Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Ja mam u alzy napsano v objednavce jen “pripravujeme” a ze zbozi je pripraveno k expedici, ale jeste to neposlali, zdrzovatori Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Stejně nechápu , že někdo měl už skladem a posílal před vydáním a někteří velcí hráči nemají a ani neví jak to bude...jestli se vyplatí to objednat přímo u Microsoftu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Tak je jasné, že nejvíce lidí má předobjednáno a specializovaných obchodů typu Xzone, JRC, Alza a ti budou určitě striktně dodržovat oficiální datum vydání, aby si to nerozházeli s Microsoftem. Já jsem měl sice předobjednávku u Xzone, ale asi před měsícem jsem si všiml, že nabízejí Scorpio edici i v Euronics a přišlo mi, že tam mám větší šanci ji dostat, tak jsem objednal i tam. No a od minulého čtvrtku ji mám doma. Takže klidně někomu přenechám svoji předobjednávku u Xzone (osobní vyzvednutí na pobočce v Ostravě, objednával jsem hned první den, co to bylo možné). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Volal mi kamarad z Alzy a rikal, ze fyzicky uz to tam mam pripravene, ale na pobocku to poslou az zitra, z toho vyplyva, ze opravdu dodrzuji datum ofiko zahajeni prodeje. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 před 48 minutami, DeviR1 napsal: Tak je jasné, že nejvíce lidí má předobjednáno a specializovaných obchodů typu Xzone, JRC, Alza a ti budou určitě striktně dodržovat oficiální datum vydání, aby si to nerozházeli s Microsoftem. Já jsem měl sice předobjednávku u Xzone, ale asi před měsícem jsem si všiml, že nabízejí Scorpio edici i v Euronics a přišlo mi, že tam mám větší šanci ji dostat, tak jsem objednal i tam. No a od minulého čtvrtku ji mám doma. Takže klidně někomu přenechám svoji předobjednávku u Xzone (osobní vyzvednutí na pobočce v Ostravě, objednával jsem hned první den, co to bylo možné). No to máš pravdu co píšeš, ale Xzone zase takový dravec nebude, není tak velký. Dostupnost konzolí pro první várku mají 9.11. a v první várce mají prý jen 5 kusů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 před 5 hodinami, Umberto napsal: A kdy jsi objednaval u Alzy? Ve druhé polovině srpna. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Mám objednáno Scorpio edici u CZC, zatím nic. Čekám dnes netrpělivě na SMS, že to zítra bude na pobočce. Uvidíme. Třeba mi přijde SMS, že je předobjednávka zrušena pro nedostatek XoXů. Počítat musím se vším. Jinak jsem zaslechl, že Scorpio edice má jinou základní desku než klasický XoX. Rozdíl ale bude jen v obrázku škorpiona, který je vyleptaný do měděné vrstvě spojů v základní desce. Taková pěkná věc, ale asi jen pro servisní techniky. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milken_2003 Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Tak mi zrušili předobjednávku Scorpio edice u TS Bohemia 3.11.Toto mi napsali: Vážený zákazníku, omlouváme se, ale dle nejnovějších informací ze společnosti Microsoft bohužel dorazí na celý český trh mnohem méně kusů, než bylo očekáváno. Z tohoto důvodu Vámi objednanou limitovanou edici Project Scorpio bohužel nebudeme schopni vykrýt. Je mi líto, že nemohu poskytnout příznivější informace. Prosím o informaci zda chcete objednávku nahradit za klasickou verzi XBOX ONE X (mohu nabídnout cenu 12 990,- , zatím není nepotvrzena dostupnost) a nebo si přejete celou objednávku stornovat. Děkuji za pochopení. Tak jsem vzal ten Xbox one x za tu cenu.Snad bude toho 7.11. Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Ono v podstatě o ♥♥♥ jde už jsem na to starej , ale prostě člověk se těší jak malej jarda. Vzpomínám si jak to bylo s vydáním xka jak to všichcni objednávali v rakousku a podobně aby to měl každý doma na vánoce. Beru to pozitivně...starý xko jsem teď prodal a jsem 14 dní bez konzole a světe div se mám čas a tak jsem shrabal listí a ostříhal stromy na zahradě:-) žena má radost a já nakonec taky:-)))) Hráč123, valis1, Stepis a 2 others reagoval na 1 1 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milken_2003 Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Tak toto jsi perfektně vystihl.Líp bych to neřekl.Zatím šmrdlám na XBOXU ONE a jak bude X tak ho dám dětem (teenager). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 slusnej hype ta scorpio edice to by jeden nerek co to udela s predobjednavkama, ja kterej cekam na bazar za 10 nekdy v pristim roce, uz sem malem ted startoval auto, nastesti mi to moje penezenka rozmluvila pro vsecky ostatni to vypada ze electroworld skladem na prodejnach praha zlicin , pardubice , zlin a hradec kralove tak good luck! https://www.electroworld.cz/microsoft-xbox-one-x-1-tb-project-scorpi-edition-herni-konzole Hráč123 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 kdyby někdo delal vlastní unboxing, tak hodte pak odkaz na video TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Titanfall 2....hodne spatny výsledek...na silnejsim stroji udelali EA/Respawn Ent. skoro horsi verzi jak na ps4PRO...na to jak se chvastali 6K apod. to teda moc nedali...třeba bude fix ale teda... Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirik Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 porovnani Halo 5 na ONE a ONE X. Vysledek jednoznacne hovori pro ONE X Hráč123 a Martinoslav reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Tak sem si pánové udělal rezervačku v EW v Pardubicích, protože mi bylo řešeno, že ikdyž je skladem (na krabici sem koukal za pultem), nemohou jí do zítra prodat. Udělal sem rezervaci. Domluvili jsme se, že zítra ráno si přijedu a ejhlem před chvílí telefonát z EW, že konzole jsou sice skladem, ale pro předobjednávky a že konzoli mi prodat nemůžou... Míra naštvanosti nezná mezí. TatkaSoptik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 To je tak když zamestnanci vedi kulovy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 A proc jste si neudelali rezervacky uz pri oznameni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 elmaniaKain cekoval bych v tydnu jrc , hodne lidi delalo vice rezervaci a spousty jich urcite propadne, kazdopadne kdyz sem byl v patek v jrc pro nove COD WW2 tak sem se na ni ptal, a scorpio meli jeste normalne volne kusy, odpoledne uz to bylo fuc, tak ze jak rika martin.. situace jak byla s ps4 se uz nastesti neopakovala, a rezervace davali pouze do posledniho kusu. Martinoslav pri oznameni jeste nebyl takovej hype Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 6, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 EW stale nabizi... https://www.electroworld.cz/microsoft-xbox-one-x-1-tb-project-scorpi-edition-herni-konzole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 6, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2017 Bohužel sem rezervaci od realisu zrušil a objednával až teď. EW sice má v sortimentu, ale neprodá, dvě rezervace a obě zrušeny. JRC by pro mě mělo mít volný kousek, přece jen tam mám známé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wopiczak Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 skladem czc https://www.czc.cz/xbox-one-x-1tb-cerna/216372/produkt + trochu bulvaru https://zpravy.aktualne.cz/ekonomika/microsoft-zacina-prodavat-xbox-one-x-ceske-obchody-hlasi-vel/r~b8f84aacc32311e7895f002590604f2e/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Vypada to, ze Alza jeste nejake kusy ma, tak nevahejte: https://www.alza.cz/gaming/microsoft-xbox-one-x-project-scorpio-edition-d5097496.htm Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Ja ted na alze objednal a uz mam potvrzení na zitra v Brne :-) Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 XOX + Wolfenstein 2 = 13.990,- https://www.czc.cz/xbox-one-x-1tb-cerna_2/223340/produkt a dale XOX + Forza7 + tricko = 13.990 https://www.czc.cz/xbox-one-x-1tb-cerna_3/224829/produkt Na pobočce Brno - Královo Pole: zítra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Tak nakonec si odvazim scorpio edici a EW ze Zlína tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.