Kamel Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Přátelé z řad Nintenda, pokud narazíte na cenové akce, vkládejte do tohoto témata. Budoucí majitele Switchka určitě bude zajímat akce v řetězcích Globus, kde můžete sehnat jednotlivá balení za krásné zlaťáky. NINTENDO SWITCH RED + MARIO ODYSSEY - 7 468,- NINTENDO SWITCH NEON - cca 6800,- Skladové zásoby se tenčí, tak neváhejte. Jmenovitě Globus Pardubice 8.1. má skladem 4 ks Mario edice. Luke25, MaraTFSI a valis1 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Tak tohle je pecka akce. Škoda že nemají eshop, hned bych objednal..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 8, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Sedej do auta a vyraž do nejbližšího Globusu, pokud máš v okolí. Já to měl naštěstí jen 18 km, takže se cesta vyplatila. A to sem par dní před tím bral od zelenýho mimozemšťana za plnou pálku, ještě že jde vrátit zboží :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maTTew Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 V Globusu v Ostrave ani jeden.. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Ja ho bral v sobotu v chomutovskem Globusu, bohuzel meli jen tu edici bez Maria, ale i tak to byl super kauf. Jeste jeden kus jim tam zbyval. Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2018 Diky moc za tudle informaci! Stacil jsem koupit posledni kus v Globusu Ceske Budejovice... Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 15, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Pokud chcete sehnat levněji hry na Switch, doporučuji game.co.uk , čas od času objednávám a dají se sehnat hůře dostupné kousky her a celkově mnoho her za přiznivější peníze, než v ČR. Poštovné vychází na cca 200,- takže doporučuji objednávat po více kusech, dokonce se tím uchráníte před poškozením zastřešení dopravcem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krekcz Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Ahoj, nevíte, zda akce ještě probíhá? Také bych si pro jeden zajel - ale už je asi pozdě. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S1eeper Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Ahoj, bohužel, dnes jsem volal do Globusu a akce byla tuším do 10.1.2018 už neplatí. teď mají za plnou cenu, tuším 8, nebo 9 tisíc. krekcz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krekcz Odesláno Leden 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2018 Škoda, moje blbost... ale děkuju za info, alespoň jsem tam zbytečně nejel.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraTFSI Odesláno Leden 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2018 Nevite nekdo v jaky periode se refreshujou slevy na nintendo eshopu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2018 Taky mě zajímalo, dle Googlu každý čtvrtek. MaraTFSI reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Leden 29, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 29, 2018 Hezké slevy nabízel nebo stále nabízí Xzone. Pozor ale na skladovou dostupnost, u Skyrimu za 1249,- mi to hlási vyprodáno :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maxakapsa Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Komu nevadí, že může potenciálně příjít o 3000 Kč, tak tady maník na ebayi prodává Nintendo Switch za necelé tři tisíce. https://www.ebay.co.uk/itm/152889688740 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S1eeper Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Dneska v nintendo eshopu mají slevy od 30% výš, včera jsem si koupil za plnou cenu overcooked, doporučuji. https://www.nintendo.com/games/sales-and-deals Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 před 6 minutami, maxakapsa napsal: Komu nevadí, že může potenciálně příjít o 3000 Kč, tak tady maník na ebayi prodává Nintendo Switch za necelé tři tisíce. https://www.ebay.co.uk/itm/152889688740 595 feedbacku a 100% hodnoceni, sakra vypada to lakave Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Na Ebay bych už po vánoční zkušenosti nekoupil ani párátka. Týpek měl 100% feedback prodával original nové elektro tak jsem koupil klukům drona za 1500,- a to co přišlo jsem se nestačil divit. Fake jak sviňa a rozčarování přišlo po zapnutí, dron párkrát vzlétl a pak se poroučel k zemi a death. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Tak jsem jeden kousek koupil. Dám vědět, jak to dopadlo perrek reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 @Assassin to urcite dej, horim zvedavosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Hmm, 50 prodaných během chvíle a hned to otočíl a znovu dal do prodeje více než 10 ks (mimochodem link na aukci zveřejněný zde před 2 hodinami už je naplatný, novou aukci má pod novým odkazem). Tak nevím, ale čuju nějakou zradu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 1, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Já čuju čórku:) jinak bacha na swiště ať nedopadnete jako já. Manželka paří na swišti a kouká u toho na tv. Já smutně koukám jal na swišt tak na ps4ku u televize:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Tak nakonec se jednalo o podvod. Teď mi přišel email od Ebay: "Your recent eBay transaction may be from a compromised account Hello martin, You were recently involved in a transaction for the following item: 152889688740 - Nintendo Switch 32GB WiFi Console - Neon Red/Blue. From the Argos Shop on ebay We’re writing to let you know that an unauthorized third party may have accessed the seller’s account to list this item. The item has been removed from the site, and the transaction was cancelled. We ask that you take the following precautions:...." Ještě že na PayPal existuje refund Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Únor 1, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2018 Že mě to nepřekvapuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S1eeper Odesláno Únor 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 2, 2018 Smekám před assasinem, já koule na nákup neměl. Držím pěsti s refundací ;-) ale je fakt že EBAY je seriózní. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luke25 Odesláno Únor 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2018 Na eShopu jsou teď do 15. února slevy, např. FIFA 18 - sleva 50% - 700,- Mario + Rabbids - sleva 33% - 1100,- Mario + Rabbids: Golden Edition - sleva 26% - 1500,- Rayman Legends - sleva 25% - 825,- Puyo Puyo Tetris - sleva 30% - 700,- Just Dance 2018 - sleva 33% - 1100,- Monopoly - sleva 33% - 825,- Rocket League - sleva 24% - 330,- ... a další ... Budete něco kupovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.