Moderators Martinoslav Odesláno Září 15, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2021 Na to, ze jeste nedavno stala 15 kil, tak super cena Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2021 Tak tak, ja uz to kdysi zvazoval za tech 799 (kdyz byl v prvni sleve). Ted uz jsem nezvazoval nic Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Září 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2021 Deathloop se steelbookem od Alzy: djbrouk reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Září 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2021 Taky mám, ale v alze jsou v tomto směru nachcaldodiri smíšení s wertilkem. Přímo na bůček nalepit čárový kód, pak eště nálepku na vyzvednutí a pak ti bůček posunout po pultu tak, že se skoro z bůčku loupe plech, to už chce fištrona... werty a Akumazensho reagoval na 1 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 16, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2021 Njn, to je alza... a nebo skoro vsude Ja osobne uz do alzy nechodim - od te doby, co i za osobku chteji 39 Kc (i kdyz tam zbozi maji), tak to si ho radeji necham za 49 poslat po barak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2021 Dneska velice povedený bůček na fc6. Z Lyonu v prahe za den, z prahe do medvědowa za pět dní... Akumazensho, Martinoslav, Kamel a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2021 Za me asi nej cover tenhle rok. Skoda, ze neni bucek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 20, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2021 Tjn. Ten hlavní protagonista vypadá skoro jako @mirai_trunks nebo @Crashíčeq když sa vrací o víkendu dom. Crashíčeq, mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2021 Prvni zasilka od JRC potom co je koupil Smarty.cz je prijemne prekvapeni - solidne zabaleno ve vetsim baliku, bonusovy bucek v celofanovem obalu a bez poskozeni: Mandaz, Kamel, djbrouk a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2021 Pociť závan závisti z východu, já mám z židjrc jen info že se zásilku budou snažit odeslat co nejdříve... Edit, tak teď mi přišla faktura a eště menší dotaz @Akumazensho, měls na faktuře uvedený i ten bonusový bůček? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 26, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2021 @Mandaz Bucek na fakture nebyl, jenom hra, doprava, platba a expedice. Mandaz reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 26, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2021 Tak také jsem dovezl z Jrc:) nechal tam nějaké ležáky a měl to za pár. Pěkná edice Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2021 Tak židjrc nezklamalo. Nedodalo slíbený preorder steelbook. Tak jsem jim napsal škaredý mejl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2021 @Mandaz tak to je fakt pech. Kdy si to objednaval? Ja to objednal az 6.10. kdy na jejich strankach explicitne napsali, ze davaj steelbook i k deluxe edici. Od ty doby tam byl ten steelbook jako bonus dokud tu edici nevyprodali na PS5 a PS4. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2021 Objednával jsem před cca 14 dny, ale pořád u hry měli uveden steelbook pro předobjednávky. Každopádně když ho nedopošlou tak je pomluvím všude možně a hru zabalenou vrátím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Říjen 28, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2021 Me klucina rikal ze mi da steelbook, skoro jako by to bylo za odmenu, pritom predobkednavka 2 mesice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Říjen 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2021 A mě ta želva od nás z Pardubic hlásila předem, že k delux edici nic dávat nebudou, že bůčky only obyč edice, takže sem rušil. Je to holt pořád o lidech. Nechcu být zlý, ale na určitých prodejnách by byl asi potřeba puč zaměstnanců a nahradit novými...Chápu, že to nemají lehké, ale nemusí se chovat jako ♥♥♥i. Tohle si nedovolí ani dvacetiletá holka za kasou v lídle. Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Říjen 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2021 @Kamel Presne to samy mi napsali nekdy v zari: “Dobrý den, v rámci této edice již steelbook je a steelbook jako dárek platí pouze pro základní edice, ke kterým jinak steelbook není. Děkujeme za pochopení.” Tak jsem ani neobjednal. V rijnu ale na jejich strankach pridali bucek jako bonus i pro deluxe edice. Tak jsem to risknul, objednal a bucek dostal. Fakt sem myslel, ze Smarty jim do toho bordelu vnese trochu radu, ale spis to vypada ze jsem mel velky stesti na zamestance co mi balil objednavku. @Mandaz Drzim palce at to poslou. U JRC se mi to jeste nestalo. U Xzone ano, ale tam se vzdycky Schovanec omluvil a na vlastni naklady bonus poslal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Říjen 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2021 Tak židjrc zatím mlčí. Aspoň alza zafungovala obstojně a dneska dodala speciálku. A to tak dobře že hrnek, pohledy a edicu zabalila každý zvlášť. Takže na poště mne čekaly tři balíky A z pohledů sa nakonec vyklubaly tři oboustranné kartičky o velikosti zhruba podtácku. Kamel, Akumazensho a djbrouk reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2021 Nakonec se stalo nečekané. Po xyz mejlech, slibování ze strany židjrc a vyhrožování z mé strany mi včera bůček na Guardians přišel Nakonec ho poslali dpd a pečlivě zabalený. Už jsem nevěřil že ho dopošlou, dokonce jsem měl hru už zabalenou na vrácení miz012 a Akumazensho reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Listopad 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2021 Na jejich strankach to meli jasne dany, tak nechapu proc s tim delaj takovou Zagorku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Listopad 6, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2021 Dle infa z mejlu to bylo chybou přechodu na nový systém... No, snad ten přechod stihnou do vánoc 2032 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Listopad 6, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2021 tak to bude do te doby vlastnit lídlll Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 8, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2021 Co sem slyšel, tak díky přechodu na novej systém (už asi padesátej přechod za ty léta), tak hráčům chodí emaily o zrušených objednávkám. To potěší... Ještěže nejsou žádné kloudné preordery sběratelek, bo zrušení Whorizonu jen na základě chyby systému by pěkně nasjalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Listopad 18, 2021 Nahlásit Share Odesláno Listopad 18, 2021 Tak se poštěstilo a sehnal sem...sice nebyla úplně levná, ale mám ji doma mirai_trunks, Akumazensho, Mandaz a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.