Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Chlubírna - aneb "dnešní pošta"

Recommended Posts

Je to tak, nejprve změnili pravidlo na výkup zboží, zakoupených pouze u Alzoj...Následně si chytré hlavy řekli, že jim lidi posílají moc šrotu a upravili výkup na voucher na další nákup...takže z vlhkého snu zbyla už jen vzpomínka.

V říjnu sem takhle dal do výkupu malý senomet a dostal za něj královsky zaplaceno, že i špekulanti na fb pukali závistí, když sem jim nabídky na 3 tis. po výplatě v příštím měsíci hojně odmítal a posílal jim cenu od Alzoj.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...

No ja koukam taky po BD 4k, bud Sony X700 nebo X800 🙂

Z PSka nedostanu kloudny zvuk.
Z XSX jo, ale treba Pulp Fiction ma DTS a to mi nejde vubec :(

ALE

vzpomnel jsem si, ze mam doma HDMI --> HDMI + optika. A S TIM TO JEDE! 🙂

Zapojeno jako "mezi kus" mezi PS5 a TV.

Jenom to mam ve verzi 1.4, takze "nepouzitelny". Ale zvuk extrahuje OK.

Takze koupim to same ve verzi 2.1 a bude vymalovano.

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

sony nekupovat, pulce se to seka, ze poradne neumi ty vicevrstve BD. dle internetu vsici nakonec skonci u panasonicu. pokud nemas TV s dolby vision tak staci ub420, pokud jo tak 820ka. ta ub450 ma nejake jine vnitrnosti. hlavni vyhodou panasonicu ma bejt upscale klasickejch BD disku. uvidime az otestuju poradne. 

jinak jsem objednal par veci z US mamazonu, tak jsem zvedaf jak to vyjde cenove nakonec

Odkaz ke komentáři

V 18. 1. 2025 at 19:09, mirai_trunks napsal:

sony nekupovat, pulce se to seka, ze poradne neumi ty vicevrstve BD. dle internetu vsici nakonec skonci u panasonicu. pokud nemas TV s dolby vision tak staci ub420, pokud jo tak 820ka. ta ub450 ma nejake jine vnitrnosti. hlavni vyhodou panasonicu ma bejt upscale klasickejch BD disku. uvidime az otestuju poradne. 

jinak jsem objednal par veci z US mamazonu, tak jsem zvedaf jak to vyjde cenove nakonec

No u x700/x800 se pry v menu musi nastavit 2 polozky, aby obraz jel bez sekani....

Ja nakonec vzal zase UB450 (novy), tak vyzkousim a uvidim, ma dojit zitra... 12ku za 820ku nedam.

Nechcete nekdo z moderatoru z tohoto udelat novy tema? A presunout tam prispevky? Mozna by to zaujalo vice lidi...

Odkaz ke komentáři

• Junior Moderators

poslou nahradni zbozi, nebo samozrejme prache muzes dostat taky nebo kredit

jinak tlou z ameriky ma komplet cestinu, kdy by nekdo chtel. za litra s postou jeden poslu dal:)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu