Kamel Odesláno Červen 12 Nahlásit Odesláno Červen 12 https://www.alza.cz/55-lg-oled55c44-d12322074.htm Alza i několik dalších eshopů mají 55palcovou LG řadu C44 za celkem fajn cenu, pokud by někdo sháněl Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červen 12 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červen 12 https://www.datart.cz/televize-samsung-qe65s90d.html s VIP za 25k a jeste litr kešbek jde asik lepší kauf:) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červen 14 Moderators Nahlásit Odesláno Červen 14 Nou světýlka, nou kšeft mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
miz012 Odesláno Červenec 2 Nahlásit Odesláno Červenec 2 Kamos taky ted resil (a trosku me nahlodal...) koupi nove TV na filmy / k PS5. Bud LG C4 nebo Sam S90D... Ja mam 55CX a taky pokuju po 65 Ale abych se priznal, vubec nevim, co bych volil. Asi se spis zase volim k LG (protoze DTS, DV atd atd.) Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 2 Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 2 To je vsechno maly, mrkni na xixaomi 100” nebo TCL 98”. To uz ma smysl. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 2 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 2 ne kazdej ma misto na 100" TV:) ale je pravda, ze skok v uhlopricce je asik nejvic znat. Kdyz by to bylo na filmy, bral bych asik LG Géčko, klidne loňskej model. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 10 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 10 od zitra dny marriany na datartu 55s90d bude kolem 17k 65c44 kolem 24k Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 11 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Červenec 11 252CE20 Kód datart na 20% LG TV. Jinak koukám, že ta 55s90d je Woled panel. jsou to zmerdi v Samsungu. Citovat
miz012 Odesláno Červenec 11 Nahlásit Odesláno Červenec 11 Ja bral soundbar LG S90TR s 30%. V katalogu DM neni, ale sleva na nej v Datartu je mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
placek Odesláno Červenec 19 Nahlásit Odesláno Červenec 19 V 23. 6. 2025 at 21:46, majkom napsal: Samsung QE65S85D na alze za 22tisic S aplikaci za 19 tisic. Citovat
majkom Odesláno Srpen 2 Nahlásit Odesláno Srpen 2 Pro fandy blikatek: Philips 65OLED819 za 35tisic - Datart Citovat
majkom Odesláno Říjen 21 Nahlásit Odesláno Říjen 21 Pro milovniky blikatek: Datart Philips 65OLED819 za 30400 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 21 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 21 za pul rok bude zadarmo Citovat
majkom Odesláno Sobota ve 11:41 Nahlásit Odesláno Sobota ve 11:41 65b5 za 25k, 65c5 za 30k na alze Citovat
Kamel Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Ceny fajne. K těm blikátkům od filipsu sem těď viděl, že prodávají ambilajt už s připojením na jakoukoliv televizi, pouze do přilepíš a zapojíš do TV. Takže jejich televize s blikátky jsou už tak k hevnu. Citovat
Crashíčeq Odesláno před 12 hodinami Nahlásit Odesláno před 12 hodinami Vseobecne mi Ambilight neprijde pro OLED televize jako stastna volba. Chces si prece vychutnat nekonecny kontrast a nejvernejsi zobrazeni cerne barvy. Nedava mi to smysl, musi to pro oci hrozne odvadet pozornost. Ale mozna se pletu, nikdy jsem OLED od Philipsu nevidel, mel jsem vzdy LG. Citovat
werty Odesláno před 10 hodinami Nahlásit Odesláno před 10 hodinami Tady třeba se jim syncujou i světla na schodišti. To teda nevim jestli by se mi líbilo, že mi takhle bliká celej barák Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 9 hodinami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 9 hodinami Todle nema cenu resit. bud to se to libi a chces to, nebo ne a je to pejcovina:) Citovat
Kamel Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Odesláno před 6 hodinami 99% osazenstva hodnotí ambilajt jako sypač...1% martinoslavů dabl fap na ambilajtem Citovat
Moderators Martinoslav Odesláno před 3 hodinami Moderators Nahlásit Odesláno před 3 hodinami Rozumis tomu jak Babis politice Kdo nevyzkousel, nepochopi. radsi mi doporucuji cte nejakou 100” telku k psku Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno před 54 minutami Junior Moderators Nahlásit Odesláno před 54 minutami https://www.planeo.cz/tcl-98c805 Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.