biggerg Odesláno Leden 16, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 Ta slovenska verzia mam pripomienku.pri kopirovani je tam pisane kopirovat 2x.ked hru skopirujete kde to skopiruje,a tak isto je aj pisane kopirovat ked uz hru vkladate:) nebolo by lepsie to prepisat na vlozit:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 16, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2017 Muzu kouknout co to pise v cestine, ale se slovenštinou ti nepomuzu, k prekladu byla pouzita akorat moje cestina. Jen nechapu co myslis? Oznacis soubor pro kopirovani tlacitkem X, vyberes z leveho panelu Kopirovat, napise se zes vybral neco ke Kopirovani, pak najedesna slozku kam se to ma nakopirovat, vyberes z levého panelu Vlozit a pri tom to napise Kopiruji a chces aby bylo Vkladam?Pochopil jsem to dobre?Ono to vlastne ale kopiruje, vkladam by melo byt si myslim kdyz das Vyjmout melo by byt Vlozit, aspon myslim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Jj tak to myslim je tam pisane 2x kopirovat.ked som kopiroval dal som hned prve co bolo kopirovat,vybral som zlozku idem to tak vlozit a pozeram je tam pisane kopirovat a hned pod tym zase kopirovat co malo byt vlozit:) http:// http:// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Zkus si stáhnout češtinu, možná je jen chyba ve slovenštině. Edit: Zkousel jsem to v cestine, a zobrazuje se normalne Kopírovat i Vložit takze chyba bude jen ve slovenštině. Chtel jsem slovenštinu stahnout a vyzkouset, ale momentalne to nejde, nefunguji stranky RMS fora a nejde stahnout ani pres LangPack Dowloader Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Jj cestina je v pohode,len slovensky jazyk je taky preklep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 17, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2017 Zkus napsat zpravu uzivateli veduci třeba to opravi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 18, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2017 jj ma to poslane tak uvidime:) ci sa im bude chciet:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Leden 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2017 ok opravene vyskusane:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Květen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2017 Pokud je možnost stažení jazykupřímo v auroře použiju auroru.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Květen 3, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2017 Dej pak vedt jestli ti sla cestina stahnout pres Auroru, byl s tim problem, nesly stahnout zadne jazyky. Pokud by to neslo, muzes cestinu stahnout jeste z odkazu na RMS forum a nakopirovat rucne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimhy Odesláno Červenec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Čaute ať dělám co dělám Auroru sem rozchodil to nebyl problém i sem změnil skin abych tam neměl Freestyle home po zmačknutí prostředního tlačítka ale vždy když zapnu xbox tak místo aurory najede zase freestyle i v Dashlauncheru sem to změnil jak ste tady psali ale po vypnutí a zapnutí xboxu je tam zase odkaz na freestyle složku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 2, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Aurora ti nenajizdi, protoze si zmenu neulozil a jen z Dashlaunche vyjel. V Dashlaunchi rozklikni první položku Paths a v ní je Default = HDD1/FSD nebo něco/default.xex u něj změň cestu z "FSD nebo něco" na Auroru na default.xex soubor (Default = HDD1/Aurora/default.xex) a ulož nastavení, dej RB, objeví se obrazovka s uložišti v Xboxu ,HDD, flash atd a zde je třeba uložit nastavení, myslím že je to X(Save) měla by se objevit nabídka co které tlačítko dělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimhy Odesláno Červenec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Díky ale stejně budu za de.... tohle mě napadlo ale nikde tam nemůžu uložení najít Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 2, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Editoval jsem predchozi prispevek a tam napsal postup jak to ulozit. Cestinu sis tam taky dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimhy Odesláno Červenec 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2017 Super díky ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Červenec 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2017 V pondělí jsou zkoušel v nové auroře stáhnout češtinu a přes auroru to nejde... tak jen pro info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Červenec 7, 2017 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2017 Jj, nejde to uz nekolik mesicu, nejak to nechteji opravit. Cestina jde stahnout pres RMS forum a pak je ji treba jen nakopirovat do Aurory. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnny32 Odesláno Červenec 25, 2017 Nahlásit Share Odesláno Červenec 25, 2017 Zdravim mam zasadnu otazku . Je mozne hrat niektore hry cez multiplayer ked mam auroru 0.6b? Mam momentalne Freestyle D3 a nedokazal som rozbehat nic cez MP a docital som sa ze FD3 je uz mrtva a neaktualna vec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2017 Je to tak, F3 je již ukončený a nadále nepodporovaný projekt. V Auroře lze vyhledat servery pro online hraní, stejně jako tomu bylo zprvu u F3. Johnny32 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biggerg Odesláno Srpen 23, 2017 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2017 funguje vam system link? ja som to skor skusal ale nepodarilo sa mi napojit na server lebo mi ziadny neukazalo neviem preco Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesan Odesláno Leden 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 RMS fórum linky nejdou, ani na přímo na RMS se nedostanu pro balík s češtinou. Může sem někdo tu češtinu nahodit případně i napsat cestu kam kopírovat? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 25, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Ja tu češtinu bohužel nemam zazalohovanou. Pokud někdo ma cestinu do verze 0.6b at ji prosim nekam nahodi na staženi, diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Leden 25, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 25, 2018 Mně tenhle odkaz na RMS normálně funguje. https://www.realmodscene.com/index.php?/topic/6573-czech-translations/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators basildon Odesláno Leden 26, 2018 Autor Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 26, 2018 Už RMS fórum funguje, jak píše Drak3go. Přidal jsem do mého prvního příspěvku 2 další servery na stažení, kdyby zase došlo k výpadkům. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ziziuh Odesláno Leden 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2018 Ahoj, Má dotaz ohledně možné regulace otáček na RGH / 360 SLIM / Aurora Teploty při delším hraní se pohybují na CPU okolo 80 stupnu, ale vetracek od CPU se nejak extra nesnazi. Lze nekde v Aurore / 0,6 b nastavit otacky ventilatoru ? Tady na youtube jsem nasel odkaz , kde to nekdo dela pomoci xex souboru. Ma s tím někdo prosím zkušenost ? Případně jak to řešíte vy ? Díky Zizi XBOX-FAN SPEED - Aurora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.