Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Ps4 slim nebo pro

Dohnal.karl

Otázka

Zdravim vas, chci si koupit playstation 4 a rozhoduji se mezi slim a pro ale nevim jestli ma pro cenu protoze nemam 4k televizi a nepodporuje ni ani hdr ale zas nechci si koupit slabsi aby s tim pak byly nejakenproblemy ze se sekaji hry.nebo neco podobneho. Bude to moje prvni konzole. Diky za tipy a rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Recommended Posts

• 1

Kup kazdopadně ps pro. Hezcí grafika her. U nekterych her je na vyber graficke nastaveni pokud je tam podpora ps pro. Hry jsou hezci ostrejsí maji vice detailu atd atd. Taky nemam zatim 4K HDR tv a rozdil tam proste je a kdo ten rozdil nevidi tak je slepej. 

Odkaz ke komentáři

• 0
před 8 minutami, Dohnal.karl napsal:

Zdravim vas, chci si koupit playstation 4 a rozhoduji se mezi slim a pro ale nevim jestli ma pro cenu protoze nemam 4k televizi a nepodporuje ni ani hdr ale zas nechci si koupit slabsi aby s tim pak byly nejakenproblemy ze se sekaji hry.nebo neco podobneho. Bude to moje prvni konzole. Diky za tipy a rady

Bez do Slimky, hry se ti urcite sekat nebudou, jsou vyvojari navrzeny tak aby jely plynule bez skubancu. Her které podporuji Pro bych spočítal na jedné ruce, a jestli teda nemáš ani Tv 4k tím tuplem. Kup Slimku nekde z bazace a počkej až na Ps5 někdy v 2020. 

Odkaz ke komentáři

• 0

Doporučuji si projít třeba digitalfoundry na YT, kde jsou často rozbory co se fps týče apod. Bohužel to co píše craig není již nějaký ten pátek pravda a klasická PS4 má často propady ke 20/40fps . Pro nicméně v některých titulech je na tom také chvílemy hůře než klasická PS4 ( v 90% to fixne patch, nebo je to výsada těch "4K" modu). Řeči o tom, že nebrat bez 4K TV ignoruj ( Valná většina ani neví, že pro 4k nativně stejně nedává). Valná většina her jede ve fullHD lépe ( 60 fps mody) a případně mají downscale, který vypadá suprově co se AA týče. Je to vyloženě na tobě zda jsi ochoten připlatit za lepší visual/fps v některých titulech několik tisíc nebo ne. 

Odkaz ke komentáři

• 0

Pro UFC,NHL,Crash,GTA ti bohatě stačí Slim. Z bazaru, včetně záruky ho seženeš krásně za 5500 max, možná i levněji. Stačí umět hledat.

Napiš si do google a Youtube...: PS4 Pro or Slim a projeď si to. Lidé se ptají na tu samou otázku jako ty a taktéž tam najdeš odpovědi. Nejlepší řešení pro tebe. Z mé strany ti doporučuji jít do Slim. Už jen z toho důvodu, co hodláš hrát, viz. tvůj příspěvek.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já jsem měnil za PRO verzi. A nějak nepociťuji rozdíl=) I když některé hry teď jedou 60FPS. Mám taky jen FullHD zatím. PRO má výhodu že má USB konektor i vzadu. Myslím že slim ne. Takže pak netrčí kabel, nebo dongle sluchátka vpředu. Myslím že PRO má taky výhodu že dodává lepší obraz do PS VR. To jsem pořídil ale až na PRO verzi. Tak nemůžu porovnat s předchozím. Asi záleží kdo jak řeší pořizovací cenu. Pokud neřeší prachy, nebo by chtěl časem používat VR, tak bych koupil PRO.

Odkaz ke komentáři

• 0
  • Junior Moderators

neni spatne, byla nedavno akce 10% dolu jeste a procko ve stejne sestave bylo pak za 10k. ja kupoval pred rokem 1tb fat s 3ma hrama a ktomu nhl a fifa 17 zdarma v ew za 10k. cihej akce a neco chytnes

Odkaz ke komentáři

• 0
před 5 hodinami, Dohnal.karl napsal:

Pokud mas s kym hrat a bude ti druhy dualshock k necemu tak se mozna oplati jinak ps plus bych neresil stejne to je asi jen tech 14 dni. A fifa 18 nic moc. Raci bych se podival na jiny bundle. Viz odkaz

https://www.kuma.cz/sony-playstation-4-slim-1tb-black-horizon-zero-dawn-ps4

Nebo připlatit trošičku a vzít tento zda teda bude.

https://www.originalky.cz/sony-playstation-4-slim-1-tb-uncharted-4-driveclub-the-last-of-us-p77699/

Hry jsou parádní. 

A nebo nejlepší koupit samotnou konzoli s postou zdarma na kuma za 7349 kc a pak uz si jen někde koupit hru kterě by tě bavila. I když si vlastně seženeš zvlášt hru horizon zero dawn tak to maš o par korun levnější než s ten bundle.

