RakovinaRohu Odesláno Únor 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2018 Tak už někdo konečně hraje tuhle pecku https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=novy-trailer-na-kingdom-come-deliverance-dmns Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 13, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 první recenze https://m.doupe.zive.cz/clanek/kingdom-come-deliverance-recenze já hraju od rána a spokojen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kovik1468627052 Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Ahoj nevite jestli hra z USA store ma tez ceske titulky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Spis ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka.vanek Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Tak pište pište první dojmy. Na Heurece už to někdo moc nepochválil. Jinde zase hodně řeší bugy a do prvních patchu to prý nemá cenu hrát. Ohledně českého dabingu, tak prý tam jsou aspoň český nadávky okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Dostali jste se někdo už k nějakým soubojům? Co jsem se díval na dnešní stream na hrej.cz, tak ty souboje vypadaly úplně strašně. Někteří protivníci jenom stály a čekaly až se do nich začne sekat, jiní pobíhali po bojišti jak na drogách a když už došlo k nějakému souboji, tak ten pohyb celkově působil strašně křečovitě, trhaně a prostě nerealisticky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2018 Já sa pro jistotu eště nedostal k dostahování patchu už ho tahám od cca 14:00 a eště mi tři hodiny (snad) zbývají Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3red Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Bacha, patch 1.03 tuším, má 24 GB, varuju všechny natěšence, aby se na to připravili, protože to nějakou hodinku vezme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Tak odehráno cca čtyři hodinky. Hlavně za tu dobu jsem narazil na jeden bug, kdy se mi smíchaly dvě textury dokopy. Párkrát sem zaznamenal slabší pokles fps a to ve filmečcích. Občas také propírané doskakování textur kazí prožitek, vždy sa jednalo o stěny/fasády budov. Grafika kromě mimiky postav je také pěkná. Hráno na PROfesionálním NADstroji, aktivovaný supersampling z bety fw a větší hučení jsem zaznamenal dvakrát, pokaždé při filmečku a tak na cca 5 vteřin, pak se zase utišil. Kvesty a jejich řešení mi přijde celkem logické, až na to, že v celé dědině byla jen jedna lopata Souboje (zatím pouze proti lapkům) mi připomínají styl for honor, akorát propracovanější a vícesměrové. Jako zatím sem mile překvapený, čekal jsem nějaký nepřekonatelný bugfest. Ten se ovšem zatím nekoná a pro mne se jedná o celkem povedený skorosimulátor středověku. CiD reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Hra ma na main questu 50h . Prvnich 10h vylazenejch bych cekal vydrzaj a bugfest prijde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Jaký patch máte v KDC ? Někdo tady psal o 1.03, ale já stáhnul 1.01 a další aktualizace není. Díky za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Jsem na dvaceti hodinách a narazil jsem na jeden bug, který brání v pokračování hlavní dějové linky. Nechci moc spoilerovat, ale ona postava kterou mám zabít se reálně předemnou propadla do země, load nepomohl, vždy když se k ní přiblížím tak se propadne.... Nahlášeno přes Steam a prý o chybě ví a budou jí řešit, kdy to nikdo neví. Tolik k bugům, ale hra celkově překvapení, až na technikou stránku a někdy krkolomné ovládání (hlavně koně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 14, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Supr. Tolik penez a bug co Te nepusti. Jinak je trofej za nezabiti nikoho. Takze to pude obejit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 před 22 minutami, Vibo napsal: Jaký patch máte v KDC ? Někdo tady psal o 1.03, ale já stáhnul 1.01 a další aktualizace není. Díky za info Mám tu úvodní 1.01, hooooooooooodně giga, něco přes 23. Jiný pro ps4 zatím není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Pokud se nepletu tak i Skyrim měl bugy který bránily v postupu a to vytvářela Bethesda s daleko větším rozpočtem. Takže nechápu proč někteří pořád tak na tuhle hru útočí... Bugy měly i větší hry při vydání.... Unity, Batman, zminovanej Skyrim kterej byl zabugovanej ještě víc než KCD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vibo Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Díky, pak je vše v pořádku Nahráno zatím 3 hodinky, spokojenost. Akorát jízda na koni mě moc nepřesvědčila o svých "kvalitách" zasekával jsem se o každý kámen, keř atd.. uvidíme zda se to zlepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 14, 2018 Tak na ps3 a i chvilku na ps4 jsem hrál bez připojení k netu a skyrim se mi takto podařilo dohrát Bez jakéholiv opravného patche ale je pravda, že hru jsem musel po cca půlhodině vypínat aby mi moc nenakynul save a ze skyrimu se nestala promítačka diapozitivů Jediný bug, kvůli kterém mi nešla dohrát hra, mne potkal v Zaklínaču3. S Triss ve sklepě nešel aktivovat svícen a nepomohl ani prd a ani následné připojení k netu a tahání patchů na ten svůj opravný sem čekal snad dva měsíce Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 na jake PS4 to hrajete, je poznat rozdil mezi PS4 a 4Pro ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Únor 15, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 Zrejme jen vyssi rozliseni, jinak tam zadny rozdily nevidim... tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Únor 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 tak právě mi vyskočil nový patch, prý 1.03, a při přípravě stahování mi to vyhodí chybu (HTTP status code 403) EDIT: Tak změna, napodesáté se mi stahování rozběhlo, patch má krásných 12,982 gb. Takže odehráno cca 6 hodin, první patch stahován cca 20 hodin, u druhého to bude obdobné... EDIT2: Aha, takže koupím placku, první den patch cca 23gb, za dva dny další patch cca 13gb. Takže za necelý týden musím tahat patche o velikosti cca 36gb... A to se vyplatí... mirai_trunks a valis1 reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Únor 15, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2018 Jakou to má grafiku na ps4 ? zkoušel jsem jen warez na pc, full hd, medium a přijde mi to velmi hezké, jestli tady někdo zkoušel obě verze pc, konzole ? Na ps4 to bude asi slabší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RakovinaRohu Odesláno Únor 16, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 na stáré ps4 to vypadá super a optimalizace v pohodě tofi reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 před 7 hodinami, liborpoulik napsal: Jakou to má grafiku na ps4 ? zkoušel jsem jen warez na pc, full hd, medium a přijde mi to velmi hezké, jestli tady někdo zkoušel obě verze pc, konzole ? Na ps4 to bude asi slabší. PC master race verze na TOP HW je samozrejme lepsi, ale zase takovy rozdil v tom neni a vzhledem k cene PS4 neni co resit [4K] Kingdom Come Deliverance – PC 4K Max vs. PS4 Pro vs. Xbox One X Graphics Comparison Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smartmax Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Zase takový rozdíl v tom není? No.....upřímně....ten rozdíl je často propastný. Zaráží mne, že i xbox x podává tak špatnej výsledek. Ovšem, ruku na srdce....je otázka na jakém HW ta PC verze běží plynule. Zase v jakém nastavení by to jelo a bylo to pořád na úrovni konzolí, toť otázka. Je to nastavení tuším max. Bohužel WH si s konzolovými verzemi sice asi práci dali, aby to jelo slušně, ale podle mne tu hru osekali v některých momentech až neuvěřitelně. Kde je někde na PC detailní objekt, je na konzolích jen mázlé nic, navíc bez detailů. Ale bavíme se tu samozřejmě o konzolích za 6k respektive za 9k respektive za 13k (ovšem u xbox x bych čekal mnohem detailnější provedení). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CiD Odesláno Únor 16, 2018 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2018 Tak jsem si to pres noc "vypujcil" na PC a svoji xone verzi prodam a koupim na PC. Prekvapive to na velmi vysoke detaily neslo pod 30 i na mojim starym PC a vypada to znatelne lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.