Administrators Rixcz Odesláno Říjen 30, 2016 Administrators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Po roce opět hledáme nové moderátory/redaktory, kteří budou moderovat fórum, pomáhat a radit uživatelům a případně někoho kdo bude přidávat novinky. Požadavky: Věk nejlépe 18+ let Nejlépe mít znalosti pro danou sekci Slušné vyjadřování Asertivní chování Získáte spoustu nových zkušeností, které případně můžete použít i ve Vašem CV. Zájemci pište do tohoto tématu, nebo PM. Můžete sem psát i Vaše návrhy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Říjen 30, 2016 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 1, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2016 Zdravím náčelníka. Myslím si že jsem byl pro tuto funkci vytvořen. Pokud máte zájem o moje kvalitní a bezplatné zkušenosti, rád se přidám k týmu profíků Mandaz a perrek reagoval na 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 3, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 Taky se hlásím, jsem asertivita a slušnost sama, rozumím skoro všemu a budu to dělat strejcovi do ucha zadarmo... teda tu praci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 3, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2016 OK, ať teď prosím zase chvilku vážně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Co takhle Manousta? Pro ps sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 A Mandaze pro xbox sekci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 před 1 hodinou, Mandaz napsal: Co takhle Manousta? Pro ps sekci Typ to možná není špatný, ale funkce moderátora by měla být dobrovolná a nikým nucená a my tak nějak předpokládáme, že pokud má kdokoliv zájem, tak se sám ozve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Aha, já myslel že když Rix napsal i naše návrhy že možem navrhovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Ale tak samozřejmě, všechny návrhy jsou vítány, ale nikoho nelze potom nutit dělat tuhle práci, zvlášť v tomto poslední dobou nevraživém prostředí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strejda999 Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 V 3. 11. 2016 at 16:18, drak3go napsal: OK, ať teď prosím zase chvilku vážně. Ten můj příspěvek je braný vážně. ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 6, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Strejdo, my tě máme rádi takového jaký jsi, nechtěj to zkazit něčím takovým, že budeš muset třeba udělovat trestné body, nedejbože banovat, svoje kamarády na chatboxu a poslouchat potom ty jejich fňukání a nadávky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 6, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Klidně vypomůžu jako moderátor, jsem na netu pořád, i v práci (ranni noční 12ky). Zajímám se o vše okolo konzolí (hlavně Xbox), mobilů atd. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 před 4 hodinami, Mandaz napsal: Co takhle Manousta? Pro ps sekci Mandaz ty me mas tak moc rad ? :D. Hele tak nevim jestli jsem pro to ten pravy, ale zkusit bych to mohl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2016 Ber to tak že víš co znamenají pro mne cizí slova jako asertivní, slušné a chování. Tyto tři pojmy jsem musel gůglit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 7, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2016 před 10 hodinami, strejda999 napsal: Ten můj příspěvek je braný vážně. ;) Ja taky a nikoho to nezajima strejda999 reagoval na 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Administrators Rixcz Odesláno Listopad 15, 2016 Autor Administrators Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2016 Stále hledáme někoho, kdo by psal aktuality/novinky ze světa konzolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts