Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Playstation Plus - placená verze PSN

tekken90

Recommended Posts

• Odpovědi 3,1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Sorry za menší OT, ale potřeboval bych trochu poradit :) KE konci srpna mi došlo plusko a obnovil sem si ho az dneska, jenže ted mi nejdou hrát hry co jsem si stáhnul a ještě nestačil zahrát.... Saint row a mafie, který na plus o porad jsou fungujou, ale demon souls, NFS atd. Co už tam nejdou. píšou, ze musím obnovit licenci na store, jenže to už mužů jen koupit. Doufal jsem , ze když si plusko obnovim, ze ty hry dal pudou. Jde to nějak obejít, nebo už si ty hry co odebrali nezahraju?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Season pass ti pouze odemkne jednotlivá DLC. A pochybuji, že ty příběhový DLC budou mít CZ titulky, když nemá CZ titulky digitální verze AC3. Možná pokud budeš hrát DLC mise s diskovou verzi AC3 s CZ titulky, tak bych tam malou šanci viděl, ale já to nemám jak ověřit.

Odkaz ke komentáři

Season pass ti pouze odemkne jednotlivá DLC. A pochybuji, že ty příběhový DLC budou mít CZ titulky, když nemá CZ titulky digitální verze AC3. Možná pokud budeš hrát DLC mise s diskovou verzi AC3 s CZ titulky, tak bych tam malou šanci viděl, ale já to nemám jak ověřit.

Můžu potvrdit, že s CZ verzí AC3 na BD jsou u DLC české titulky, u digitální verze ze Store nejsou:cry:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu