geforce Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Dobrý den, koupil jsem konzoli ps4 s účtem na kterem byly hry asi v hodnotě 3000 a dotyčný si po prodeji změnil údaje a zůstala mi jen ps4 a účet již nefunguje s těmi údaji ktere mi dal? Jak to mohu řešit? Policie? Nebo je to ztraceny? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators drak3go Odesláno Leden 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Ta konzole byla kupovaná tady? Pokud ano, z jakého inzerátu? Jedinou možností je, pokud jsi od prodejce dostal přístup k emailu, na který byl účet registrován, na něm rychle změnit heslo a poté si k účtu na PS4 dát vyresetovat heslo. K tomu je ale potřeba znát datum narození, které bylo k tomu účtu evidováno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators SAIXX Odesláno Leden 28, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Upřímně? Pokud nemáš doklad o koupi a v ní že součástí prodeje byl i účet neuděláš nic a můžeš jen přemýšlet nad tím jak si ,,ušetřil". Stále probírané téma se změněnými údaji účtu že nefunguje atd.Zkus mu napsat a jestli je alespoň trošku poctivý možná se účtu dočkáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 geforce Odesláno Leden 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Na bazosu a uctenku jen od playstationu jsem dostal a udaje od emailu a uctu. Ale ani email uz nejde ani ucet. Policie? Nebo neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 petrhopa Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 a prodejce neraguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bouner Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Řešení přes policii ti moc nepomůže. Kdyby totiž policie toto řešit začla ( což nezačne) tak Sony účet okamžitě blokne a zabanuje pro porušení ToU a stejně si nepomůžeš. Kupovat účty je prostě na vlastní riziko a nemá tam člověk žádnou záruku ( účet stejně nevlastní prodávající ale Sony). Je to smutné, ale je to tak . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 geforce Odesláno Leden 28, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 Nereaguje, co ted? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hráč123 Odesláno Leden 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2017 No muzes jit na policii. Ta s tim nic neudela. Muzes se pidit po tom kdo ti to prodala odkud je a zkusit za dotycnym zajet v ''dobrem umyslu'' se pokusit o napravu. Nebo se proste smiris s tim ze ucet neni a priste uz si radeji priplatis za krabickove hry. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomas007 Odesláno Leden 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2017 Tak jasně, každý má právo jít na policii. Tam ale na tebe budou koukat jako na blázna, oni nebudou řešit tvoje nákupy přes inzerát. Přes inzerát kupuješ na svoje riziko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 gho5t Odesláno Leden 29, 2017 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2017 připomíná mi to jeden díl z teorie velkého třesku jak Sheldonovi ukradli účet k World of Warcraft, on zavola policii a když Leonard prijde domu a diví se te policii tak Sheldon afektovane krici "a co jsem měl dělat kdyz FBI mi zavěsila" Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
geforce
Dobrý den, koupil jsem konzoli ps4 s účtem na kterem byly hry asi v hodnotě 3000 a dotyčný si po prodeji změnil údaje a zůstala mi jen ps4 a účet již nefunguje s těmi údaji ktere mi dal? Jak to mohu řešit? Policie? Nebo je to ztraceny?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.