rkolarik Odesláno Říjen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 Právě mi došel z JRC email, že zítra v 9 mám hru k vyzvednutí...to bude dlouhý víkend, aspon že ta hodina navíc trochu pomůže. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 Stejně tak židjrc už odeslalo i balíčky přepravníma společnostma rkolarik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 před 36 minutami, rkolarik napsal: Právě mi došel z JRC email, že zítra v 9 mám hru k vyzvednutí...to bude dlouhý víkend, aspon že ta hodina navíc trochu pomůže. máš nabitých všech 18 ovladačů? nebo USB kabel pro "infinit power"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 mám nabitou powerbanku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Říjen 25, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 10/10 : https://games.tiscali.cz/recenze/red-dead-redemption-ii-recenze-319810 IGN – 10 Game Informer – 10 Press Start – 10 VideoGamer – 9 Metro – 9 COGconnected – 10 National Post – 9.5 Shacknews – 9 Sixaxis - 10 Twinfinite - 10 Play.uk - 9.8 Wccf - 9.7 Martinoslav a Hermik reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2018 teď jsem dočetl recenzi na Games.cz ...asi to fakt bude kvalita ..se načekám než cena spadne na mou přijatelnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 odehráno 2hod a je to bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
debi Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Ahoj jsou tam cz titulky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
debi Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Alepro info, hra obsahuje i cosi polsky, respektive v prvním výběru je i polština, ale zkoušet ji nemíním (pro jistotu) okajos a Susperian reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Děda stejne bude čekat na slevu za 600kč i snpoštou takže jazykové mutace jsou teď jedno:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Mám dojem že je tu eště Suspenian nebo tak nějak, on také hrajká hry v polštině pokud nejsou cz titute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 26, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Ja to odmitam hrat, dokud tam nepridaji srbochorvatsitinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zzepto.x7 Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Uz nekdo dostal vyzvu k odberu od JRC ultimate edition pro ps4? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 26, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Pry byl nejaky problem s odesilanim upozorneni k vyzvednuti specialni a ultimate edice, doporucuju zajit na pobocku, urcite to tam budes mit pripravene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 před 2 hodinami, Mandaz napsal: Mám dojem že je tu eště Suspenian nebo tak nějak, on také hrajká hry v polštině pokud nejsou cz titute Pravdu díš Satanžel, já si tuhle pecku zahraju tak možná za 3 roky snad Ale slintám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Tak co borci, stojí to za to koupit zas PS4pro a pařit? Přece jen jsem starší pařan a myslím, že RDR2 je i pro "dospělejší" hráče. Recenze jsou skvělé, Metacritics hodnocení uživatelů taky. Asi není o čem co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Taky hraji na Pl title,bo my starší pařmeni jsme měli na zakladce jen Русский язык.No a když v bedně byl dobrý film tak jedině v kinie nocnym na Polakách. Jinak hra je bomba po 6hodinách už je na mne odměna 100 Dolarů. Luckass reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 .....takže má ta hra kupovaná zde -od našich prodejců - polštinu nebo nemá...děkuji za informaci.. pěkný den Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Ano koupil jsem z Surtep PL titulky komplet hra.Jinak i na store má hra pl title okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Dnes přestřelka v lese, schovaný za stromem vystřelím skrz keř a v trajektorii výstřelu odletí kus větve a mám průzor...drobnost, ale ten wow efekt neskutečný. Zatím jsem tam strávil tak 10 hodin a přijde mi, že jsem na začátku, vetšina mapy pořád neodkrytá, zatím nejlíp utracené peníze za hru v posledních letech.... Martinoslav a eRik reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 28, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Jedes na koni, otres se o zasnezenou vetev, ktera se otrese a snih z ni spada. Nebo lootovani mrtvych, jak je obkroci... nebo zabahneni po bitce ve meste... neuveritelny! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Zdarec parmani...udelal jsem úkol toho stopování legendárního medvěda vzal jsem si z nej kůži a donesl do tábora...složil na zem a napsalo mi to ze to tam vždycky najdu u ohne a dnes když jsem znovu zapnul hru tak tam není:-( nevíte jak to je jestli se mi vymazala tak je to v pr...protože z ni nemůžu kraftit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrzlamal Odesláno Říjen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2018 Já se tak daleko ještě nedostal, takže nevim o čem je řeč, ale třeba ti pomůže tohle.. Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.