Mandaz Odesláno Leden 13 Nahlásit Odesláno Leden 13 Za 400 gut. Pokud byl v ceně aj bůček za 300. esmo reagoval na 1 Citovat
miz012 Odesláno Leden 14 Nahlásit Odesláno Leden 14 Chlapi, kdyby jste nekdo chteli artbook k Elden Ring (volume I) necham za muj nakup. Byl v akci dne na xzone, ale nevyuziju ho. Samozrejme nerozbaleny. Oficiální průvodce Elden Ring - Books of Knowledge Vol. 1: The Lands Between https://www.xzone.cz/oficialni-pruvodce-elden-ring-books-of-knowledge-vol-1-the-lands-between 1399 Kc Citovat
Mandaz Odesláno Sobota ve 22:44 Nahlásit Odesláno Sobota ve 22:44 Horizon Zero Dawn remastered s kodem za 499 https://www.planeo.cz/sony-horizon-zero-dawn-remastered Citovat
kapella Odesláno Úterý ve 09:41 Nahlásit Odesláno Úterý ve 09:41 Tak už je Horizon na planeu za 299 Citovat
Kamel Odesláno Úterý ve 12:05 Nahlásit Odesláno Úterý ve 12:05 Já objednal dokonce za 296 Kč. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 12:47 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Úterý ve 12:47 tak to vrat, ne? Citovat
Mandaz Odesláno Úterý ve 13:13 Nahlásit Odesláno Úterý ve 13:13 Vratky nepříjmám... mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Crashíčeq Odesláno Úterý ve 13:31 Nahlásit Odesláno Úterý ve 13:31 Kvuli dvema stovkam to vracet nebudu. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Úterý ve 13:45 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Úterý ve 13:45 vis kolik je to pif??? Citovat
Crashíčeq Odesláno Úterý ve 14:15 Nahlásit Odesláno Úterý ve 14:15 Dve a na treti mi nezbyde. Citovat
Mandaz Odesláno Úterý ve 14:20 Nahlásit Odesláno Úterý ve 14:20 před 34 minutami, mirai_trunks napsal: vis kolik je to pif??? Nedráždi krtka pifama, nebo sem dojde s tím, že za 200 má basu zubrů... Crashíčeq reagoval na 1 Citovat
miz012 Odesláno včera v 08:14 Nahlásit Odesláno včera v 08:14 Taky jsem vzal za 296 Kc, diky za tip Kazdpadne - pry tato verze neobsahuje ten datatisk.... Mate overeno? Ja to ted rozbalovat nebudu - kdyztak stahnu tu digi verzi, co jsem si taky D1 upgradoval Citovat
Moderators SAIXX Odesláno včera v 08:33 Moderators Nahlásit Odesláno včera v 08:33 A ta informace pochází odkud? Všude co se dívám tak je uvedeno včetně rozšíření Frozen Wilds a dalších věcí, což by v tom případě bylo dost zavádějící. Citovat
Kamel Odesláno včera v 09:26 Nahlásit Odesláno včera v 09:26 Dnes už cena 499 Kč. Kdo včera zaváhal, tak má smolíka. Citovat
Crashíčeq Odesláno včera v 09:33 Nahlásit Odesláno včera v 09:33 Nechcete mi nekdo vyzvednout ten Until Dawn a hodit do zasilkovny? Bohuzel neposilaji, pouze osobni odber... Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.