 Kdyz jsis ji stahl, tak ji muzes hrat i kdyz zmizi z nabidky a pokud ji vymazes, tak ji muzes najit v download listu a stahnout znovu. pouze pokud bude mit stale zaplacene ps+ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kkuubbaas Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 Lidi nevite jak dlouho bude aktualni nabidka u PSN+ ? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Červen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 23, 2012 V tomto topicu se o tom někde píše. Každy mesic se aaktualizujou dve nebo tři novy hry, takže by jsme měli mít každy mesic min dve nový hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.