mesyas Odesláno Listopad 11, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2018 SPOILER SPOILER SPOILER aha, v tom případě ta pátá kapitola byla docela rychlá. Každopádně to bylo zajímavé zpestření. Akorát ten příběh je takový WTF. Oni mají děsnou smůlu KONEC SPOILERŮ Přesně to bude asi 78h, nevím co jsem dělal. Možná to bude tím, že jsme Arabáče honil dohrmady asi 3h, potom jsem hodinu hledal bílého bizona, až pak jsem zjistil, že se musí vystopovat...prostě takové kraviny. Nelituju ztraceného času. Než to dokončím tak musím ulovit všechny legendárky, dokončím pár vedlejších pro "důležité postavy". Asi to dá těch 90h. Jen taková maličkost. Je v Saint Denin zbrojnice? Chtěl jsem si koupit tu semi auto pistoli a nikde ji už nemám v nabídce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 12, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2018 Tak já dohrano. Jinak jo. Je tam gunsmith. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2018 Nevite někdo co to je za písničku v 5 kapitole jak jedete po menším výletu za zbylými členy gangu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LuKyno. Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 Doporučím si misi pustit znovu a třeba přes mobilní appku Shazam zkusit song identifikovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 já bych si vždycky hrozně rád poslechl vždycky ty písničky, ale nějaká aktivita po cestě mi to přeruší a pak už se nezapnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 jojo SoundHound použiju až to dohraju jen jestli to někdo nevěděl hned:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martah Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 Hru zatim nemam tak nevim, ale snad tam ta pisnicka je Umberto reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2018 Díky moc ...zkusím to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
saman250 Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 jak jsou dlouhé mise z DLC? a má cenu kvůli tomu dát o 800 kč víc? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 18, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2018 SPOILER Po dlouhé době jsem se k tomu zase dostal, konečně dohráno. Ta šestá kapitola má jednu epickou misi za druhou! Ten nájezd s indiány byl neskutečný(se krásně oddělili ti dobří a "zlí"), ta poslední jízda s písničkou...no, nemám slov. Jinak ten Dutch se totálně zbláznil, možná příliš uvěřil Micahovi nebo po smrti Hosea se to v něm zlomilo. Už jsem viděl teda konec, takže jsem na poslední chvíli ještě honil honor Trochu mě mrzí, že jsem nepomohl těm dvoum milencům utéct a vdovu jsem omylem střelil, takže zdrhala(tudíž ji jako John najdu mrtvou). Chtěl bych vidět nějaký díl se Sadie, to byla řádná bad ass slečna! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 SPOILER...!!!! staci když budeš hrát dal Epilog 1 a 2 a Saide si uzijes až moc;-) btw... Dutch byl hajzlik od začátku ke konci už jsem ho nemohl vystat...a Micah dostane co si zaslouží...stačí proste hrát za Johna Epilogy až do konce:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luckass Odesláno Listopad 19, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 19, 2018 Dohráno. Pro mě to nebyla ani tak hra, jak krásný příběh, film a A.M. mi zůstane na dlouho pod kůží. 10/10 Scénáristům a vůbec celému Rockstar se pokorně klaním. Věřím, že to nakonec za ty přesčasy stálo. GJ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Listopad 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2018 V 19. 11. 2018 at 20:12, Umberto napsal: SPOILER...!!!! staci když budeš hrát dal Epilog 1 a 2 a Saide si uzijes až moc;-) btw... Dutch byl hajzlik od začátku ke konci už jsem ho nemohl vystat...a Micah dostane co si zaslouží...stačí proste hrát za Johna Epilogy až do konce:-))) SPOILER já si myslím, že si nakonec uvědomil, že ho podrazil Micah a při té misi ho chtěl jako John zabít. Zabil ho pro Arthura, s Hoseem to byli 2 jeho největší kámoši/rodina. Nemyslím si, že byl parchant už od začátku, ale na konci už jim byl. Sadie je bezvadná, další skvělý dabing uvítal bych nějaký DLC za její postavu nebo postavu Charlese. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2018 https://www.eurogamer.cz/articles/2018-11-26-u-zitra-vypukne-beta-red-dead-online Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 28, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 tak kdo jiz betoval? ja testnu snad dneska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2018 já jsem až zítra, kvůli orižinelkám.cz dostal až 29.10. takže já po měsíci, což je fér ALE zejtra mám tréning a přijedu až v 22h domoj. ://///// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Listopad 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2018 Ja betoval a šlo to , proste gta on-line v jiném kabátě. Ale kdo loví ajchy tak doporucuju ajch IT’S ART...trval mi něco kolem 12 hodin. A v noci když jsem bloumal po horách tak se mi zjevilo UFO...než jsem vytáhl dalekohled bylo fuč:( eRik reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy0017 Odesláno Prosinec 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 Dá se nějak změnit ovládání pro ten sprint a rychlou chůzi (i na koni samozřejmě)? Například, aby pro sprint mohl tlačítko na ovladači držet a ne jej mačkat? Bojím se, že za chvíli to tlačítko na ovladači odejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 Rozebehni se a pak uz jen drz analog dopredu, pobezi sam U kone se umackas, tam jsem na zadnou alternativu neprisel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 Jasně. Ze jde musíš si jen změnit nastaveni. Hledej je tam daný sprint na tap a nebo na tlačítko. pazdy0017 reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 21, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 No vida, ja po tom zatim ani nepatrsl, diky za tip ereko, taky vyuziju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 21, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2018 Ja to m i vramci onlinu a závodu na mačkání než jen nechat bejt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Listopad 20, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2019 Prosím o pomoc. Hru mám koupenou ze storu. Při prvním puštění jsem si zvolil Polštinu,ale ta mi nevyhovuje a v nastavení není možnost změnit jazyk do Aj. Hru jsem odinstaloval a znova stáhl z knihovny a myslel jsem,že bude vše ok,ale hra je stále v Polštině. Jak to mám změnit? Děkuji za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JoeStepa Odesláno Listopad 25, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2019 V úložišti hry vymaž položku "Gracz", aby ti hra při znovuspuštění nabídla výběr jazyků. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Listopad 26, 2019 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2019 JoeStepa si borec. Díky. Nedokázal mi někdo poradit ani na RockStar . Fakt díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.