mike03 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Ahoj, bratr si chce pořídit k Vánocům telku k PS4. Rozpočet je bohužel malý, ale kdybyste doporučili alespoň nějakou slušnou v této cenové kategorii. Všechno je to bohužel 50Hz takže nic moc. Koukal jsem na nějaké Sonky, ale zkrátka tomu nerozumím. Cena 10000 - 15000 Kč Předem Děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 @mike03 Resi se to tu ted uz nekolik dni a momentalne neni lepsi volba nez tato. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 dyť to má jen 50hz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Takze vlastne 30x vic, nez jsou rozlisovaci schopnosti vetsiny lidi z fora Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 no mě stačilo minulý víkend v datardu kde pražáci kupovali televizi...je vidět, že měly hodně peněz....hlavně, aby GTA na tom bylo super....já teda mám oči dobrý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Vzdyt je to uplne sumak. Stejne na tom 4k/100Hz hrat nebudes... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 hrát možná ne...ale když si pustím film tak jo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Film stejne jede 24fps a jestli ho davas ve 100 Hz, tak jsi uchyl, kterej ma rad soap opery indeshit reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 před 2 hodinami, Martinoslav napsal: @mike03 Resi se to tu ted uz nekolik dni a momentalne neni lepsi volba nez tato. Na tu jsem taky koukal. Za sebe bych do toho šel s tím cashbackem (jestli v tom teda není nějaký háček). Ale nekupuji a neplatím to já takže si myslím, že to neprojde. Není tedy něco bez akce v rozmezí 10 - 15000Kč? Tak už je vyprodaná. Co tahle ta je taky v te akci https://www.mall.cz/ultra-hd-televize/philips-58pus730412 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Ta je taky v pohode, ale v podstate za stejny penize dostane o 7 palcu mensi uhlopricku. A kazdy palec nahoru je znat Takze bych opravdu spis volil tu 65ku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Tak 65" 7304 spolu s Hoverboardem je doma, pustil jsem par videií z JuTubu a uchc-aval jsem blahem. Obraz ostrý a barvy uplna harmonie. Bohužel jak jiz bylo zmineno je to Ips panel takže večer při sledovani ta cerna neni hold cerna. Co mě ale zarazilo uz při rozbalovani, je ve spodni casti vetsi spara po cele délce panelu který nedrží pevně v rámu, nevím jestli je to v pořádku nebo ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Já vzal tu 58", protože u 65" se nedá stihnout ten Cash Back. Bacha nato. Mall i CZC.cz budou posílat až 2.10.,takže po akci! Taky bych bral raději tu větší, ale smůla. Za 26t.to fakt nechci. Za 15t.ta 58" je opravdu super. Obraz je nádherný a Android to má taky. Jo a kvůli tomu ambilightu jsem rozkuchal stěnu, protože to fakt stojí zato. Zrovna včera derby bylo super. Zelený trávník byl všude. Fakt super efekt. Pánové díky za doporučení. Fakt spokojenost Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Ambilight je v obyvaku proste fantasticka vec. Podle me mnohem u ucelnejsi nez 100 Hz panel. tofi a indeshit reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 před 52 minutami, jirka.vanek napsal: Já vzal tu 58", protože u 65" se nedá stihnout ten Cash Back. Bacha nato. Mall i CZC.cz budou posílat až 2.10.,takže po akci! Taky bych bral raději tu větší, ale smůla. Za 26t.to fakt nechci. Za 15t.ta 58" je opravdu super. Obraz je nádherný a Android to má taky. Jo a kvůli tomu ambilightu jsem rozkuchal stěnu, protože to fakt stojí zato. Zrovna včera derby bylo super. Zelený trávník byl všude. Fakt super efekt. Pánové díky za doporučení. Fakt spokojenost Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Jirko a mas taky dolu takovou mezeru a panel je v ni na volno? Kdyz na neho zatlacim normálně se pohne,nemel by byt pevně přidelan k rámu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 před 1 hodinou, Martinoslav napsal: Ta je taky v pohode, ale v podstate za stejny penize dostane o 7 palcu mensi uhlopricku. A kazdy palec nahoru je znat Takze bych opravdu spis volil tu 65ku. Tak nakonec vše úplně jinak. Snažil jsem se tu dražší protlačit, ale prý je to pro něj zbytečně drahý :D. Stejně jim to nevymluvím. Tak jestli byste neměli nějaké doporučení kolem 10000kč ať se to už může rozseknout. Zní to blbě, ale čím míň tím líp. Obávám se, že za tyhle prachy je asi jedno co koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Asi tak, za takove prachy to bude vsechno v podstate stejne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 At omrkne ty philipsy, kolem desitky jsou i s dvoustrannym ambilightem, tak aspon neco tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Re:craig27, nevím přesně co myslíš. Nikde se mi nic nehýbe a vše sedí perfektně. Hýbat se to určitě nemá Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 23, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 a alespon velikost, pripadne co bude na tv delat?;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Ma to k PS4. kouknul jsem na nějaký, ale chtěl bych to rozseknout: https://www.mall.cz/televizory/philips-50pus670312 - větší úhlopříčka + ambilight https://www.mall.cz/televizory/sony-kdl-49we665?gclid=EAIaIQobChMIibeq2aLn5AIVikPTCh1u9AgvEAQYAiABEgJcSfD_BwE - větší úhlopříčka a VA panel https://www.mall.cz/televizory/philips-50pus670412 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 před 3 hodinami, Martinoslav napsal: Ambilight je v obyvaku proste fantasticka vec. Podle me mnohem u ucelnejsi nez 100 Hz panel. Vec nazoru, pre mna je ambilight skor negativum rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 No dobre, ale pro tebe je negativum vetsina vseho Kazdopadne da se vypnout basildon a craig27 reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 23, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Před hodinou, Martinoslav napsal: No dobre, ale pro tebe je negativum vetsina vseho Kazdopadne da se vypnout Da, len potom nema zmysel tvrdenie ambi>100hz... za mna je 100hz must have, ambi zbytocnost tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 23, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2019 Dobry noooo, ja ti to preju tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2019 před 10 hodinami, majkom napsal: Da, len potom nema zmysel tvrdenie ambi>100hz... za mna je 100hz must have, ambi zbytocnost Tak to asi zalezi, za me Ambi je naprosto super a uzivam si to denne, zatimco 100Hz je zbytecnost, hry z PS4pro stejne bezi max v 60Hz, nektere ani to ne. před 13 hodinami, mike03 napsal: Ma to k PS4. kouknul jsem na nějaký, ale chtěl bych to rozseknout: https://www.mall.cz/televizory/philips-50pus670312 - větší úhlopříčka + ambilight https://www.mall.cz/televizory/sony-kdl-49we665?gclid=EAIaIQobChMIibeq2aLn5AIVikPTCh1u9AgvEAQYAiABEgJcSfD_BwE - větší úhlopříčka a VA panel https://www.mall.cz/televizory/philips-50pus670412 ja mam od minuleho tydne tuhle a jsem z ni nadseny, trosku jsem si jen pohral s nastavenim obrazu, protoze tak jak byl z vyroby se mi uplne nelibil, ale diky sirokoym moznostem detailniho nastaveni si to kazdy muze prispusobit jak mu to vyhovuje. https://www.mall.cz/televizory/philips-55pus6704?src=sug&s=55PUS6704 craig27 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.