CiD Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Možná je to tím, že ne u každého rozhoduje grafická stránka. Pro mě je to od dob Gothicu nebo prvniho Risenu asi nejlepsi RPG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 před 17 minutami, figi-1 napsal: Jako promin ale jestli to je pro tebe hra roku tak to si asi jine hry nehral ne? Ne jenom nehodnotim hru podle grafiky nebo podle textur, hodnotim podle obsahu,pribehu a tech prkotin co tam Vavra s tymem soupli napriklad kdyz prozkoumavam oblast a beham po skalach bez bot a prelamu si nohy a nemuzu dojit do mesta bez jidla bez vseho. Tak to smekam ze neco takoveho tam je Btw hral jsem toho hodne. Mezi topky povazuju serii Dark Souls a Bloodborne nesnasim zaklinace a skyrim, ale tohle.. Tohle je uzasny co Vavra dokazal takovyhle pocit jsem zazival pri hrani Mafie 1. Nostalgie se opakuje ;) Recenze 8-10/10 mluvi za sebe. A osmicky jen kvuli bugum jinak vetsinou tech 9-10/10. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
okajos Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 sakryš tu hru si mosím kupit...taky chci mít přelámané nohy..hned jak dohraji Origins a Within 2 a Wolfa2 a/co jsem teď sehnal výměnou či koupil/...tak to už ta hra bude zadarmo až to vše dohraji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 @figi-1 Jasně nějaké detaily nejsou top, ale na podmínky vývoje nebo rozpočet si myslím, že odvedli dobrý kus práce. Jasně dalo se to lépe optimalizovat na konzolých, ale u takto obsáhlé hry asi není uplně na místě sledovat grafiku. Vždyť i Skyrimovská legenda ve výsledku nebyla nijak vizuelně hezká hra. U RPG jde o hratelnost a příběh, grafická stránka jede až ty druhé housle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
craig27 Odesláno Březen 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Před hodinou, okajos napsal: sakryš tu hru si mosím kupit...taky chci mít přelámané nohy..hned jak dohraji Origins a Within 2 a Wolfa2 a/co jsem teď sehnal výměnou či koupil/...tak to už ta hra bude zadarmo až to vše dohraji Okajos, ty máš tolik herních restů, že je ještě budeš dohánět v tom dřevěném spacáku okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2018 Za mě po mnoha letech konečně hra, která mě chytla. Zažívám u ní podobné pocity jako u prvního Gothicu před mnoha lety. Všichni sráží bugy, ale že Skyrim nebo Fallout 3/4 měly v době vydání ještě více bugů a navíc za zády obrovského vydavatele, to jen značí, že KC:D je opravdu výjimečná hra. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipeta Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Na forum.kingdomcomerpg.com píšou, že jim hra na xboxu one padá téměř pravidelně po 2 hodinách. Někdy tak že musí z xboxu vytahovat napájení, aby se zpamatoval. Takže žádali Microsoft o vrácení peněz a prý bezproblémů, že už tam těch stížností mají moře. Tady zase čtu, že spokojenost, tak nevím. Kdyby mě ta hra tak strašně nelákala tak se na ni už dávno vykašlu a jdu si užívat nádhernou Rise of the Tomb Rider, která je teď zdarma na game pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Těžko říci, já hraji na PS4 PRO a hra jede bez problému, sem tam narazím na bugy, ale to je známá věc. Nicméně kamarád hraje na standardním Xboxu One a krom avizovaných bugů nehlásí žádné jiné problémy. Eventuelně můžu vyzkoušet na svém Xbox One X a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipeta Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Jak je možné že na naprosto stejném hardweru(xbox,ps4) můžou být se stejnou hrou tak rozdílné zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Březen 2, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 Hardware ps4 a xbox je podobnej leč neběží na stejném software. Jak je vidět u PC kde při změně ovlaďače na grafiku může začít hra padat nebo naopak. Takže srovnávat to nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 2, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 před 4 hodinami, zipeta napsal: Na forum.kingdomcomerpg.com píšou, že jim hra na xboxu one padá téměř pravidelně po 2 hodinách. Někdy tak že musí z xboxu vytahovat napájení, aby se zpamatoval. Takže žádali Microsoft o vrácení peněz a prý bezproblémů, že už tam těch stížností mají moře. Tady zase čtu, že spokojenost, tak nevím. Kdyby mě ta hra tak strašně nelákala tak se na ni už dávno vykašlu a jdu si užívat nádhernou Rise of the Tomb Rider, která je teď zdarma na game pass. Já hraji na Xbox One X, konzole při hře docela funí, takže je na HW evidentně hodně náročná. Hra mi spadla 2x to je pravda, vždy ale jen do dashboardu a šla v pohodě znovu spustit. Sem tam se objeví nějaký grafický glitch, hlavně se zaseknu v křoví a musím se snažit, abych se z toho zase vymotal, ale jinak v ppohodě. Rozhodně nemohu říct, že by se jednalo o nějaké výraznější technické problémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipeta Odesláno Březen 2, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2018 před 2 hodinami, mirai_trunks napsal: Hardware ps4 a xbox je podobnej leč neběží na stejném software. Jak je vidět u PC kde při změně ovlaďače na grafiku může začít hra padat nebo naopak. Takže srovnávat to nejde. Tak jsem to samozřejmě nemyslel. Jde o to, že 10 lidem na třeba základním xboxu one ta hra běží různě(totéž podle ohlasů na ps4). Přitom všechny základní xboxy one mají stejný hardware i software. