Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 5, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2016 Zdravím, Tak jak se těšíte? Já to dohrál v lednu na PC, ale klidně si to dám s Platinkou znova:) btw. herní svět již má skladem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Tak z hernihosveta už ju mám doma, jen bacha, disk se hrou je uvnitř artbooku s pevnou vazbou, přes který je ještě kartonový přebal. Úplně tedy chybí plastová krabička. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 A nebylo tomu tak i u původního TR Definitive Edition nějaké Special edice? Ta byla taky jen v papírovém kartónu bez modré krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 to netušim, tr de jsem bral na psn za tuším 249czk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Před hodinou, Mandaz napsal: Tak z hernihosveta už ju mám doma, jen bacha, disk se hrou je uvnitř artbooku s pevnou vazbou, přes který je ještě kartonový přebal. Úplně tedy chybí plastová krabička. Na konzolistovi uz je unboxing.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 tam mám banána a ne jednoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 7, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 tak také je doma. Pošta jde do sebe! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Dřív se říkalo, že uncharted je kopie tomb raideru, teď je to naopak Zatím se mi tr líbí, snad si odpustí ty rádobyplačitvé scenyz minulého dílu, kde lara řve že musí zabit jeleňa a pak samopalem kosí jednoho chlapa za druhým... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 Manasi v novém TR Lara už tolik neprožívá menstruační výkyvy nálady, hold ten sníh a zima otupuje její citové stránky Keles reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2016 výtečně kakamile možná se vzhlédla v drakeovi, který eště nemá krizi středního věku Keles reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metuj Odesláno Říjen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2016 Jednička se mi hodně líbila, když jsem ji hrál ještě na X360, ale pak na PS4 už mě docela otravovali ty předskritované scény s útočícími nepřáteli. Je to zde taky, nebo je tady trochu otevřenější prostor, který dovolí nepřátele třeba zcela obejít? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kruta Odesláno Říjen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2016 Tak trošku, já se některým přátelům taky vyhýbal, někde to nešlo, ale povětšinou ano, hlavně tam, kde jich bylo fakt hodně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 8, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2016 metuj, jak kde, třebas jednu z prvních misí/úkolů máš zabít medvěda. A když na tebe zaútočí smečka vlků, neutečeš jim. Ale běžní nepřátelé jdou někdy obejít, ale já su sfiňa a zkouším fšecky pozabíjat, potichoučku, kradmě a brutálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Říjen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2016 Muze mi prosim nekdo znalej rict zda je v poradku ze mam obal hry s PL/EN popiskama? Protoze pokud je to PL verze a pro CZ ma mit popisky jen v EN tak to okamzite vracim Nic proti polakum ale uplne me ta polstina na obalu nas..la... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2016 zeptám se, na celofánu/origo folii měls nálepku cenega? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Říjen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2016 Zadny stitek jen celofan Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2016 Já měl šedivku pět dní před vydáním a měla jen anglické popisky, čert ví odkud to hernisvet dotáhl. Jinak zkus počkat, až sa tu objeví kruta, ten je bral přímo ze skladu a řekne ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trotlos Odesláno Říjen 16, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2016 OK dekuju moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prokoppd Odesláno Říjen 17, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2016 Chcem sa spýtať ´, neviete niekto či vôbec bude hra na PS4 aj s CZ titulkami? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 17, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2016 Bohužel není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 20, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 Tak dohráno na 100% již jen dodělat score attack na gold ve všech levelech. Škoda toho boje. Jeden jedovej šíp řeší vše. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 tak já dohrál jen na 59% a už sem neměl co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 20, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2016 osobně jsem dohrál na nějakých 75 procent, sbírat mince a podobné hovadiny mne nebaví, ale skoro víc než příběhová linka mne bavily ty tzv. Tomby, ty jsem prolezl všechny. DLC babajaga byla dobrá, stejně tak i prolézání sídla rodiny croftů. Naopak ty výzvy nebo jak se to jmenuje a ty zombie mne taky nebavily. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Říjen 21, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2016 mě nebavilo ani to prolezání toho baráku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 23, 2016 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2016 Tak platina doma. Score attack je místama o rozbití gamepadu. done and done. Tak ať je již 25. a vyjde DS3 dlc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.