valis1 Odesláno Červenec 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2013 US+ ještě není oznámený a rozdíly tam jsou, tak snad bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Červenec 21, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Vím, že se to asi určitě pár stránek před řešilo, ale mám dotaz ohledně Uncharted 3 na PS+ zda obsahuje češké titule nebo je to jen eng? Díííík :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
epilepticfishCZ Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 (upraveno) Jsou ve F2P MP takže snad budou i v singlu. Každopádně ho stahuju takže mužů pak dát vědět, ale stáhnout těch hafec giga chvilku zabere:roll::wohow::) Upraveno Červenec 21, 2013 uživatelem epilepticfishCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 U3 na PS+ má české titulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 U3 na PS+ má české titulky... A da se to nejak nastavit na Anglicky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 100% ano, ale nechapu proc nechces cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pejtrix Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 treba uz to v cz hral a chce si procvicit AJ to jsou vzdycky otazky tvl :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 je na to v menu volba jazyka - na jazyk menu a titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 super diky :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ekRa Odesláno Červenec 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2013 Nevíte, jestli ta Mafia 2 bude i s CZ titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 Nevíte, jestli ta Mafia 2 bude i s CZ titulky? Na Store u Mafie 2 není čeština uvedena, ale když jsem stáhl a hrál DLC Joe's Adventures, tak tam byl CZ dabing jako u hlavní hry, kterou jsem měl na BD v CZ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler1994 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 mám pár otázok. už som mal členstvo v ps+ a mi vyprsalo uz davno ale chce m si ho obnovit koli bf3,payday,a dalsim hram a ze ci mi tie hry co mam doteraz naastahovane z predosleho clenstva ze ci mi pojdu alebo ci ich budem musiet znova stahovat a ako by som potom stiahol hry ktore uz v ps+ nie su chybali by mi dost(motorstorm,LBP,Vanquish). a dalsia otazka priamo to nepatri sem ale trosku s tyka ps+. ked si budem chciet zalohovat veci na ps3 tak mi to zalohuje aj ps+ hry? cii musim byt clenom ps+ aby to zalohovalo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 (upraveno) Hry se nedaji zálohovat. Jen savy pokud mas ps+, jestli myslis do cloudu. Jinak na klasicky backup nemusis mit členství Upraveno Červenec 23, 2013 uživatelem valis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler1994 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 (upraveno) myslel som na usb.. cez backup ulitity na ps3. a ešte by ma zaujimalo ako je to s tymi ps+ hrami co uz mam. po obnoveni clenstva si ich budem muset znovu stiahnut alebo mi pojdu bez toho aby som ich znova stahoval? Upraveno Červenec 23, 2013 uživatelem gambler1994 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 Backup na připojený disk ti přenese všechno, tedy i zdarma stažené hry z PS+, které máš uložené na svém PS3. Ty ovšem spustíš jen v případě, že máš aktivní PS+, jinak si je nezahraješ. Po obnovení členství ti hry opět půjdou spustit. Pokud jsi hry smazal, tak po obnovení členství se ti všechny věci, které jsi si kdy zdarma stáhnul v rámci PS+, znovu objeví v download listu a můžeš si je znovu stáhnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gambler1994 Odesláno Červenec 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2013 ok díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 takový dotaz... stahl jsem si ICO and Shadow of Collosus, ale po instalaci mam ve hrách jen ICO... kde najdu SoC? ne že bych ICO zkusit nechtěl, ale SoC mě lakalo už od PS2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 zkusil jsi to spustit? není tam pak na výběr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Sou to dvě samostný hry, podivej se do download listu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 Nejsou to dvě rozdílné instalačky, čili dvě různé hry v menu, alespon já to tak mám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
winkja Odesláno Červenec 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2013 ah, už stahuji SoC :-) děkuji za tip, to by mě nenapadlo (čekal jsem právě to jak psal valis1 a ono to tam tak nebylo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Ten most wanted se už asi řešil, ale prosím bude to verze jak pro vitu tak pro PS3 , nebo čistě pro PS3? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 Jen pro PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 To si děláte srandu? Jako fakt? Omg, takže na Vitu zase nějaký mrdky, díky ti sony. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2013 To same muzu rict o Lego LOTR... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.