Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PSN games


Alarkain

Recommended Posts

  • Moderators

Ahoj,

obecně lze hry kupovat buď na fyzických nosičích (Blu-ray) anebo formou digitálního obsahu (z PS Store). Jelikož jsou ceny na českém / slovenském PS Store poměrně vysoké (vyjma speciálních akcí), není výjimkou, že jdou hry mnohdy sehnat levněji na plackách v krabičce s pěkným barevným obalem.

Existují hry (různé akrády, indie apod.), které se distribuují pouze formou digitálního obsahu a na plackách nikdy nevyšly (příklad za všechny třeba Unravel). Takové hry pokud bys chtěl je možné zakoupit pouze z PS Store.

Občas bývají ke hrám zdrama dostupné demo verze anebo zkušební (trial) verze, většinou třeba první epizoda ze hry, anebo prostě nějaká část úrovně. Máš možnost si tak hru zdarma vyzkoušet před tím, než se rozhodneš pro její nákup.

Na tvoji otázku rozdílu mezi "full" a "psn" game tak odpovídám, že to bys porovnával neporovnatelné. Zatímco "full game" je hra, kterou lze pořídit jak na fyzickém nosiči tak v elektronické distribuci a je jen na každém, které z nich dá přednost, tak "psn game" je hra, která je distribuovaná pouze v digitální podobě prostřednictvím PS Store.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj,

jen si dovolím položit k tématu doplňkovou otázku. Stává se někdy, že by původně čistě „PSN game” vyšla později i na fyzickém nosiči? Osobně jsem „stará škola” a mám raději „své jisté ve skříni”. Jedničky a nuly, umístěné kdesi na vzdálených úložištích, volím opravdu až v nouzi nejvyšší. Díky předem za případnou odpověď.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Stát se to může, ale to jsou opravdu výjimky. Většinou jsou to hry, které měly úspěch a velké prodeje. Každopádně se vyhýbej např. krabičkovým hrám od Telltale, ty jedou taktiku, že na disku je třeba jen první epizoda a zbytek epizod si musíš stáhnout ze storu za pomoci jednorázového kódu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu