Manoust Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 No sak o tom se celou dobu bavime, je to jen fiktivni HDR. Na to abys mel prave HDR, potrebujes to co uz jsem psal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2016 Tak jsme se nakonec pochopili AC Black flag je překopaný tou TV a ne PS4kou. A je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Ale já když si pustím Deus ex v HDR, kterej ho má nativně, tak mi to TV rozpozná a spustí se v módu HDR - tam mám pak na výběr tři možnosti - živý, standard, 3. si nepamatuji. Ale přepnout do Game modu to nejde. Takže se ten input lag asi zvýší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 jakou máš tv? tohle mi to nedělá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 LG 43UH603V A ty si zkoušel Deus Ex nebo jinou hru, co umí HDR přímo z PS4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 To máš jen nižší model než já, to je divné. Sám to nechápu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 před 29 minutami, mizo napsal: Ale já když si pustím Deus ex v HDR, kterej ho má nativně, tak mi to TV rozpozná a spustí se v módu HDR - tam mám pak na výběr tři možnosti - živý, standard, 3. si nepamatuji. Ale přepnout do Game modu to nejde. Takže se ten input lag asi zvýší. Zkus vypnout HDR v Psku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Když ho vypnu v PS, tak se to mám bez HDR. Mohu hrát v Game modu nebo v tom HDR vytvářeným televizí. To já vím. U mé televize je to buď a nebo. Buď game mode, nebo HDR - u her, co mají HDR nativně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 No vzdyt o to ti jde ne ? Aby jsi nemel ten input lag. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Říjen 14, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Já jsem reagoval na michal.ostravice, který říká, že když bude mít hru z PS4 v nativním HDR, tak bude hrát hru v HDR v Game modu a bude mít nízký input lag. Tak já říkám, že u mě to tak nejde, že si musím vybrat buď HDR nebo Game mód. Obojí najednou mi nefunguje. Tak, že by si to měl ověřit jestli má pravdu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 To co rika je blbost. Nemuzes mit HDR a game mod bud jedno nebo druhe, tak jak ty pises. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Říjen 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2016 Nevíte které demo má nativní podporu hdr? Večer bych to testnul. V hdr mám input lag 70ms . Mimo auta na tom hraji vše. Nevím jak je to pro řadu 60, já mám 61. Nižší rady měly 49 v game módu a 120 na zbytek, ale to se týká řad full hd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mizo Odesláno Říjen 15, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2016 To nevím, jedinou hru, o které jsem četl, že má HDR je ten Deus ex. Snad Tomb Rider by ho měl mít taky, ale pochybuju o demu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2016 Pokud se nepletu tak aby vysledek stal za to musi mit telka dle sjednane certifikace svitivost 1000nit pro LED. Takze cena cca 50k a vys. Myslim si ze tadle technologie je jeste v plenkach a vyplati se spise pockat az klesne cena techto premiovych televizi. Doporucuji se jit podivat napr na nove Samsung SUHD panely s quantum dot... tam se da mluvit o skutecnym HDR. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 Bud OLED nebo SUHD, nic jineho s HDR neni stoprocentni HDR, ale ceny tech televizi jsou desny rakety. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tojejedno Odesláno Prosinec 12, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 před 4 hodinami, Martinoslav napsal: Bud OLED nebo SUHD, nic jineho s HDR neni stoprocentni HDR, ale ceny tech televizi jsou desny rakety. SUHD je Samsung buzzword a OLED nemá s HDR nic společného. Hledejte 8bit, nebo 10bit HDR (10bit je full HDR) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 12, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2016 A rikal nekdo, ze SUHD a OLED je synonym pro HDR? Ja tvrdim, ze pokud na obrazovce nesvitej jednotlivy body, pak HDR nema az takovy efekt... MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 13, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2016 Souhlasim s Martinoslavem... Ze lze mluvit o HDR napr. (HDR10 atd.) zarucuje standart SMPTE ST2084 EOTF. V tu chvili se jedna o HDR! Ale takove HDR maji i panely, ktere zdaleka nezobrazi potencial, ktery skutecny HDR nabizi. Co z toho plyne? Ze skutecny zazitek z HDR clovek zazije jen na hooodne kvalitni Ultra HD, idealne vsak na OLED. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Nebudu dráždit hada bosou nohou a raději nepůjdu zkoušet HDR na TV za 90k. Na mé obyč 4k s podporou HDR10 a Deep colour mi padá huba pokaždé, když se to přepne do HDR a zůstanu raději s tímto ( z hlediska ceny nemožným, prý neexistujícím, levnopanelovým) efektem spokojený a koupím auto z dojčlandu. Vlastně už jsem koupil, včera. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 To je rozumny ;))) Take nerad drazdim svoje smysly ;))) Ty ceny jsou jeste nesmyslny, ale ono to klesne ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 srovnání vhodných tv : http://www.rtings.com/tv/reviews/by-usage/hdr-gaming/best já se rozmýšlím na touto: http://televize.heureka.cz/samsung-ue50ku6072/# Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Taky jsem ted vybiral. Poslechl jsem rady vsech a vzal radeji kvalitni full hd nez levne 4K. Vyber je samozrejme na kazdym. Ja radeji ocenil 100 Hz panel coz ten Samsung nema. Dal bych jeste mrknul jestli se nejedna o "falesne" 4K a nema RGBW panel, tedy panel doplneny o bily obrazovy bod. Jinak moje volba byla tato... http://televize.heureka.cz/sony-bravia-kdl-55w808/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Prosinec 14, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Tak potom napiš zkušenosti a dojmy, objektivní pokud možno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Prosinec 14, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2016 Sice lehce mimo tema, ale treba to nekoho presvedsi, zda se hnat za HDR ci ne. Ja jak jsem vyse popisoval jsem HDR i 4K zavrhl a radeji si pockam az televize, ktere to umi opravdu plnohodnotne zobrazit, klesnou na prijatelnou cenu. Do te doby jsem zvolil po dlouhem zkoumani a nejakych tech doporuceni Sony KDL-55W808C. Na nekterych TV forech ma z rad letosnich full hd mnoho doporuceni. Za me chvalim input lag a 100 Hz obnovovaci frekvenci, od ktere se ve full hd panelech zacina pomalu upoustet. Barevna hloubka je dobra a hodnota cerny pomerne dost verohodna. Trochu negativne hodnotim kontrast, i kdyz je na dnesni pomery v teto cenove relaci i tak dobry. Ve srovnani ale s mou starsi TV, kdy se jeste pouzivaly kvalitni panely, je opravdu horsi a pri tmavsich scenach je to znat. Pomerne nekvalitni je i zvuk a koupi soundbaru se asi nevyhnu. A tema samotny je nedoladeny system Android. I pres problemy se sekanim ci vypinanim, ktere obcas nastanou, jsem do neho sel. Jednak verim, ze aktualizace vyse uvedeny problemy casem vyresi a benefity, ktere nabizi, jsou super (napr. pres Kodi a plugin Sosac okamzite a neomezene streamovani obrovske databze filmu a serialu v CZ a v HD kvalite atd.). Zaverem chvalim drobnosti jako automaticke prepnuti obrazu, kdyz zapnu PS a naopak ci design. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Prosinec 15, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2016 Problém s černou barvou je i u mé levné LG. Nenazývám to problémem, protože to na starších Tv bylo u mne opakovaně. Nejdůležitější je chování v pohybu a input lag. Paradoxně čím horší hodnocení, tím lepší TV na hry, protože požaduji nejvyšší telenovelloidní efekt, někde píšou efekt telenovela. Je to nepřirozeně plynulé u filmů, ale u her vyžadováno. Při hraní v režimu HDR se nerozmaže(spíš neroztrhá) obraz ani u her pod 30fps. Přechod z FHD Samsung byl jako skok do limuzíny, nemá ani smysl porovnávat a to v žádném parametru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.