tiesto Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ahojda, koupili jsme si PS4 Slim verzi a k tomu monitor. Teď řešíme jak k tomu připojit reproduktory. Monitor nemá 3.5 jack ani vlastní repráky a PS4 taky nic nemá. Nemá někdo řešení? Mohlo by tohle teoreticky fungovat? - https://www.czc.cz/axagon-ada-10-usb2-0/152168/produkt?gclid=Cj0KEQiAv4jDBRCC1IvzqqDnkYYBEiQA89utogZ8zR7og41QgE6cJydP_J_1xohEjlNzQPU49Kbhsf8aAnUF8P8HAQ&dclid=CKvv07CHldECFcamUQodfqsFbw Děkují za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ahoj, u slimka bůhvíproč odebrali digitální audio výstup, takže zvuk jde pouze skrz hdmi kabel. A k té zvukovce, pokud myslíš, že bys ji zapojil do ps4slim, tak ti skoro určitě nepůjde. Nevím jaký máš monitor a jesti má usb vstup, ale zkusit to můžeš, je to ta nejlevnější varianta. Pokud nepůjde, musel bys najít nějaký převodník, který jak propouští hdmi signál (má hdmi in a out), tak i z toho signálu "odebrat" zvuk a převést ho do analogu - něco takového A tam jsou ceny už vyšší (od 1000,- výš) a je furt možné že ti to bude blbnout. Nebo nejjistější a zároveň nejdražší řešení - novou tv s hdmi vstupem nebo nový monitor s hdmi vstupem a repráky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tiesto Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Díky za odpověď. Monitor mám tenhle. Jsem si nevšiml, že nemá jack, jinak bych to neřešil. S tou USB zvukovkou proč myslíš že by to nemohlo fungovat? Asi budu muset jít vyměnit ten monitor za jinej s 3.5 jackem no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ja měl ten axagon na klasicke PS4 a tam mi to fungovalo:) jen jsem musel mit USB hub, protože je ten adapter velkej, tak ze předu nezajel celej do USB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tiesto Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Do toho slimka se to taky určitě vejít nebude..Buď koupím kartu a USB hub, nebo vyměním monitor za jinej. Asi jednodušší bude vyměnit ten monitor, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mandaz Odesláno Prosinec 27, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Mně na ps3 zvukovka nešla, tak jsem předpokládal že to bude stejné aji u ps4 Ale pokud @CiD šla, ale nemohla sa mu tam vejít, nebylo by levnější než hub koupit usb kabel samec/samica? Se standartníma koncovkama? Osobně bych postupoval od nejlevnějšího řešení k nejdražšímu a nakupoval (aspoň tu zvukovku + kabel nebo hub) na eshopu, kdyby ti to náhodou nešlo ať můžeš do 14 dní vrátit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tiesto Odesláno Prosinec 27, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Díky borci. Koupím na Alze, vyzkouším a pak napíšu jestli to funguje. Ještě mám otázku, kdybych si koupil monitor se sluchátkovým výstupem, připojil k němu repráky, hrálo by to nebo ne? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 27, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2016 Ano, hralo Ale neni to ono... kup si nejaky levny reciever a pres nej zen signal do mobitoru a zvlast do repraku... at to za neco stoji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MichalT Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 A co tohle to by mělo fungovat https://www.czc.cz/defender-audio-usb-2x3-5mm-jack-usb-redukce/163630/produkt Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KukiCZ Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Si píchni ten kabel od repra do ovladače jako sluchátka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tiesto Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 MichalT: Díky. KukiCZ: To jsme zkoušeli a nefungovalo to. A je to nepohodlný, když už máš bezdrátovej ovladač, tak si nechci motat kabel pod ruce, ale díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Přesně jak píše @Mandaz může být i usb kabel, osobně mi to fungovalo i přes kabel kterej jsem měl k usb wifi kterej se dodává s hodně prodávaným TP-link usb wifi. Bylo to levné a funkční. Mělo by to fungovat snad i u slimaka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tiesto Odesláno Prosinec 28, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Díky. V pátek koupím, vyzkousim a napisu. Díky mocSent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Prosinec 28, 2016 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Celkem mě překvapuje, že ten produkt od Axago (viz. 1. příspěvek) s PS4 funguje. Sám bych řekl, že fungovat nebude, ale nemám osobně odzkoušeno, takže dám na zkušenosti těch, co vyzkoušeli a potvrdili funkčnost. On to totiž není převodník audio signálu, ale externí zvuková karta. Když pominu to, že si PS4 dokáže toto zařízení osvojit a nějakým způsobem zřejmě emulovat jeho ovladače (což me na celé věci překvapuje nejvíc s přihlédnutím na to, jak jsou na tom systémy Playstation s podporou zařízení třetích stran), tak v případě funkčnosti musí tedy zřejmě všechen zvuk pouštět ven právě přes tuto zvukovou kartu a to naráží na zásadní otázku - Jaká je kvalita této karty za 199 Kč v porovnání se zvukovým čipem integrovaným v PS4? Navíc je zvuk omezen pouze na 2-kanálový (2.0), čímž se podle mě v kombinaci s kvalitou čipu použitého v té kartě hráč dost výrazně ochuzuje o zvukový požitek z her. To, co popsal @Mandaz už je klasický audio převodník, kde se zvuk přímo z PS4 konvertuje na digitání S/PDIF, příp. analogový výstup a tím pádem zůstává zvukovým výstupem stále HW samotné konzole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 CiD Odesláno Prosinec 28, 2016 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2016 Axago a 2.1 repro fungovalo bez problému. Zde jsem nasel prispevek kde je to co jsem kupoval a fungovalo to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tiesto Odesláno Prosinec 30, 2016 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2016 Koupil jsem to a funguje to. Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tiesto
Ahojda, koupili jsme si PS4 Slim verzi a k tomu monitor. Teď řešíme jak k tomu připojit reproduktory. Monitor nemá 3.5 jack ani vlastní repráky a PS4 taky nic nemá. Nemá někdo řešení?
Mohlo by tohle teoreticky fungovat? - https://www.czc.cz/axagon-ada-10-usb2-0/152168/produkt?gclid=Cj0KEQiAv4jDBRCC1IvzqqDnkYYBEiQA89utogZ8zR7og41QgE6cJydP_J_1xohEjlNzQPU49Kbhsf8aAnUF8P8HAQ&dclid=CKvv07CHldECFcamUQodfqsFbw
Děkují za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
15 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts