Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Muzu kouknout co to pise v cestine, ale se slovenštinou ti nepomuzu, k prekladu byla pouzita akorat moje cestina.

Jen nechapu co myslis?

Oznacis soubor pro kopirovani tlacitkem X, vyberes z leveho panelu Kopirovat, napise se zes vybral neco ke Kopirovani, pak najedesna slozku kam se to ma nakopirovat, vyberes z levého panelu Vlozit a pri tom to napise Kopiruji a chces aby bylo Vkladam?Pochopil jsem to dobre?Ono to vlastne ale kopiruje, vkladam by melo byt si myslim kdyz das Vyjmout melo by byt Vlozit, aspon myslim.

• Junior Moderators
Odesláno

Zkus si stáhnout češtinu, možná je jen chyba ve slovenštině.

Edit: Zkousel jsem to v cestine, a zobrazuje se normalne Kopírovat i Vložit takze chyba bude jen ve slovenštině.

Chtel jsem slovenštinu stahnout a vyzkouset, ale momentalne to nejde, nefunguji stranky RMS fora a nejde stahnout ani pres LangPack Dowloader :wacko:

• 3 months later...
  • 1 month later...
Odesláno

Čaute ať dělám co dělám Auroru sem rozchodil to nebyl problém i sem změnil skin abych tam neměl Freestyle home po zmačknutí prostředního tlačítka ale vždy když zapnu xbox tak místo aurory najede zase freestyle i v  Dashlauncheru sem to změnil jak ste tady psali ale po vypnutí a zapnutí xboxu je tam zase odkaz na freestyle složku

• Junior Moderators
Odesláno

Aurora ti nenajizdi, protoze si zmenu neulozil a jen z Dashlaunche vyjel.

V Dashlaunchi rozklikni první položku Paths a v ní je Default = HDD1/FSD nebo něco/default.xex u něj změň cestu z "FSD nebo něco" na Auroru na default.xex soubor (Default = HDD1/Aurora/default.xex) a ulož nastavení, dej RB, objeví se obrazovka s uložišti v Xboxu ,HDD, flash atd a zde je třeba uložit nastavení, myslím že je to X(Save) měla by se objevit nabídka co které tlačítko dělá.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 5 months later...
Odesláno

Ahoj,

Má dotaz ohledně možné regulace otáček na RGH / 360 SLIM / Aurora
Teploty při delším hraní se pohybují na CPU okolo 80 stupnu, ale vetracek od CPU se nejak extra nesnazi.
Lze nekde v Aurore / 0,6 b nastavit otacky ventilatoru ?
Tady na youtube jsem nasel odkaz , kde to nekdo dela pomoci xex souboru.

Ma s tím někdo prosím zkušenost ?
Případně jak to řešíte vy ?

Díky Zizi

XBOX-FAN SPEED - Aurora

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu