mike03 Odesláno Září 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2019 před 2 hodinami, tofi napsal: Tak to asi zalezi, za me Ambi je naprosto super a uzivam si to denne, zatimco 100Hz je zbytecnost, hry z PS4pro stejne bezi max v 60Hz, nektere ani to ne. ja mam od minuleho tydne tuhle a jsem z ni nadseny, trosku jsem si jen pohral s nastavenim obrazu, protoze tak jak byl z vyroby se mi uplne nelibil, ale diky sirokoym moznostem detailniho nastaveni si to kazdy muze prispusobit jak mu to vyhovuje. https://www.mall.cz/televizory/philips-55pus6704?src=sug&s=55PUS6704 A nevíš, jaky maji input lag? Údajne kolem 30ms což nic moc. Nikde ani nemůžu najít info o té sonce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2019 Tak to jsem bohuzel nenasel ani tady, kde je temer vsechno: https://www.displayspecifications.com/en/model/4b62199d lonsky model mel 18ms takze bych tipnul ze tento letosni model na tom bude stejne nebo lepe, ale kde to najit presne, netusim https://www.techradar.com/uk/reviews/philips-55pus675312-4k-tv Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike03 Odesláno Září 24, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2019 Tak nakonec budu mu budu objednávat tuhle v menším provedení: https://www.mall.cz/televizory/philips-50pus670412?tab=parameters tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 24, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2019 Jinak ta 65ka je tady za 18 i bez cashbacku tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Září 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2019 Safra. To s tím musel přijít až teď? :) v pondělí jsem vyhodil krabici od 58" grrrr Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2019 Krabice neni nutna pro vraceni zbozi ve 14ti denni lhute... Ale kazdopadne je to lepsi. O tom zadna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 25, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2019 Muzou ti ale strhnout prachy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Září 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2019 Můžou. Už to nechám a za dva roky budou zase nový kusy [emoji3] Takhle bych si to mohl vyčítat pořád. Vždy bude lepší nabídka. Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2019 Asi tak:) uzivaj co mas a necekuj nove ceny:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoLboy Odesláno Září 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2019 https://www.radiomuseum.org/images/radio/tesla_praha_etc/rubin_s391d_1056815.jpg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Září 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2019 Tahle vypada zajimave: Philips 55OLED803: OLED pro masy https://www.tvfreak.cz/recenze-philips-55oled803-oled-pro-masy/6325 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 27, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2019 Datart ma v sobotu 10procent slevu na vsechny tv... oked 55b8 za 25k, s vip cenou za 23.5k:))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 Ted datart lg oled za 25k, kto chce skusit oled (a uz nikdy sa nevratit k led;), go for it;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 nebo 65ku oledku za 31.5k a nebo 65ku pus7303 za 16:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Září 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 Kup tu gt1 treba na gearbestu.. objevuje se tam v akci okolo 70usd v evropskem skladu, doprava ppl,za 2 dny jsem ho mel doma. Mam 3 v rodine a slape jak ma [emoji846]Máš ještě někde odkaz na ten evropský sklad? Našel jsem jen Čínu. Máš 3gb,nebo 4gb? Koukal jsem na tento https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009974590664.htmlTen máš, nebo ten s ovladačem na mluvení? Díky za info Odesláno z mého SM-N975F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 Alza dnes v app sleva 30 procent aj na telky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 samsungy cicemene jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majkom Odesláno Září 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 Jj, jen samsungy.. ale slusne slevy ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 28, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 Na alze žádnou tu slevu nevidím a co se tyče Datartu a Několikrát zde zmiňovanou 65pus7303 tak ta nejde koupit on-line ale pouze osobně ,jsou poslední 3 kusy ve 3 městech - předpokládám že vystavené kusy a to asi nebude nejlepší kup. Původně jsem do ni chtěl jít ale za těchto okolnosti se mě do toho nechce ,nebo vám to jde objednat on-line ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 28, 2019 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 28, 2019 mas alza apku? a datart kdyz prijdes odo v den akce necekej zazrak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PodFuck3r Odesláno Září 29, 2019 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2019 Ta alza je evidentně jen několik hodin denně ta akce,proto jsem to neviděl. No nakonec se stal takovej omyl že jsem šel kolem mallu ,zakopl jsem a už jsem měl omylem v autě 58PUS7404 Názor jsem si ještě neudělal ,má někdo někde nějaký best settings ? Teď už jen doufat že cashback přijde )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 Mám dotaz na nastavení obrazu pro hraní na PS4 Pro na televizi Samsung ue48h6270. Syn mě tím pověřil,jestli tu namáte nějaký odkaz,díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 A co by tam chtel nastavovat? Lepsi je se do toho nevrtat, z vyroby je to nastaveno odpovidajicim zpusobem tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Říjen 1, 2019 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 No já nevím,požádal mě o to. Asi z ní chce vymáčknout maximum. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 1, 2019 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2019 U sestkove rady muzes menit max jen jas, kontrast a gamu. A s tim nic specialniho nevykouzlis. At to necha, jak to je Moje zkusenosti rikaji, ze pokud nevim, co delam, je lepsi do toho nestourat tofi a PodFuck3r reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.