Jump to content

KODI pro Xbox One

xmod

Recommended Posts

Na store je k dispozici zdarma Alpha verze přehrávače médií KODi v18 ke stažení pro XONE. Zatím je to na začátku - nefungují skoro žádné doplňky, občas to slítne, ale celkově je super, že to na Xbox přeportovali a dělají na tom dál.

Trochu jsem to otestoval, zatím jsem zkusil jen přehrávání filmu z NFS share a přehrálo to všechny, co jsem zkoušel - AVI, MKV atd. Nechodí mi passthrough zvuku do Denon receiveru přes HDMI, zvuk jde jen když mám v Xboxu nastaveno 5.1 pak to aspoň hraje. Neumí to zatím číst ze samba sharů, takže musíte z NFS.

Po spuštění budete mít pravděpoodobně moc roztažený obraz, dá se to nastavit v System/Settings/Video poté, co dole přepnete ozubené kolo na Expert, tak tam naskočí volba Video Settings

Má to plnou podporu češtiny včetně GUI, dá se nastavit preference zvukové stopy i titulků na českou, jde nastavovat znaková sada titulků.

No vyzkoušejte, uvidíte...

V 1. 1. 2018 at 10:38, Karllan napsal:

Hrozně jsem se těšil až bude Kodi na xbox, ale teď když přestal fungovat Sosáč, resp. se musí platit, tak je mi to zase k prdu... :D 

Sosáč byl dobrej, ale Stream Cinema je úplně jiná liga.

V 1. 1. 2018 at 15:44, xmod napsal:

Tahle první verze KODI přehrávat z připojeného externího USB disku neumí

Ano, je to známý bug téhle rané verze.

Jinak Kodi na Xbox se resi i na Kodi fóru, viz http://www.xbmc-kodi.cz/prispevek-x-box-one-s

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 7 months later...
  • Moderators

Ze zipu to na xboxu nejde, je potreba pridat cestu v doplncich https://kodi-czsk.github.io/repository/ a stahnout primo z repozitare.

Presneji te bohuzel nenavedu xbox uz nemam, kdyztak mrknu jeste doma na pc mam kodi jestli to jde i tam stejnym zpusobem a napisu ti to trosku podrobnejc.

V 29. 10. 2018 at 19:03, vochomurka napsal:

hmm, takové potvrzení jsem opravdu potřeboval.

Co takhle informace, kde ho najít případně jak ho zprovoznit? Díky 

Ahoj. Odpovedel jsem presne na co si se ptal, tak si neztetzuj ;-) Navic vic bych z hlavy stejne nedal.

Jinak ale uz koukam, ze rozvedene uz to mas.