seth123 Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 na dobití UK účtu jednoznačně použí game.co.uk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 1, 2013 A vysvetlíš mi prosím v skratke ako funguje nakupovanie z tej stránky ? ďakujem moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Sorry za menší OT, ale potřeboval bych trochu poradit :) KE konci srpna mi došlo plusko a obnovil sem si ho az dneska, jenže ted mi nejdou hrát hry co jsem si stáhnul a ještě nestačil zahrát.... Saint row a mafie, který na plus o porad jsou fungujou, ale demon souls, NFS atd. Co už tam nejdou. píšou, ze musím obnovit licenci na store, jenže to už mužů jen koupit. Doufal jsem , ze když si plusko obnovim, ze ty hry dal pudou. Jde to nějak obejít, nebo už si ty hry co odebrali nezahraju? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patasus Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Buď si je musíš znova stáhnout nebo deaktivovat konzoli na hry (Deactivate game v Account Settings), a pak znovu aktivovat - tak či tak na 100% fungovat budou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rustli Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Díky, ta deaktivace fungovala v pohodě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 stealth inc skvělej konec, kde se hrabe nějakej asasin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Tak poviete mi prosím ako nakupovať kódy z game.co.uk ? zaplatím cez paypal aj so SK kartou a hneď mi pošlu reedem ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 http://www.game.co.uk/en/games/playstation-network/playstation-3/credits/?attributeName1=Catalog_GameSalesCatalog_EN_GB&sortColumn=popular&sortTypeStr=DESC&inStockOnly=true&attributeValue2=4294965598&attributeValue1=4294965602&attributeName2=Catalog_GameSalesCatalog_EN_GB&cm_sp=topnav-_-PS3-_-PSNPoints a zaplať to podle toho co používáš ne? samozřejmě kód je použitelný pouze a jenom pro UK účet, a SK karta se nedá použít na CZ účtu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Září 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 2, 2013 Já kupoval jen jednou, myslim, ze pres paypal koupis, pak aktivujes. Asi v konzoli to musis aktivovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/assassin%27s-creed-iii-season-pass/cid=EP0001-BLES01667_00-PASSASSINS000016 Poradite mi pls, jesli ma tento season pass DLC v CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
keko21 Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 super diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pilulkin Odesláno Září 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2013 https://store.sonyentertainmentnetwork.com/#!/en-cz/games/addons/assassin%27s-creed-iii-season-pass/cid=EP0001-BLES01667_00-PASSASSINS000016Poradite mi pls, jesli ma tento season pass DLC v CZ? Season pass ti pouze odemkne jednotlivá DLC. A pochybuji, že ty příběhový DLC budou mít CZ titulky, když nemá CZ titulky digitální verze AC3. Možná pokud budeš hrát DLC mise s diskovou verzi AC3 s CZ titulky, tak bych tam malou šanci viděl, ale já to nemám jak ověřit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Season pass ti pouze odemkne jednotlivá DLC. A pochybuji, že ty příběhový DLC budou mít CZ titulky, když nemá CZ titulky digitální verze AC3. Možná pokud budeš hrát DLC mise s diskovou verzi AC3 s CZ titulky, tak bych tam malou šanci viděl, ale já to nemám jak ověřit. Můžu potvrdit, že s CZ verzí AC3 na BD jsou u DLC české titulky, u digitální verze ze Store nejsou:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Můžu potvrdit, že s CZ verzí AC3 na BD jsou u DLC české titulky, u digitální verze ze Store nejsou:cry: Diky za info, tazke kdyz si koupim CZ zaklad a stahnu si ten season pass v akci tak budu mit vse CZ, ok? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Zdravím, neviete kedy budú dostupné nové hry zadarmo pre PS+ ? ďakujem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Září 4, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Na září už dostupné jsou na říjen budou jako vždy první středu v měsíci(pokud bude vycházet na říjen pokud poslední týden v září tak poslední týden) - snad jsem to popsal srozumitelně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Diky za info, tazke kdyz si koupim CZ zaklad a stahnu si ten season pass v akci tak budu mit vse CZ, ok? pokud mas BD disk AC3 s cz titulky,tak season dlc balicky (Washington) jsou vsechny v cestine. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pokemaster Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Me vadi, kdyz jsou hry v cestine, mnohem radsi jsem, ze kdyz je hra rovnou anglicky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deepthroat1468623923 Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Mě vadí když je hra v CZ, PL, RU a nedá se přepnout do angličtiny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Readdy_B Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 Diky za info, tazke kdyz si koupim CZ zaklad a stahnu si ten season pass v akci tak budu mit vse CZ, ok? Přesně tak, moje verze CZ disku AC3 je BLES-01495, stejně je to i s Mafií 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Září 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2013 (upraveno) stealth inc skvělej konec, kde se hrabe nějakej asasin Haha, tak jsem to taky dojel a musim rict, ze tak jsem se uz dlouho nenasmal :) Btw - špičková hra! Upraveno Září 4, 2013 uživatelem nekdoa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 tak dneska se tam objevil Grid 2 za peknych 585,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2013 hrozný probíhá sleva na japonský hry a to tam nemohli dát aj hatsune miku :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
konykonrad Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 jaktoze nektere hry zadara nejsou v sekci pluska treba grid 2 je zadara a neni v plusku pak to clovek musi hledat a je to onahode ze pri prohlizeni na to narazite to same ac je tam jenom 3 a pritom jsou zadara vsechny dily Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noba Odesláno Září 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2013 Tak na to koukám a jsou to jen trial verze pro majitele pluska. Plná verze se musí platit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.