Moderators drak3go Odesláno Únor 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2017 Unboxing Horizon Zero Dawn Thunder Jaw Collector's Edition (označovanou také jako Trifoce Collector's Edition). Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Tak se holki uklidníme a dáme sem zase něco, co sem alespoň trochu patří, co říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Doufam, ze ten presskit k Horizonu taky dostanu A ta sberatelka ke Sniperu vypada taky pekne! Cartman182 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 16, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Trochu mě ten Horizon zklamal svým obsahem musím říct Další celkem "odfláknutý" PK, svádím vnitřní boj o to, jestli do něj vrážet peníze (teda my, co si je musíme platit) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Ty press kity byvaji vyjimecne jen ve vzacnych pripadech, coz je skoda, no... Nekdy by ale press kit podle me meli prodavat jako standardni edici hry a byla by to moc pekna motivace k nakupu - viz. treba press kit k Last guardian, ktery taky neni nic extra mimoradneho, ale byt to standardni edice v obchodech, tak je to pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 16, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2017 Budu se modlit at to nezakriknu, ale bud jeste behem odpoledne nebo nejpozdeji zitra by mel byt mediakit k Horizonu doma ;) Cartman182 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Únor 17, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Budu se modlit at to nezakriknu, ale bud jeste behem odpoledne nebo nejpozdeji zitra by mel byt mediakit k Horizonu doma ;) Mě dorazil dnes, a za mě pecka! Sent from my iPhone using Tapatalk Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 17, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2017 Prave jsem ho obdrzel ;) Krasne, krasne drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Únor 27, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2017 Kdyby někdo pořizoval Horizon Zero Dawn sběratelku, a nechtěl si nechávat sošku Aloy, PM me.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sběratel Odesláno Únor 28, 2017 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2017 Může někdo z budoucích vlastníků dát echo jak je na tom figurka zrzky z Horizonu..? Materiál, provedení, obličej, díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Horizon sbírka kompletní :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Martinoslav a drak3go reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Taky mam doma oboje Jeste by se mi libila ta soska robota Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deyw Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 co je ta trava ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 2, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Press kit Neni to trava, jen cover press kitu ve forme listi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 A ta Thunderjaw collection je pouze pro US? Nebo jaký má omezení?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 před 2 hodinami, tokyno napsal: A ta Thunderjaw collection je pouze pro US? Nebo jaký má omezení? Byla pro US a tuším se dostala i do Austrálie a prodávali ji na PS Gear Storu, Wallmartu a ještě jednom shopu a pak přímo Project Trifoce. Já aktuálně řeším dopravu do ČR, je to větší než obvyklé zásilky a čekám, jestli mi to vezme USPS (mají limitaci v součtu rozměrů stran zásilky). před 22 minutami, Martinoslav napsal: Mate nekdo, prosim, moznost nakupovat na allegro.pl? Zkousel jsem to se svym cz uctem, ale system mi napsal, ze je mozne nakupovat jen s polskymi nebo nemeckymi ucty :/ Pokud je to omezení CZ Aukro účtů, pak bude platit pro všechny stejně. Navíc asi teď, kdy se CZ Aukro trhá od Allegra a z toho dopisu co přišel mi to skoro připadá, že se nerozchází zrovna v dobrém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 2, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 drak3go: a na kolik vyjde thunderjaw edice vcetne postovnyho?Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 2, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2017 Cenu vč. pošty budu vědět až po zjištění, jestli mi ji USPS vezme anebo jestli budu muset použít kurýra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 Pro mě největší sklamání na sběratelce Horizon. Soška je ale úžasná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators SAIXX Odesláno Březen 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 A co je za problém? Že je to nálepka a jde úplně v pohodě sundat? ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Březen 3, 2017 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 @Tomas007 za normálních okolností bych s tebou souhlasil, ale věříš, že někde jsou na tom ještě hůř? A to dokonce na západ od nás, kde by člověk normálně řekl, že tam mají všechno lepší, než u nás? Němečtí hráči jsou už tak dost "potrestaní" za přísná pravidla USK norem (v porovnání s PEGI), k tomu mají navíc příšerné, velké, nevzhledné logo na každé hře no a když pak ještě zjistiš, že pod nálepkou je to logo ještě jedno, kterého se už nezbavíš ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Březen 3, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 To je masakr :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 před 5 hodinami, SAIXX napsal: A co je za problém? Že je to nálepka a jde úplně v pohodě sundat? ;-) Od kdy jde v pohodě sundat ? Tyto nálepky hodně lepí. U plastových krabiček to jde jedině seškrábat a ještě se musí použít aceton aby se to celé sundalo. Kdybych se pokoušel odstranit z tohoto steelbooku tak tím riskuji poškrábání nebo promáčknutí plechu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 @Tomas007 osobně používám toto https://specialni-cistici-prostredky.heureka.cz/hg-odstranovac-nalepek-300-ml/# Naprosto bez problémů a hlavně jakéhokoliv poškození jsem dostal samolepky ze všech povrchů, od obyč krabičky po steelbook. Tento sajrajt mají prakticky v každém obchodě s barvy x laky Tomas007 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tokyno Odesláno Březen 3, 2017 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2017 Od kdy jde v pohodě sundat ? Tyto nálepky hodně lepí. U plastových krabiček to jde jedině seškrábat a ještě se musí použít aceton aby se to celé sundalo. Kdybych se pokoušel odstranit z tohoto steelbooku tak tím riskuji poškrábání nebo promáčknutí plechu.Ze stealbooku jde sundat uplne v pohode. Vcera sem to delal. O problem se jedna jen u plastovych krabicek.Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.