Moderators drak3go Odesláno Duben 27, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 27, 2018 Očekávané pokračování dobrodružství Lary Croft na sebe nenechalo dlouho čekat a dnes SQAURE ENIX odtajnil podobu chystaných edic, mezi kterými nechybí ani obsahem bohatá Ultimate Edice. Já už mám svoji zarezervovanou, jak na tom budete vy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Duben 28, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Dáse tato edice předobjednat v čr? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Duben 28, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2018 Nikde jsem ji u nás zatím prodávat neviděl, ale po vzoru Ultimate Edice FFXV bych tipoval, že bude exkluzivně pro SE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda007 Odesláno Duben 29, 2018 Nahlásit Share Odesláno Duben 29, 2018 Jako za ´normálnější´ cenu bych uvažoval a vzal jí, za cenu přes 5000 Kč nikoli... Ale edice vypadá solidně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-Pavel- Odesláno Červen 9, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 9, 2018 Našel jsem v čr jen Shadow of the Tomb Raider Crof Edition https://www.xzone.cz/nahledxbox360.php3?idg=2434 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 10, 2018 Tak v JRC mají Croft,Croft deluxe,steelbook a steelbook deluxe edice http://www.jrc.cz/vyhledavani?q=Shadow+of+the+Tomb+Raider Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Steel je doma i s litho a je parádní Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Jo,jo,taky je už doma. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 25, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 I já už ho mám, ale dávat fotku už je teď celkem zbytečné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 25, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 25, 2018 Nic čím můžeš nekoho ♥♥♥ a potrápit není zbytečné Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majoo200 Odesláno Srpen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Cus, odkud berete tu collectorku a na kolik vas vyjde? Docela o ni premyslim ale v CZ nejde sehnat. Ze bych vzal s nekym postovny na pul. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Srpen 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 27, 2018 Přímo ze SE Storu, cena €199.99 +doprava do ČR €20.99 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Září 3, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 3, 2018 Co na ní říkáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2018 Škoda že je to jenom customka, kdyby to šlo do prodeje, tak je to nejzajímavější limitka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2018 Njn custom ale na ebay je 40 prihazujicich a cena přes 7tis $ ;) Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2018 Každý den ty příhozy sleduju, teď už to tolik nestoupá. Stále čekám jestli Drak vyhraje aukci za těch svejch 8 000 dolásků perrek, panzpohadky a Rowan reagoval na 1 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 4, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 4, 2018 Tak jen sleduj, ale nepřihazuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 No do řiti nějakej ogar mi ji vyfoukl v poslední vteřině Kamel reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Draku tak to mě mrzí, fandil sem ti, aby se dostala do Čech :-(. drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Jako vážně jsi prihazoval?Odesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Září 5, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 No jasně, a když vidím ten poslední čas na vteřinu přesně s koncem aukce, to měl určitě nastavený nějaký auto bot. Zkusím ještě napsat na M$ a SE, jestli by neudělali ještě jednu. Já to nevzdám, naděje umírá poslední Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Jsi hovado ale vzhledem k tomu že se chvilku už známe mě to nepřekvapuje a nedokážu si představit nikoho jiného kdo by to u nás v tom malým českým rybníčku měl mít nárok na tento kousekOdesláno z mého SM-G965F pomocí Tapatalk drak3go reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
meidevil Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Tak to by bylo super kdyby se ta konzole dostala do Čech. Ani jsem netušil, že je zde tolik borců do limitek.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Září 5, 2018 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 Lidi,mě bohatě stačí,že mám už doma tuhle hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Junior Moderators mirai_trunks Odesláno Září 5, 2018 Junior Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2018 kdes to vycooroval? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.