michal.ostravice Odesláno Listopad 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Dnes jsem musel vyměnit ps4pro a vada nebyla v něm. Jede jen zvuk a obraz jen tmavý signál. Mám 4k tv ale ne kabel hdmi 2.0 4k/60Hz. Má někdo odzkoušené 4k a pročko s obyč kabelem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators spenat Odesláno Listopad 10, 2016 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Rozumím tomu dobře, že se snažíš získat 4K obraz bez HDMI 2.0 kabelu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Listopad 10, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Jedu jen s tím přiloženým a nemám žádný obraz. Pokud je to tím, budu rád za blbá. Jinak všude mají jen 1.4. Musí být 2.0? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 10, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2016 Verze HDMI 1.0 Uvedeno 9. prosince 2002 Jednokabelový digitální audio/video konektor s maximální propustností 4.9 Gbit/s. Až 3.96 Gbit/s u HDTV a 192 kHz/24-bit audio. HDMI 1.1 Uvedeno 20. května 2004 Přidána podpora pro DVD-Audio. HDMI 1.2 Uvedeno 8. srpna 2005 Přidána podpora pro One Bit Audio používaná u Super Audio CD. Možnost HDMI konektoru v PC. Schopnost převodu RGB na YCbCr v PC. HDMI 1.3 Uvedeno 22. června 2006. Zvýšení šířky pásma na 340 MHz (10.6 Gbit/s). Možnost zvolit barevnou hloubku z 30-bit, 36-bit, a 48-bit xvYCC, sRGB, nebo YCbCr na rozdíl od 24-bit sRGB nebo YCbCr v předešlých verzích. Podporuje možnost automatické zvukové synchronizace (Audio video sync). Volitelně podporuje výstup Dolby TrueHD a DTS-HD Master Audio pro externí dekódování pomocí AV přijímače. TrueHD a DTS-HD jsou audio formáty použité v Blu-ray discích a HD DVD. Pokud přehrávač podporuje nekomprimovaný zvuk není verze 1.3 nutná. Jsou definovány kategorie 1 a 2. Dostupnost typu C mini-konektor pro přenosná zařízení. HDMI 1.4 Uvedeno 28. května 2009 Přidána podpora pro 3D. Přidán kanál pro Ethernet. Přidán kanál pro zpětnou komunikaci. ARC - Audio Return Channel Přidána podpora pro rozlišení 3840x2160 24 Hz / 25 Hz / 30 Hz a 4096x2160 24 Hz Konektor D HDMI 2.0 Uvedeno 4. září 2013 Propustnost až 18Gb/s Přidána podpora až 32 zvukových kanálů Podpora vzorkovací frekvence až 1536 kHz Přidána podpora až pro 4 audio stopy Podpora technologií dynamic auto lip-sync (video/zvuk) a CEC Přidána podpora pro rozlišení 4k 60 Hz Přidána podpora formátu 21:9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 Tu specifikaci jsem našel. Je možné, že kvůli tomu nemám obraz? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmOukycze Odesláno Listopad 11, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 zkus tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal.ostravice Odesláno Listopad 11, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2016 Smoukycze-Moc dík za pomoc. Touhle radou jsi mne ušetřil reklamace TV, protože ani kabel za litr nepomohl. Byl jsem v koncích a tohle okamžitě pomohlo. Ještě jednou díky. Michal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 pardon za OT ale aky je rozdiel medzi HDMI a opticky vstup? jedna sa mi oto ze chcem zapojit domace kino ale neviem aky je rozdiel medzi HdMI a optikou... skratka mi ide oto kde bude kvalitnejsi zvuk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 19, 2016 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 podle me bude vzdycky lepší optika zapojena primo z playsta.. kdyz mam natazenou optiku az nasledne z televize, kino uz mi automaticky nepozna format zvuku ( dts ,, atd.. ) ale mozna mam jenom stary kramy uz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 19, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2016 před 33 minutami, Nadzi napsal: pardon za OT ale aky je rozdiel medzi HDMI a opticky vstup? jedna sa mi oto ze chcem zapojit domace kino ale neviem aky je rozdiel medzi HdMI a optikou... skratka mi ide oto kde bude kvalitnejsi zvuk To záleží od domácího kina. Pokud už máš nějaké modernější, které má HDMI vstupy/výstupy, dokážeš dostat z konzole ten nejlepší zvuk a přitom jedním kabelem. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.