xmod Posted December 31, 2017 Report Share Posted December 31, 2017 Na store je k dispozici zdarma Alpha verze přehrávače médií KODi v18 ke stažení pro XONE. Zatím je to na začátku - nefungují skoro žádné doplňky, občas to slítne, ale celkově je super, že to na Xbox přeportovali a dělají na tom dál. Trochu jsem to otestoval, zatím jsem zkusil jen přehrávání filmu z NFS share a přehrálo to všechny, co jsem zkoušel - AVI, MKV atd. Nechodí mi passthrough zvuku do Denon receiveru přes HDMI, zvuk jde jen když mám v Xboxu nastaveno 5.1 pak to aspoň hraje. Neumí to zatím číst ze samba sharů, takže musíte z NFS. Po spuštění budete mít pravděpoodobně moc roztažený obraz, dá se to nastavit v System/Settings/Video poté, co dole přepnete ozubené kolo na Expert, tak tam naskočí volba Video Settings Má to plnou podporu češtiny včetně GUI, dá se nastavit preference zvukové stopy i titulků na českou, jde nastavovat znaková sada titulků. No vyzkoušejte, uvidíte... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karllan Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Hrozně jsem se těšil až bude Kodi na xbox, ale teď když přestal fungovat Sosáč, resp. se musí platit, tak je mi to zase k prdu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vochomurka Posted January 1, 2018 Report Share Posted January 1, 2018 Nevím jak a kde najít externí HDD. Nenašel jsem ani na internetu. Prosím o radu, díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xmod Posted January 1, 2018 Author Report Share Posted January 1, 2018 Tahle první verze KODI přehrávat z připojeného externího USB disku neumí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vochomurka Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 To je škoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetrM74 Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 V 1. 1. 2018 at 10:38, Karllan napsal: Hrozně jsem se těšil až bude Kodi na xbox, ale teď když přestal fungovat Sosáč, resp. se musí platit, tak je mi to zase k prdu... Sosáč byl dobrej, ale Stream Cinema je úplně jiná liga. V 1. 1. 2018 at 15:44, xmod napsal: Tahle první verze KODI přehrávat z připojeného externího USB disku neumí Ano, je to známý bug téhle rané verze. Jinak Kodi na Xbox se resi i na Kodi fóru, viz http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-x-box-one-s Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
midz Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Může mi někdo jednoduše prosím vysvětlit k čemu to je? Narazil jsem na to už někde na fb ale nějak z toho nejsem moudrej Díky! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirik Posted January 3, 2018 Report Share Posted January 3, 2018 Kodi je vynikajici multimedialni prehravac! Mozna asi ten nejlepší. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
karlospajdos1 Posted January 6, 2018 Report Share Posted January 6, 2018 Je to celkem dobrý, dostal jsem tam i české doplňky z repozitáře, ale třeba befun kde bylo vše už asi nefunguje. Rozjel jsem jen Prima Play a možná by šli i další věci kdybych měl účet na webshare (ten doplněk na streamy). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tovacov Posted January 15, 2018 Report Share Posted January 15, 2018 webshare je jen placena služba odkad ti jedou filmy ty potřebuješ doplněk Stream Cinema a učet na webshare a potom ti pojedou filmy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowys Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 neni nejaky doplnek na stream pres file-share.top ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
majoo200 Posted February 27, 2018 Report Share Posted February 27, 2018 Nevite o nejakem doplnku na filmy (cz,sk) zdarma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karllan Posted March 17, 2018 Report Share Posted March 17, 2018 No, tak jsem zaplatil webshare a jsem nadšen ! Nicméně... nejsem schopný přehrát 4K HDR filmy na XOX... myslíte že je to tím že je to zatím alpha? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators romeno Posted March 18, 2018 Moderators Report Share Posted March 18, 2018 4k to zatim neumi akcelerovat, je to dost v ranne fazi, ze strany microsoftu je tam spousta prekazek bohuzel, ale muzeme byt radi, ze to alespon nejak funguje. Snad brzy pribude podpora 4k a externich hdd. Zatim to mam taky jen na stream cinemu a iptv pres pvr clienta v kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowys Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 @romeno jen bych poupravil info, podporu externich HDD Kodi ma a skvele funguje,pouzivam zatim pouze na filmy z 1.5TB ext usb hdd Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators romeno Posted March 19, 2018 Moderators Report Share Posted March 19, 2018 Když to neumí 4k je mi to na nic celkem, to umí i moje HTPC Ale dík za info, ještě tak měsíc zpět mi to nešlo tak vyzkouším Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karllan Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Ono ve VLC se mi ten film podařilo spustit, když jsem ho stáhl přes ze stream cinema, akorát si nejsem jistý, jestli to korektně přehraje 10b HDR. Musím ještě ověřit. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nowys Posted March 19, 2018 Report Share Posted March 19, 2018 Avatar.2009.Special.Edition.4K.HDR.10bit.BT2020.DTS.HD.MA-VISIONPLUSHDR1000.mkv ~ 56.37 GiB KODI pusti a započne sekec mazec bohužel zatím na 4K nepoužitelné. VLC po spuštění filmu se mi vypl celý xbox one X Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karllan Posted March 20, 2018 Report Share Posted March 20, 2018 V Kodi je 4k zatím peklo no.. Ve VLC mi to překvapivě jede v pohodě, akorát nefunguje HDR.. :/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vochomurka Posted October 26, 2018 Report Share Posted October 26, 2018 ahoj, podařilo se tu někomu zprovoznit cinema stream doplněk? Nemůžu ho najít v repozitory. Když zkusím instalaci ze ZIPu tak skončí chybovou hláškou Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DogVader Posted October 28, 2018 Report Share Posted October 28, 2018 funguje mi bez problemu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vochomurka Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 hmm, takové potvrzení jsem opravdu potřeboval. Co takhle informace, kde ho najít případně jak ho zprovoznit? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators romeno Posted October 29, 2018 Moderators Report Share Posted October 29, 2018 Ze zipu to na xboxu nejde, je potreba pridat cestu v doplncich https://kodi-czsk.github.io/repository/ a stahnout primo z repozitare. Presneji te bohuzel nenavedu xbox uz nemam, kdyztak mrknu jeste doma na pc mam kodi jestli to jde i tam stejnym zpusobem a napisu ti to trosku podrobnejc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Karllan Posted October 29, 2018 Report Share Posted October 29, 2018 Nainstaluj to podle tohoto návodu, akorát místo doplňku Sosáč vyber Stream Cinema.. http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-zakladni-zprovozneni-a-nastaveni-kodi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DogVader Posted October 31, 2018 Report Share Posted October 31, 2018 V 29. 10. 2018 at 19:03, vochomurka napsal: hmm, takové potvrzení jsem opravdu potřeboval. Co takhle informace, kde ho najít případně jak ho zprovoznit? Díky Ahoj. Odpovedel jsem presne na co si se ptal, tak si neztetzuj ;-) Navic vic bych z hlavy stejne nedal. Jinak ale uz koukam, ze rozvedene uz to mas. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts