Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 A uz je na Alze vyprodano... kdo zavahal, nexboxuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Neni ted jsem tam zrušil objednávku ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Treba jeste system nejaky zruseny objednavky vrati do prodeje, ale to uz bude jen o nahode a sledovani, jestli se neco objevi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Přesně tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 @Umberto ty jsi tam měl objednané pro jistotu 4 kousky jo? Stepis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 7, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 před 26 minutami, Umberto napsal: Tak nakonec si odvazim scorpio edici a EW ze Zlína tesim se na recenzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Urcite udělám recenzi :-) edit Martinoslav: Tak ale hlavne necituj prispevky nad tvou odpovedi A hned 2x Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Jsem teda nadsenej z toho, ze mám v czc pul roku predobjednavku na scorpio a od rijna na edici s forzou, kdyz zpetna vazba ohledne objednavky nulová, dodani pořád neznáme. To kdybych si ho objednal ted tak uz ho mám. Přístup czc opravdu na facku Hráč123 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Czc je v tomhle opravdu trochu zabrzdeny... clovek o objednavce nevi nic, dokud neni vyrizena na pobocce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Tak díky známým v JRC mám připravenou na vyzvednutí Scorpio Edici. EW mě zklamal na celé čáře, zkrátk levá ruka neví co dělá pravá, protože si jinak nedokážu vysvětlit ten přístup. O CZC tu padlo dost, k těm se raději nevyjadřovat. V tuto chvíli u mě vede Alza a JRC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Ja vám pánové nevim, ja objednal 12.6.2017 u xzone a ti me zklamali ze konzole bude az 9.11. Proto jsem udela 4.11. Objednávku na CZC. A jeste jsem to zajistil objednanim dnes na alze. Všichni kromě xzone mi dnes konzoli připravili , ja nakonec vzal osobou ve Zlíně v EW. Ostatní objednávky zrušil. Xzone me moc zklamalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 To chce klid a nohy v teple ;)) Doted jsme hrali na obyc X one a nikoho to netrapilo ;)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 CZC nezklamalo, scorpio mám už k vyzvednutí na pobočce ale bundle s forzou pořád žádné info. 2x tam chodit nebudu tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Tak ja na svoje stale od CZC cekam..uz jsem urgoval kde to jako je... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Jak říkám ja ve Zlíně ...uz si krabici vozim v aute;-) tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Kdyby to pro nekoho bylo jeste aktualni, tak mam slevovy kupon do Alzy na 500 Kc na nakup konzole. Sesly se mi dva, tak jeden davam k dispozici. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 A na CZC porad skladem 5 a více kusů a Euronic taky skladem :-) Nakonec to nebude tak horký a skladem to bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Mozna zrusene rezervace, mozna ta limitka nebyla uplne limitka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Asi obojí, myslim ze scorpio edice uz je v cudu, ale standardní X uz koupi každy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Přesně tak, Scorpio je fakt v čudu, té bylo všeho všudy pár kusů. Základní varianta se dá sehnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Urunak Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 zrovna zazvonilo UPS jdu si pro ni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 https://www.mall.cz/herni-konzole-xbox-one/microsoft-xbox-one-x-1tb-project-scorpio-edition Tady ještě skladem scorpio....ale za trošku vyšší cenu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Já mám v CZC a JRC objednaný scorpia za 13,5k, ale nakonec si vezmu asi ten bundle za 14k s Forzou 7, takže kdyby tu někdo chtěl scorpio a nevyšlo na něj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Na me vyslo wopiczak a Umberto reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nowys Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 dnes volano do czc,nechal jsem objednat minuly tyden ke me na prodejnu a dnes predali prepravci a zitra muzu vyzvednout tak jsem zvedav zda me jen nelakovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.