Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Dostali jste se někdo už k nějakým soubojům? Co jsem se díval na dnešní stream na hrej.cz, tak ty souboje vypadaly úplně strašně. Někteří protivníci jenom stály a čekaly až se do nich začne sekat, jiní pobíhali po bojišti jak na drogách a když už došlo k nějakému souboji, tak ten pohyb celkově působil strašně křečovitě, trhaně a prostě nerealisticky.

Odesláno

Tak odehráno cca čtyři hodinky.

Hlavně za tu dobu jsem narazil na jeden bug, kdy se mi smíchaly dvě textury dokopy. Párkrát sem zaznamenal slabší pokles fps a to ve filmečcích. Občas také propírané doskakování textur kazí prožitek, vždy sa jednalo o stěny/fasády budov. Grafika kromě mimiky postav je také pěkná. Hráno na PROfesionálním NADstroji, aktivovaný supersampling z bety fw a větší hučení jsem zaznamenal dvakrát, pokaždé při filmečku a tak na cca 5 vteřin, pak se zase utišil.

Kvesty a jejich řešení mi přijde celkem logické, až na to, že v celé dědině byla jen jedna lopata :D Souboje (zatím pouze proti lapkům) mi připomínají styl for honor, akorát propracovanější a vícesměrové.

Jako zatím sem mile překvapený, čekal jsem nějaký nepřekonatelný bugfest. Ten se ovšem zatím nekoná a pro mne se jedná o celkem povedený skorosimulátor středověku.

Odesláno

Jsem na dvaceti hodinách a narazil jsem na jeden bug, který brání v pokračování hlavní dějové linky. Nechci moc spoilerovat, ale ona postava kterou mám zabít se reálně předemnou propadla do země, load nepomohl, vždy když se k ní přiblížím tak se propadne.... Nahlášeno přes Steam a prý o chybě ví a budou jí řešit, kdy to nikdo neví. Tolik k bugům, ale hra celkově překvapení, až na technikou stránku a někdy krkolomné ovládání (hlavně koně) :wink:

Odesláno

Tak na ps3 a i chvilku na ps4 jsem hrál bez připojení k netu a skyrim se mi takto podařilo dohrát :D Bez jakéholiv opravného patche :D ale je pravda, že hru jsem musel po cca půlhodině vypínat aby mi moc nenakynul save a ze skyrimu se nestala promítačka diapozitivů :D

Jediný bug, kvůli kterém mi nešla dohrát hra, mne potkal v Zaklínaču3. S Triss ve sklepě nešel aktivovat svícen a nepomohl ani prd a ani následné připojení k netu a tahání patchů :D na ten svůj opravný sem čekal snad dva měsíce

Odesláno

tak právě mi vyskočil nový patch, prý 1.03, a při přípravě stahování mi to vyhodí chybu (HTTP status code 403) :D

EDIT:

Tak změna, napodesáté se mi stahování rozběhlo, patch má krásných 12,982 gb. Takže odehráno cca 6 hodin, první patch stahován cca 20 hodin, u druhého to bude obdobné...

EDIT2:

Aha, takže koupím placku, první den patch cca 23gb, za dva dny další patch cca 13gb. Takže za necelý týden musím tahat patche o velikosti cca 36gb... A to se vyplatí...

Odesláno
před 7 hodinami, liborpoulik napsal:

Jakou to má grafiku na ps4 ? zkoušel jsem jen warez na pc, full hd, medium a přijde mi to velmi hezké, jestli tady někdo zkoušel obě verze pc, konzole ?

Na ps4 to bude asi slabší.

PC master race verze na TOP HW je samozrejme lepsi, ale zase takovy rozdil v tom neni a vzhledem k cene PS4 neni co resit

[4K] Kingdom Come Deliverance – PC 4K Max vs. PS4 Pro vs. Xbox One X Graphics Comparison

Odesláno

Zase takový rozdíl v tom není? No.....upřímně....ten rozdíl je často propastný. Zaráží mne, že i xbox x podává tak špatnej výsledek. Ovšem, ruku na srdce....je otázka na jakém HW ta PC verze běží plynule. Zase v jakém nastavení by to jelo a bylo to  pořád na úrovni konzolí, toť otázka. Je to nastavení tuším max. Bohužel WH si s konzolovými verzemi sice asi práci dali, aby to jelo slušně, ale podle mne tu hru osekali v některých momentech až neuvěřitelně. Kde je někde na PC detailní objekt, je na konzolích jen mázlé nic, navíc bez detailů. Ale bavíme se tu samozřejmě o konzolích za 6k respektive za 9k respektive za 13k (ovšem u xbox x bych čekal mnohem detailnější provedení).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu