dany_ Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 cau kluci vyplatí se xbox one x i na full hd telku? laka me ted ta cena vyhodna na alze. díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ano, vyplati ;) Zadny strach Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 papirove se vyplati, realne moc ne, v realnem vykonu je jen drobny rozdil, respektive kazdy si muzi zvazit zda ten rozdil se mu cenove vyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Davat sem srovnavacku KCD neni zrovna dobry priklad, kdyz ta hra vypada stejne na vsech konzolich... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 tak jde mi o to jestli ty hry vypadaj lip i na obyc full hd telce. vim treba zaklinac ma jiny snimkovani. ale jde mi o hry ktery upgrade neprodelaly.. treba gta online nebo tak. jestli treba jedou plynuleji nebo ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ano, jedou. Mrkni na youtube, najdes tam k tomu spoustu porovnavacich videi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Mrkni na hry od Bethesdy, třeba takovej Dishonored 2 vypadá na One X oproti všemu ostatnímu fantasticky, to samé třeba Rise of Tomb Raider, a pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 22, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 před 3 hodinami, Martinoslav napsal: Davat sem srovnavacku KCD neni zrovna dobry priklad, kdyz ta hra vypada stejne na vsech konzolich... tak treba kdyz vezmu MS poklad Forza 7, taky tam nevidim zadny zasadni rozdil ktery ospravedlnuje 2x cenu konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Ono je ale rozdil sledovat to na YT na nejasnem typu monitoru/displeje a na televizi se 4k HDR.. Teprve tam pak uvidis rozdil, ktereho si jinak nevsimnes. Co se tyce grafiky a porovnani pres YT, mrkni treba na Gears of War 4... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Což je na jednu stranu smutný, že pro rozdíly musí člověk koupit telku ideálně za 30k alespoň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 To uz je ale potreba si stezovat u vyrobcu televizi... pokud vim, tak kvalitni 4k HDR monitory u PC dodnes nejsou a ten stripek, ktery je k dispozici, taky stoji batoh... za tohle xbox nemuze. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 není, hraješ na CRTV? na ní také ps3 hry vypadaly jak z ps2 před 21 minutami, Smartmax napsal: Což je na jednu stranu smutný, že pro rozdíly musí člověk koupit telku ideálně za 30k alespoň. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 22, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 už to tu stejně motáte zase jinam...4k TV, když původní dotaz byl na full hd. Smysl to má, ale každý ať si posoudí, co mu přinese xbox x bez 4k, HDR.....co mu obecně konzole od MS přinese oproti konkurenci. To je to, oč tu běží.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 22, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2018 Tobě to vysvětlit nejde, máš svou pravdu, sle pro jiné - podívejte se na srovnávací videa na YT a podle toho se rozhodněte. Za mě to smysl rozhodně má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Zdravím. Chtěl jsem se zeptat. Jaký HDMI kabel je přibalen k Xbox One X? Jde mi o to, pokud teď využiju tu akci na Alze a budu si chtít vychutnat na 4k televizi co mám lepší obraz, budu si muset koupit i lepší HDMI kabel ? Nebo MS ke konzoli přibaluje HDMI, který zvládá 4k ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Jak one s tak one x mají v balení High speed hdmi kabel 4k/60Hz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Přijde mi zbytečný kupovat jiný kabel, ten v balení je dostačující a 4K běží bez problému. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Březen 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2018 FullHD uz umiera ale kupa xbox one x ku full hd telky urcite kupit a casom si kupis 4K TV a mas do buducnosti 4K hranie za par drobnych oproti PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Duben 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2018 ludia dneska som si kupil novy Xbox one X ale pri zapnuti a hrani je citit v izbe v okoli konzoly taky divny smrad ako ked ovoniate elektroniku zdroj alebo ked letujete alebo zakladna doska alebo guma alebo zhorety prach ... vzdycky to citit ked sa konzola zapne a hraje sa co by to mohlo znamenat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Duben 16, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 Ze je nova a odparujou se z ni chemikalie z vyroby Kdyz to neprestane za par dnu, tak bych to zacal resit ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2018 Prošly mi rukou dvě one X a ten jemný závan nové elektroniky vycházel z obou. Během pár dní to přestalo. Takhle voněl i novej playstation 4 pro, když sem čuchal k vývodu vzduchu z ventilátorů, takže bych si toho nevšímal. Cítil jsem to pouze tehdy, když sem měl čůchoměr na pár centimetrů od konzole, jestli je to cítit po celé izbě, tak bych to asi řešil, pokud to nepřestane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Tak fajn prestalo to sranda ze na ProjectScorpio to nerobilo vzdy ma udivuje ze ps4pro tak hrozne huci vetrak a scorpio X dokazal za 500eur dostat vodne chladenie do konzoly a je uplne ticho vykon je nekde medzi GTX 1070 a 1070TI mate niekto v pc takuto kartu? Ako vam pri hrani huci ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Při dnesnich cenách te karty asi jen málokdo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Duben 23, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 Já mám 980ti a samotná karta s chlazebím je velká jako pul xboxu;) jinak topí to slušně a tedy i fouká. Huhú naštěstí sluchátka řeší všecky problémy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nadzi Odesláno Duben 23, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 23, 2018 aha no zaujimave ono ta 980Ti stoji viac ako samotny X tu som nasiel zaujimave video ako rozobera a opet sklada Xko dokopy jak je vidiet na tej konzole jaky pokrok je tam oproti staremu xboxu one co sa tyka skladania dosky a chladenia Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.