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tofi Odesláno Březen 7, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2018 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipeta Odesláno Březen 8, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2018 Tak to vypadá, že ani tenhle týden ten patch 1.3 nebude. Maximálně zítra a pak už mají zase kluci volný víkend. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zipeta Odesláno Březen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 Prodává se Kingdom Come v jiných regionech bez češtiny? Mám možnost koupě z druhé ruky a nechci koupit nějakou čínskou verzi bez lokalizace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liborpoulik Odesláno Březen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 Prodávají se i verze kde čeština není, viděl jsem už několik nabídek. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 28, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 Podle mě jsou jazyky všechny všude - v menu hry je možnost vybrat jazyk titulků i řeči... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Březen 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2018 Hele fakt nejsou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 30, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2018 V menu hry mohu vybrat jazyk mluvené řeči angličtina, němčina a francouzština a titulků pak daleko více včetně češtiny, španělštiny, polštiny a mnoha dalších. Jestli ale vyšla hra pro různé regiony v dalších jazykových mutacích, to nevím. Na druhou stranu si nemyslím, že by měl Vávra peníze na další jazyky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Březen 30, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2018 Jaky dalsi jazyky? Bavime se o tom, ze existuji verze, kde je mene jazyku - tj. kde nejsou treba ty cz titulky. A takova verze opravdu existuje. Tak aby si na to ten tazatel dal pri kupovani pozor. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Březen 31, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Myslel jsem to tak, že dabing v angličtině, francouzštině a nemčině je konečný výčet, a tedy žádné další nejsou a z toho jsem usoudil, že všechny distribuce mají tyto jazyky a k tomu sadu titulků, které tolik dat nezabírají. Předpokládal bych, že pro zjednodušení distribuce bude všude všechno, nenapadlo by mě, že pro některé regiony bude Warhorse hru konfigurovat jinak, tj. osekávat sadu jazyků - každá specifikace či konfigurace jsou další náklady. Pokud tomu tak je, jako že evidentně ano, když to říkáte, beru, nevěděl jsem, ale překvapuje mě to. Teď trochu z jiného soudku - velikonoční patch! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Jasne, v pohode. Pekny, ze vyjde patch, ve kterym budou novy sestrihy a velikonocni vajicka. Ale chtelo by to zapracovat na jinych vecech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figi-1 Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Take kraviny to nikdoho nezajima at pridaji hd textury atd vylepsi vsechny bugy hlavne ze na pc hd textury vydaji a na konzole nic. Nechapu. okajos reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DogVader Odesláno Březen 31, 2018 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2018 Presne. Myslim, ze Xko by zvladlo lepsi textury. A tenhle velikonocni patch na xbox stejne vyjde az na Vanoce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Duben 1, 2018 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2018 Já si myslím, že s dobrou optimalizací by Xko zvládlo určitě lepší textury. Problém je, že už teď dost funí (ventilátor) - HD texture pack na konzole asi nevyjde (alespoň prozatím), protože by to konzole při současném stavu (ne)optimalizace prostě neutáhly, myslím si já. Jinak souhlas - přidají pomlázku do realistické hry, která odráží zbraně jako palcát (totální kravina samozřejmě), namísto aby řešili bugy, optimalizaci, grafické glitche, atd. Na druhou stranu musím říci, že od verze 1.3 mi už hra nespadla nikdy a s bugy se prakticky už nesetkávám. Myslím, že z nejhoršího už je hra venku. Škoda, že neměli kluci o měsíc víc a nevyšla hra v tomto stavu. Na druhou stranu - prodává se dobře a na všem se pracuje, takže za mě ok :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.