Odkaz ke komentáři

• 0
před 2 hodinami, figi-1 napsal:

Ahoj ne bylo to necelych 9000 kc jeste jsem vyse psal ze kdyz trochu priplati muze mit tento bundle

https://www.originalky.cz/sony-playstation-4-slim-1-tb-uncharted-4-driveclub-the-last-of-us-p77699/

Tenhle bundle sem kupoval za 7999kc v Elektroworldu v dubnu + jeste byla akce, ze sem dostal druhy ovladac ZDARMA

Odkaz ke komentáři

• 0

Kecas to by zkrachovali ne? Posli fakturu sken :-)

Nasel jsm akorat tohle za 8800 a o ovladaci navic (za kolk se da sehnat?) se tam nepise: https://t.akcniceny.cz/akce/herni-konzole-playstation-4-slim-1-tb-3hry-2506365/

Za 7999,- s hrami 1TB a extra ovladacm bych to bral hned...

Ps: ty hry jsou elektronicky nebo v krabici?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ptal jsem se, zda ty bundled hry bývají na placce nebo elektronicky?

Teď tu nekdo psal ze v jrc mají za 7999 slim 1tb 2 obladace a fifa17 - az na to ze FIFA asi nemá valnou cenu, to je podobný ne?

Kup kazdopadně ps pro. Hezcí grafika her. U nekterych her je na vyber graficke nastaveni pokud je tam podpora ps pro. Hry jsou hezci ostrejsí maji vice detailu atd atd. Taky nemam zatim 4K HDR tv a rozdil tam proste je a kdo ten rozdil nevidi tak je slepej. 

Jo jasné ale stojí to PRO (na hry stejne nemá nativní 4K, jen na videa, nebo se pletu?) za příplatek 50% navíc? PS5 bude kdy, do 2 let?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• 0
před 15 hodinami, Locker napsal:

Kecas to by zkrachovali ne? Posli fakturu sken :-)

Nasel jsm akorat tohle za 8800 a o ovladaci navic (za kolk se da sehnat?) se tam nepise: https://t.akcniceny.cz/akce/herni-konzole-playstation-4-slim-1-tb-3hry-2506365/

Za 7999,- s hrami 1TB a extra ovladacm bych to bral hned...

Ps: ty hry jsou elektronicky nebo v krabici?

Hry byly krabicovky

Odkaz ke komentáři

• 0

Co tohle? Sice bez her, zato se dvěma dualshockama a to by byla asi docela dobrá volba s ohledem na cenu. https://www.czc.cz/playstation-4-slim-1tb-cerna-2x-dualshock-4-v2/200303/produkt

Abych nezakládal nové téma, tak se zeptám tady: Potřebuje PS4 na hraní připojení k internetu jako to je u XBOXu 360 ? Nedávno na X360 nešlo ani přihlášení do mého profilu v konzoli a tak jsem nemohl hrát ani hry co mám na DVD.

Odkaz ke komentáři

• 0

Kdyz prodas ten DS, tak se dostanes na nejakych 7,1k, takze kdyby sis kupoval normalne konzoli nekde, treba tu https://www.kuma.cz/sony-playstation-4-slim-1tb-black-ps4 , tak usetris tak 2 kilca, takze nic extra. Hry na DVD ti hrat pujdou, ale jestli nebudes mit pripojenik internetu, tak si nestahnes zadne patche, tim padem budes mit tu hru neopravenou od chyb, nemluve treba od ruznych vylepseni a noveho obsahu co v patchich mohl byt.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já mám internet celkem slušný. Mě šlo spíš o to jestli ho PS4 potřebuje ke hraní i když nehraješ onlinovku, nebo když si konzoli vezmeš třeba na halupu kde internet nemáš. Ta X360 tě nepustí ani k tvému profilu v konzoli když se nejde připojit k Xbox Live. Netuším proč takovou blbost u MS vymysleli, ale bohužel to takto mají. Jak tohle funguje u PS4 bohužel nevím.

Myslel jsem si že nahradím svůj Xbox 360 Xboxem ONE S nebo až výjde ten nejnovější, tak tím X. Ale po tom co předváděl MS minulý týden s tím nepřístupným Xbox Live, dost váhám dát MS ještě vydělat. Za stejné peníze můžu koupit PS4 Slim nebo i PRO.

Odkaz ke komentáři

• 0

Včera jsi to mohl mít i s hrou (FIFA 2018 a 2 DS ovladače) a jeste o litr levnější (7990,-)

Ze nefunguje xbox bez Netu, to jako vážně? Ale tak jako zase Wi-Fi dnes ma kdeco a pustit tethering na mobilu jsem dělal uz před 10 lety... Jede přes to i sdilecka v setop boxu.

Odkaz ke komentáři

• 0
před 3 hodinami, Locker napsal:

Včera jsi to mohl mít i s hrou (FIFA 2018 a 2 DS ovladače) a jeste o litr levnější (7990,-)

Ze nefunguje xbox bez Netu, to jako vážně? Ale tak jako zase Wi-Fi dnes ma kdeco a pustit tethering na mobilu jsem dělal uz před 10 lety... Jede přes to i sdilecka v setop boxu.

A kde se to dalo sehnat za 7990?

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu