zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Já se pořád neumím rozhodnout. Na Scorpiu se mi moc nelíbí ta textura a nápis na gamepadu, naopak nebarevná tlačíka a ten pocit že mám nějakou limitovanou edici zase hrají do karet Scorpiu a taky to, že je se stojánkem. Na druhou stranu ušetřím na Forze když vezmu obyč verzi s Forzou za 14.. babo raď. Můžeš sem hodit nějaký dobrý fotky jak vypadá ta textura na něm? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Lidi, upřimně....ještě, že jsem ve věku, kdy mne tyhle hype trainy nevzrušují....co je teď za zásadní upgrade, kvůli kterému to má smysl tak hrotit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 No já třeba xbox zatím nemám, chtěl jsem kupovat asi před rokem, ale věděl jsem, že má být nějaký lepší tak jsem čekal do teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Na fotce to vypada sedive, ale konzole je normalne cerna. Ta textura jen odrazi svetlo z mistnosti. Edit: Musim pochvalit ovladac, ten je fakt moooc peknej! Ta barva je paradni a diky zdrsnenemu a zmatnenemu povrchu se vyborne drzi. Edit2: Takhle uz se zabydluje na svem novem pusobisti Umberto a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Není celá černá, na jedné straně je šedivá (spíš tmavě šedá) a přechází do úplně černé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Dobre, muzeme resit rozdil mezi antracitove cernou a fuchsiove cernou... ta konzole je cerna s lehkym nadechem sede. Ale ze vzdalenosti pod televizi rozdil v cerne a cerne s nadechem sede nepoznas. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 před 27 minutami, Smartmax napsal: Lidi, upřimně....ještě, že jsem ve věku, kdy mne tyhle hype trainy nevzrušují....co je teď za zásadní upgrade, kvůli kterému to má smysl tak hrotit? Lze tuto otázku chápat tak, že se ptáš na rozdíly mezi Xbox One S a Xbox One X? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 před 31 minutami, Martinoslav napsal: Dobre, muzeme resit rozdil mezi antracitove cernou a fuchsiove cernou... ta konzole je cerna s lehkym nadechem sede. Ale ze vzdalenosti pod televizi rozdil v cerne a cerne s nadechem sede nepoznas. Když konzole leží v poličče ve stínu, nejde to skoro poznat, to ano. Ale na denním světle to jde poznat docela dost (obrázek není můj, ale dle mého odpovídá skutečnosti) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 100 giga sem, 100 giga tam a to ma konzole na hry k dispozici jen 780 GB... Stepis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Osobne musím říct ze kdyby byla úplně černá tak je hezčí ta sedá mi moc nesedí je ji tam dost...klidne kdyby chtel nekdo vyměnit za černou tak vymenim;-) Edit: uz parim CoD Stepis reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Podivam se na xko v dennim svetle, ale ja teda vidim spis tu cernou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Listopad 7, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Na šedé není vidět tolik prach, jako na černé. Já jsem nadšený a ještě nadšenější bych byl, kdyby bylo Scorpio v bílé barvě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Tak pamí prodavačka v JRC v Pardubicích prodala moji konzoli někomu jinému (měl sem potvrzenou předobjednávku), že prý lepší stálejší zákaznici a na mě se může vys..., hoši takovéhle jednání sem v žádném obchodě nezažil. Zvažuju nepěknou stížnost, člověk se chová slušně, ale vleze do špatné náladě nějaké problematické vedoucí a už je to v háji. romeno a tofi reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Ja byt na tvém místě tak si stezuju...tohle je na vyhazov a na přes čuňu:-))) edit Martinoslav: Dnes podruhe Necituj prispevek nad tvou odpovedi, prosim Promin...Ok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Já se nakonec rozhodl že vezmu ten obyč s forzou za 14k, sice nemám stojánek ale Forza 7 za 500kč, s tričkem a modelem porsche taky potěší. Takže stále máme 2 objednávky k vyzvednutí na Scorpio edici, kdyby někdo chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Kde to máš k vyzvednutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zlej_brambor Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Důležitej detail, na kterej jsem zapomněl. Praha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Listopad 7, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2017 Ja dnes vyzvedl X za 11990 v Alze. Nechali mi stejnou cenu, jakou tam meli pri objdenani hned v den oznameni coz potesilo a zbylo na assanina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Listopad 8, 2017 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 koukam CZC ma vyprodano, kdo to vcera nestihnul? Jinak kdyby mel nekdo zajem mam jeden XOX Forza bundle navic, na prodejne v Brne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TatkaSoptik Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Někdo tady volal po unboxingu, tak přispěju svým videem. Natáčel jsem to dost unavený, ale třeba to někomu pomůže v rozhodování zda do toho jít či ne. Tady je můj Unboxing: Martinoslav, drak3go, yanek71 a 6 others reagoval na 5 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyJ. Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Pěkný unboxing, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 před 17 hodinami, zlej_brambor napsal: Já se pořád neumím rozhodnout. Na Scorpiu se mi moc nelíbí ta textura a nápis na gamepadu, naopak nebarevná tlačíka a ten pocit že mám nějakou limitovanou edici zase hrají do karet Scorpiu a taky to, že je se stojánkem. Na druhou stranu ušetřím na Forze když vezmu obyč verzi s Forzou za 14.. babo raď. Můžeš sem hodit nějaký dobrý fotky jak vypadá ta textura na něm? Já jsem nakonec koupil Scorpio a jsem spokojený - ta textura se mi líbí, jak tady i někdo psal, méně na tom bude vidět prach. Naštěstí Microsoft nenapadlo to udělat lesklé - ten první Xbox One byla katastrofa! Naopak ovladač se mi nelíbí, ani černý tlačítka, ani logo "Project Scoprio" - nechal jsem ho zabalený originál a používám svůj jiný černý. Scorpio je celkově hezká, navíc bude mít i výšší hodnotu při případném prodeji v budoucnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Listopad 8, 2017 Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Mne se nejvic libi jak @TatkaSoptik odhodil ten stojan xboxu tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hráč123 Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Ten prechod od cerne zleva do sede vpravo je paradni...ja budu užívat na stojanu protože pod telkou mam jaksi plno...a CZC stale nic...ještě ze jsou i shopy co to měli skladem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2017 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2017 Pánové tak vyzvednuto v Mallu Scorpio. Dnes večer konečně vyzkoušít sílu Nextgenu :D. Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.