Salazar Odesláno Listopad 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2010 Převzato z xbox-zone ! Prográmek zjistí jestli mám konzole Ban nebo , zda se dá Ban očekávat . Použití : -vyplňte sériové číslo -vyplňte hodnotu X ( my xbox -> system settings -> console settings -> system info ) -poté program vypíše výsledek http://dwl.xbox-scene.com/xbox360pc/nandtools/XVal_v2.0.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skolni.flakac Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no a jaké jsou možné výsledky??? můj výsledek bylo nějaké číslo a pak text : Secdata decryption error Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 30, 2010 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2010 no a jaké jsou možné výsledky???můj výsledek bylo nějaké číslo a pak text : Secdata decryption error Myslím, žes to blbě vyplnil... Mě se to taky stalo, když jsem cvičně zadal jedno číslo jiné, abych otestoval reakce programu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Umí to pouze určit jestli je už konzole zabanovaná? Nebo i to, že už je na seznamu(někde v databázi microsoftu) pro budoucí zabanování např.při nejbližší banovací vlně. Pokud ano tak je to užitečný, ale pokud určí pouze to, že máš ban až ho prostě dostaneš tak je to k ničemu, to každej stejně zjistí až vleze na livko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Prosinec 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2010 Umí to pouze určit jestli je už konzole zabanovaná? Nebo i to, že už je na seznamu(někde v databázi microsoftu) pro budoucí zabanování např.při nejbližší banovací vlně.Pokud ano tak je to užitečný, ale pokud určí pouze to, že máš ban až ho prostě dostaneš tak je to k ničemu, to každej stejně zjistí až vleze na livko. No hlavně to určí, jestli je tvoje konzole příp. flagnutná (po přípojení na Live! téměř 100% BAN), že na Live! nesmíš lézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bivoj1468625523 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 No já nevím,ale Fable III nešlo rozjet ani na originálce,než byl nový daš?Takže má fláglou konzoli i ten co má origo hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 3, 2010 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Fable III nepotřebuje pro své spuštění Kinect dashboard a ne, ten kdo pouští jen originální hry a nemá flash tak žádný flag konzole nedostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda_8020 Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 No hlavně to určí, jestli je tvoje konzole příp. flagnutná (po přípojení na Live! téměř 100% BAN), že na Live! nesmíš lézt No dobře, ale co tím získáš?Pokud zjistíš, že budeš zabanovanej tak se teda nebudeš připojovat na live a jsi na tom vlastně stejně jako ten co už zabanovanej je.HDD už se neblokuje tak v čem je výhoda nedostat banána ale tzn.že už nikdy na live nepolezeš. Jedině snad ztráta záruky ale to jen hádám, protože stejně je mechanika flashlá a jak to je potom se zárukou přesně nevím.Jestli se musí vrátit zpět fw nebo na to kašlou? Ještě mě napadlo že to má ještě snad smysl, když od někoho kupuješ použitý xbox-ověřit si jestli neni označen pro ban.To pak jo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saza Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 BAN ti poškodí profil. nevím jestli savy budou fungovat ale ajchy se ti nebudou počítat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Prosinec 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 3, 2010 Myslím si , že když reklamuješ v záruce a telefonicky zadáváš číslo konzole , tak ban okamžitě zjistí a reklamaci neuznají . Pokud je konzole jen flagnutá , tak si ji odvezou . Jak to dopadne dál - to už je otázka . Takže nelézt s flagnutou konzolí na live smysl má . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houba2007 Odesláno Říjen 19, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2013 Teď jsem zkoušel XVal - napsalo my - Secdata is Clean Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 3, 2013 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2013 Tak když už je tohle téma po třech letech zase otevřené, pochlubím se se svým výsledkem - před rokem a půl jsem měl "Failed AP25 Challenge" a teď jsem to zkusil znova a hle - "Secdata is Clean"...? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miikeshek Odesláno Únor 23, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Tak když už je tohle téma po třech letech zase otevřené, pochlubím se se svým výsledkem - před rokem a půl jsem měl "Failed AP25 Challenge" a teď jsem to zkusil znova a hle - "Secdata is Clean"...? :D Taky tak , před rokem možná dvěma flagnutá konzole a teď mi to píše Secdata is Clean :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Únor 23, 2014 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2014 Co jsem se ale dočetl, na XVAL není poslední dobou vůbec spoleh - dokonce na některých čistých konzolích píše ban apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.