Mandaz Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Moju z Německa už má ve spároch Česká pošta. A dá-li bůh Radegast tak zítra u mne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Příští týden to bude zaseč o týden, pak zavíračka během svátků, pak ještě jdno posunutí...no a na Vánoce 25 bude mechanika esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Tak nevim, ma uz dome nekdo Wukong Deluxe? Podle vseho v prodeji od zitra (xzone), mne ma prijit do alzy zitra. Ale JRC ho pry prodava uz od pondeli Ikdyz na webu jsem ho nenasel. Tak vuuuubec netusim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Wukong je v Deluxe? To jsem zas něco propásl … Alza má mít klasiku zítra, ale zatím tomu moc nevěřím, jsou dost v háji poslední týdny. Dneska ani nevydávali zboží na pobočkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akumazensho Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Alza ma taky Deluxe. Odpo mi prisel mail, ze uz to chystaj a zejtra do 12:00 to mam mit v Alzaboxu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 11 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 11 Jo už na to koukám, je to taky Deluxe, ani jsem to při objednávání neviděl. Mně teda Alza pro jistotu nic nenapsala, vysírají mě extrémně ... ale není kam spěchat, mechaniku mi pořád nedodali žejo. Kamel a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Prosinec 12 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 A nejsou ty mechaniky k pročku čistě hypotetické? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 Alzak se polepšil, jiz 2. hra co ceka v boxu den predem a od pulnoci muze clovek vyzvednout Akumazensho reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 12 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 Polepšil se, ale asi v jiným reagionu ... já to budu mít až zejtra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 12 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 Taky jsem dnes rano vyuvedaval na prod Brno stred. Nejak zime v alzaboxu neverim. esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 12 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 Z dojčlandu, v pondělí odesláno mirai_trunks, Kamel a Akumazensho reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 Fun fact, teď cinklo ze smarty, že Pročko s mechanikou je ready na pobočce:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 12 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 Nemůžeš si z toho vzít jen tu mechaniku a prodat mi ji? .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 12 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12 nemyslim, je to bundle ale pomalu se objevuji i dalsi co meli objednavku a muzou vyzvednout esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 13 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 Muhehe, druhý den a druhá mechanika. Ale už i tato má svého páníčka a dá-li zásilkovna, tak u něj bude zkraje příštího týdne. Jinak pro info, do Zlína došly přesně tři ks mechanik s tím, že byly jen pro ty, co si u nich předobjednali bundle, zaplatili ho hned při vydání a pak čekali na mechaniky. Pro ty, co si konzoli z bundle při vydání nevyzvedli, nebyly. Stejně tak nebyla pro ty, co si mechaniku objednali single. A další závoz až příští rok esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 13 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 To se Sony fakt povedlo tohleto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bouner Odesláno Prosinec 13 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 Tady by každej rád mechaniku a hrál hry levně .. jen hezky kupujte digital verze za 2k+ :D. Někdo Concord a tu novou ND chujovinu zaplatit musí. okajos, Akumazensho a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Prosinec 13 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 je zajímavé že v Polsku je pořád mají když se ten inzerát objevil tak měli přes několik stovek kusů .....spíše si myslím že to tady neumí objednat.... https://allegro.cz/nabidka/opticka-mechanika-sony-pro-playstation-5-slim-pro-pohon-ps5-slim-pohon-ps5-pro-16625005277?reco_id=e8f284b2-b973-11ef-a057-568295091daf&sid=3ec404f37aa2fad6253fa5dd6bb023427743f77ee2f01bb84454c4701b8c0118 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Prosinec 13 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 Za sestku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Prosinec 13 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 @okajos, píše tam, že je to použité v neorigo krabici a vedle prodává i ps5 digital edition. já bych vědel jak jich má dost:))) esmo reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 13 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13 Alzák sa teho nebojí, mechanika za 5629 https://www.alza.cz/gaming/playstation-5-disc-drive-pro-slim-verzi-ps5-digital-d8213104.htm?evt=ac&pos=1&qid=Algolia_77ebdf87f930d23c1a418c5c9a1a4a16 Akumazensho, Bouner a miz012 reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miz012 Odesláno Prosinec 14 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14 Vodafone ma nejake ks mechanik skladem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.