Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 23, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2021 Taky uz na me ceka v Zasilkovne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Červenec 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2021 Hlavně že sme všichni nadávali a už každý z nás má v poličce svého kapitána Gaymeriku...supr božani! Mandaz a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Červenec 23, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2021 Tak ona ta eeice puvodne stala nejakych 7, jestli se nepletu. A to byl prepal jak blazen. Za 2 modry uz se to da Mandaz, miz012 a mirai_trunks reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2021 Tak za tu původní cenu to byla takřka zlodějina, necelá dvojka je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Červenec 23, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2021 Pri normalni cene her 2k dneska, je opravdu ta dvojka paradni i s gejamerikou Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Červenec 23, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2021 Toz jsem taky neodolal... a to jsem malem min tyden vzal ve "sleve" deluxe verzi v xzone za 1399 Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 30, 2021 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2021 Když máme dneska ty dvě zlaté z Tokia tak sem přihodím pár tématických sběratelek Kamel, Akumazensho, mirai_trunks a 1 other reagoval na 3 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 16, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2021 Po delsi dobe taky neco pridam mirai_trunks a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 19, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 19, 2021 @Martinoslav- paráda. To já si můžu nechat na příchozí poštu tak akorát zdát. Zásilkovna ztratila balík od kámoše z Prahy. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 22, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 22, 2021 Jak ztratila? Tak at to koukaj vykompenzovat, pacholci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 @Martinoslav To kámoš ani já nevěděl,že když se ztratí balík = někdo ukradl,tak ti dají kompezaci 300 kč.Takže jsem ztrátný asi 5000 kč. Takže lidi pozor,takže příště jen připojistit nebo jít ke konkurenci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 a nemaj prave do 5k cenu pojisteni default Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 To ma posta, jestli se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Srpen 27, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 tak má to i zásilkovna, ale jen pri posilani na adresu. na pobocku si musis oznacit hodnotu pri odeslani az do vysky 5000, jinak je to tech 300. dobre vedet pro priste. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Srpen 27, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2021 před 4 hodinami, djbrouk napsal: @Martinoslav To kámoš ani já nevěděl,že když se ztratí balík = někdo ukradl,tak ti dají kompezaci 300 kč.Takže jsem ztrátný asi 5000 kč. Takže lidi pozor,takže příště jen připojistit nebo jít ke konkurenci. Jako nechcu být jako dračí všeználek, ale zásilkovna má ve svých podmínkách/parametroch služby mezi námi napsáno, že každá zásilka je automaticky ohodnocena na 300kč. Můžeš si jako odesílatel nastavit hodnotu zásilky větší, ale max do 5t s tím, že za každou započatou stokorunu hodnoty zásilky nad 300kč si připlácíš 50 haléřů. Osobně si připlácím připojištění za odeslané zásilky když její hodnota (cena za kterou prodám) přesháne 1500. Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 https://www.idnes.cz/finance/financni-radce/zasilka-preprava-odpovednost-pojisteni.A210827_085416_viteze_frp?zdroj=zpravodaj_hp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 28, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 @Martinoslav Vidím jen kousek článku, " Přečetli jste jen část článku. Pokračujte s iDNES Premium." Bohužel nejsem členem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Srpen 28, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2021 Ja taky ne, ale asi je jasny o cem to bude Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Srpen 29, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 29, 2021 Zásilkovna má základní pojištění opravdu 300kč a pokud je to dražší zásilka připlácíš si. Já pojištuji na výšku hodnoty jak u zásilkovny tak u pošty. Oni si tyhle zásilky víc hlídají takže pravděpodobnost ztráty balíku je menší. Těch pár desitek korun mě nezabije a mám jistotu že dorazí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Srpen 31, 2021 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2021 Tak aspoň nějaká radost z příchozí zásilky,která se neztratila. Martinoslav, mirai_trunks a Mandaz reagoval na 2 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 3, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2021 Takhle si představuji speciálku. 300 příplatek, steelbook, artbook a soundtrack. a vlezeme se do 1500. Akumazensho, okajos, Martinoslav a 3 others reagoval na 6 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Září 10, 2021 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 mirai_trunks a djbrouk reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 10, 2021 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2021 taky čeká na Alzee Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 11, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2021 Tak dalších šest kousků ve sbírce. Mandaz, Akumazensho, Martinoslav a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Září 15, 2021 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2021 Foto nemam... ale uz ho sem kdysi nekdo daval Sberatelka BD Den Nezavislosti - s artbookem a lodi 199.-- Neodolal jsem https://eshop.multiland.cz/den_nezavislosti_alien_megaset_2bd_blu_ray Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.