Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jsou ve F2P MP takže snad budou i v singlu. Každopádně ho stahuju takže mužů pak dát vědět, ale stáhnout těch hafec giga chvilku zabere:roll::wohow::)

Upraveno uživatelem epilepticfishCZ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mám pár otázok. už som mal členstvo v ps+ a mi vyprsalo uz davno ale chce m si ho obnovit koli bf3,payday,a dalsim hram a ze ci mi tie hry co mam doteraz naastahovane z predosleho clenstva ze ci mi pojdu alebo ci ich budem musiet znova stahovat a ako by som potom stiahol hry ktore uz v ps+ nie su chybali by mi dost(motorstorm,LBP,Vanquish).

a dalsia otazka priamo to nepatri sem ale trosku s tyka ps+. ked si budem chciet zalohovat veci na ps3 tak mi to zalohuje aj ps+ hry? cii musim byt clenom ps+ aby to zalohovalo?

Odkaz ke komentáři

myslel som na usb.. cez backup ulitity na ps3. a ešte by ma zaujimalo ako je to s tymi ps+ hrami co uz mam. po obnoveni clenstva si ich budem muset znovu stiahnut alebo mi pojdu bez toho aby som ich znova stahoval?

Upraveno uživatelem gambler1994
Odkaz ke komentáři

Backup na připojený disk ti přenese všechno, tedy i zdarma stažené hry z PS+, které máš uložené na svém PS3. Ty ovšem spustíš jen v případě, že máš aktivní PS+, jinak si je nezahraješ. Po obnovení členství ti hry opět půjdou spustit. Pokud jsi hry smazal, tak po obnovení členství se ti všechny věci, které jsi si kdy zdarma stáhnul v rámci PS+, znovu objeví v download listu a můžeš si je znovu stáhnou.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu