Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kupuji  

150 hlasů

1. 1. Koupim si PS4 Pro jeste letos?

• Ano
      49
    • Ne
      76
    • Mozna
      25

• Prosím přihlašte se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno

Z mého pohledu je divná jedna věc....na xbox one s se testovala dokonce stejná hra, project cars....a ta jednoznačně těžila ze zvýšené frekvence grafického jádra.....Pokud vím, rozdíl tam byl značný. Ta hra má totiž odemčený framerate.

Ta samá hra ale na ps4 pro nezaznamenává žádný boost. Tohle v SONY nezvádli....nevím jakou cestou to dělají, jestli se to softwarově tváří jako původní jádro, ale ten grafický čip je úplně jiný o tři generace novější...Opravdu jsem čekal, že i neopatchované unlocklé hry pojedou lépe....Za mne je toto asi největší fail této konzole.

Není patch, máte starou ps4 za 11k....

Odesláno

Ja taky včera večer přivezl a zkoušel jsem Shadow of Mordor, stahnul se patch a jak seznam sliboval, tak je možnost nastavení grafiky.

Hral jsem asi jen půl hoďky, ale konzole je tichá. Akorát při stahování patche jsem pořád slyšel disk v mechanice a bál se, že je to větrák. Po té půl hodince byla přední část studená a zadní poměrně teplá.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu