Kamel Odesláno Únor 4 Nahlásit Odesláno Únor 4 Co si budem, bůček k jedničce byl hezčí. Tady ten neurazí, ale úplně nenadchne. Na mě už čeká v alzawallu, tak se do konce týdne pro něj vypravím. Na sběratelku kakám. Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 4 si mohl prodat se ziskemy aukro 0lne 7k++ Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 4 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 4 proc svine? das vyvolavaci cenu nakupku + poplatek aukru a at lidi prihodi kolik chteji. vtom nevidim nic spatneho Citovat
miz012 Odesláno Únor 4 Nahlásit Odesláno Únor 4 Mam v xzone nachystanou GOLDku... tak nevim jestli brat nebo ne Citovat
Kamel Odesláno Únor 4 Nahlásit Odesláno Únor 4 Tak Datart hlásí, že se můžu stavit pro demokratický ovladač Helldivers 2 esmo reagoval na 1 Citovat
Mandaz Odesláno Únor 4 Nahlásit Odesláno Únor 4 Dnešek povedený. Sběratelka výborná, má prakticky jen dvě chyby. Cenu a chybějící bůček. No a demokratický ovladač nádherný. Přijde mi i o něco těžší než obyč Kamel, Akumazensho, Tango23 a 1 other reagoval na 4 Citovat
miz012 Odesláno Únor 4 Nahlásit Odesláno Únor 4 Na truhlu jsem se taky v xzone dival... kraaaasna. A jeste ze maji 2 ks volne. Citovat
Kamel Odesláno Únor 7 Nahlásit Odesláno Únor 7 Tak kamel je bez demokratického ovladačky...nějak sem zapomněl, že Datart nemá vysvednutí na 5 dní jak Alza, ale jenom 2 dny a dneska, když sem si v klidu chtěl zajet do nákupáku, tak mi cinkla sms, že mi objednávku zrušili mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 7 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 7 kamele kamele.. tak zase nekdy priste Citovat
majoo200 Odesláno Únor 9 Nahlásit Odesláno Únor 9 Chtel bych tady podekovat @Kamel za prenechani Objednavky na KCD2 collectorky uz ji mam doma. Trosku me sere ze to nemuzu otevrit je to darek pro bratra k narozeninam ale hraju si s myslenkou diky fotkam @Mandazze si ji necham a koupim mu neco jinyho mirai_trunks reagoval na 1 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Únor 9 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Únor 9 dej Prank a věnuj jen krabicu:) Citovat
miz012 Odesláno Únor 13 Nahlásit Odesláno Únor 13 Tak mi z Datartu napsali, ze Hell ovladac nebude. Ze mi jako nahradu muzou nabidnout: 30th Anniversary Kdybyste nekdo chtel, dejte vedet, jinak necham propadnout. Citovat
miz012 Odesláno Únor 13 Nahlásit Odesláno Únor 13 Brno. Ale teoreticky to zatim neposlali, takze kdybych zavolal, muzu zmenit dodani. Citovat
headhot Odesláno Únor 14 Nahlásit Odesláno Únor 14 V 13. 2. 2025 at 11:14, miz012 napsal: Tak mi z Datartu napsali, ze Hell ovladac nebude. Ze mi jako nahradu muzou nabidnout: 30th Anniversary Kdybyste nekdo chtel, dejte vedet, jinak necham propadnout. ja mám kdyztak dva, tak mohu vymenit. V Brne budu v pondeli na dělání 3 plomb Citovat
miz012 Odesláno Únor 15 Nahlásit Odesláno Únor 15 S vymenou by asi nebyl problem - ale pozdeji... Ted s Datartem bojuju. 12.2. mi oznamili, ze nebude a nabidli mi tuto alternativu s tim, ze mam 5 dni na rozmyslenou 14.2. mi poslali mail, ze OBJ stornovali Tak to resim Neco jako Smartzid Citovat
Mandaz Odesláno Pátek ve 11:01 Nahlásit Odesláno Pátek ve 11:01 Bůček k pirátské yakuze very gut. Škoda jen opět chybějícímu držáku na disk mirai_trunks a Akumazensho reagoval na 2 Citovat
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Pátek ve 12:19 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Pátek ve 12:19 Taky kčemu, když je v balení steam klíč. jsou to kkti. nekde psalu, ze chteji podporit nepirateni her na PC. OK, ale proc to nedaj i na psko.. Citovat
Kamel Odesláno Pátek ve 13:14 Nahlásit Odesláno Pátek ve 13:14 Takže další bůček aka fejkovej bůček ebz bůčku. Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.