Mandaz Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Pochlubí se někdo novou menchanikou k psku ze 4.12? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Posunuli mi to na příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 5 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 lolky, ja koupil zanovni slimku a vyndal to. nekce nekdo digitalku? Akumazensho a esmo reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 před 28 minutami, esmo napsal: Posunuli mi to na příští týden Já komunikoval včera přímo s manažerem prodejny. Jediné co mi byl schopen řéct, že 4.12 by měli na centr sklad dodat mechaniky. Neví kolik a neví klíč jak je budou rozdělovat. Takže čekat na smsku až ju pro mne budou mít... Skoro si říkám jestli jsem neměl objednat z kanady při vydání pročka, i s poplatky by mne vyšla na 4200 esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Budu spolíhat na svůj Silver účet a že to pro ně aspoň něco znamená ... ikdyž pochybuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 5 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 nereagují na emaily, tedy neznamename nic. co je silver učet? nejakej objem objednavek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Silver účet značí, že tě maj jen míň v pejčí... Martinoslav, esmo, Kamel a 2 others reagoval na 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 5 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 ja zrušil puvodni jrc učet před pár lety a pak založil smarty, koukam, i s pročkem mam obrat akorat 70k za 2 roky, tedy asik nejsem hoden odpovedi na email:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Silver je za 250k ročně obratu. Nějaký výhody z toho plynou, ale komunikace je stejně furt tristní, protože mi odpovídají Slováci mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Řešit s židem, nebo jeho derivátem smartžidem cokoliv přes mejl nebo infolinku je ztráta času a zbytečné zatížení interfernetu. Jediné co pomáhá je zavolat si na prodejnu kde mám objednávku a chtít na telefon manažera prodejni. Ten jediný snad může říct něco relevantního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 manager 19 let Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 5 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5 Ale može se aspoň podívat o úroveň hloubš do objednávky. Normál ti jen řekne že je mechanika na cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Prosinec 6 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6 před 13 hodinami, Mandaz napsal: Ale može se aspoň podívat o úroveň hloubš do objednávky. Normál ti jen řekne že je mechanika na cestě rozsypaná na cestě..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 6 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6 Já se ptal ve dvou pobočkách a všude byla odpověď stejná - vykulené oči prodavača, jak japonec při pohledu na godjiru a následná odpověď "hmm, nevim...nejsou a ani sme ještě žádnou neměli" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 6 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6 Podavač je tam max od toho aby ti dovlekl popku a překecal tě na platbu qr kodem místo kartou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Prosinec 7 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7 před 22 hodinami, krtek6 napsal: rozsypaná na cestě..... jj dělaji machry a hry beztak kupujou digitálně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 7 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7 Info o mechanikách, k nám na divoký východ zase nedorazila ani jediný ks a nikdo neví, kdy bude další návoz. Přišly jen 4ks pročka only digi. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 7 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7 To se mi nezdá, protože na bazoši se pár mechanik objevilo v tomto týdnu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 7 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7 to bude resale ebaj, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 7 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7 Píšou že mají záruku ... nepíšou ale kde Jen je mi divný, že se objevily inzeráty tento týden, kdy původně jsme měli mechaniky dostat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 7 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7 Narovinu, já to už nevydržel a vzal poslední ks od jednoho sassíka z ebay. Vyšla mne na cca 4600 aj s dopravou a ve středu až pátek u mne doma. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 8 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 8 Tak další bedna done:) něco z poslední doby. No money nowember zanáma. headhot, Akumazensho, Mandaz a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Prosinec 9 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 takových krabic jsem měl taky, jsem rád, že hodně věcí šlo z domu. Je taková lehká závislost, mít od všeho všechno:-) mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 9 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 9 no lehká bych neřekl:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Tak Alza mi mechaniku opět o týden posunula … Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.