young.mike Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 čau lidi,sem taky z LBC a potřeboval bych někoho kdo by mi pomoh s custom firmwarem za naky ty 2kila,mam psp slim s fw 3.72 a fakt nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 dneska jedu do LBc :cheesygrin:..jestli chceš tak v 15:20 na vlakáči Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
young.mike Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 jo hustě ! to sem fakt nečekal tak rychlou odpověď,v 15:20 bych tam určitě mohl bejt,kde přesně ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 nejlepší bude u vchodu...mám tam sraz ještě s jedním :)...na soukromou zprávu ti posílám mobil a ICQ pro lepší dohodu ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 čaute Liberečáci, v lednu tam mam u vás soustředění, tak mě napadlo, nedáme sraz.. ? :-) btw, hraje aspoň někdo z vás Monster Hunter Freedom2 ? :-D Pač to je nejlepší hra na multi.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Prosinec 23, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 tak mě je to jedno, klidně se něco může podniknout :thumbup: napiš Wítku jakej den a v kolik a neni problém:) nějaká sobota, či neděle by byla ideální... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 Humpf, to já až podle tréninků..... a užs hrál MHF2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 WitekS ti řikám v Liberci náš bere Toca3 a GTA VCS :D..s MHF u nás neboduješ :D:D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Prosinec 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2007 No tak to VCS taky hrám po multi.... ale proboha proč né MHF2 >.< Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Tak jsme se s Tekkem dohodli, ze kdyz je pred nami skoro cely tyden volno, mohl by se usporadat nejaky dalsi sraz... Apelujeme tedy na osvedcene matadory typu Marka a Foltyho.... Nove tvare uvitame radi...;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
budinsm Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Mozna bych prijel pokud teda muzu... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 uvidime....kdyz se moje osprchovany PSP probudi , tak prijdu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Přišel bych určitě,jedu do Liberce a čas mám prakticky pořád,stačí napsat kdy a kde,ale nemám PSP :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 sobota KFC :dozey:..klasika :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rako.s Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 Nazdarek.... Já bych taky nejspíš mohl,ale záleželo by v kolik.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak já v sobotu nemůžu...snad jindy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ricko Odesláno Březen 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 Ahoj, byl by tu někdo kdo by mi v LBC a okoli (jsem z Frydlantu) pomohl unbricknout moje PSP, stalo se mi to uz po druhy....ze ja ten update delam:-( Moc by mi to helplo.... Nikdo? Samozrejme za to zaplatim...nemam v okruhu nikoho znamyho s psp, tak to nemuzu vyresit sam...nejlepsi by to bylo zitra...klidne i Jablonec....diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 čiao Liberečáci, tak se sem pomalu pište, kdo by přijel do Liberce na nějakej ten srázek :) až budou lidi tak dáme dokupi nějakej ten datum .... počítejte s tim, že to bude nějaká sobota .... tak se pište a to fofrem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2008 Počitejte se mnou.... (pokud nebude basket) ...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2008 tak nakonec na sraz asi nepirjdu, nemam PSP, maximalne se podivat :(:(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
folty.hans Odesláno Duben 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 většina z nás, kdo na srázek chodí, psp prodala ;) takže je to vlastně fuk ... jde přece o jiný věci ne? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 11, 2008 No ja už ho zase mam :) Tak co treba pristi sobotu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Verny123 Odesláno Květen 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2008 JJ já Asi přijdu Hele a Ty psp hry z dvd MY Zkopíruješ do psp zadara???? Jo a kdyby tam šel kámoš Tak za kolik bys mu upgrade psp? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baseman Odesláno Květen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2008 čest schánim nekoho kdo by mi moch přehrát firmware z 3.80 na 3.90 M33 nebo jinnej v liberci fakt nutně moje icq je 297-356-701 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 30, 2008 Tak chlapci...nedame nekdy srazek? Sice uz bez PSP, ale tak treba zajit do hospudky ci tak (svijanka piwer xD)? Doufam ze se to podari... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.