Moderators drak3go Odesláno Květen 20, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2018 Za pár dní vychází Dark Souls Remastered a na japonském Amazonu se nečekaně objevila možnost předobjednat limitovanou trilogii: [LINK] Musí jít o nějaké zrušené předobjednávky a hádám, že tato možnost tam moc dlouho nebude. Kdo o této edici uvažuje, ať neváhá. Velmi silně pochybuji, že bude dostupná u nás. S dodáním do ČR přímo Amazonem a všemi formalitami kolem to vychází na cca 61.000 JPY. mirai_trunks reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Květen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 hele me to naskocilo na cenu 81jpy :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamel Odesláno Květen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 Kolik to je v CZK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maram45 Odesláno Květen 24, 2018 Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 100 JPY je cca 21 CZK, takže něco přes 12000 CZK? To je fakt přehnané Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Květen 24, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Květen 24, 2018 Jak jsem psal, s cenou Amazonu a dopravným, balným a importními poplatky do ČR něco málo přes ¥ 61,000, což je zhruba 12.000 Kč (v závislosti na kurzu měny banky, kterou máte). Když vezmu v potaz, že produkt samotný stojí ¥ 49,800 (tj. cca 10.000 Kč), tak s dopravou a vším kolem z Japonska (kde jedině se to dá sehnat) mi to příjde úplně v pohodě. To, jestli produkt samotný má hodnotu 10.000 Kč nebo ne je věcí osobní preference, za mě je to stále exkluzivita, nikde jinde neprodejná a při pohledu na ceny na eBayi je to prostě must have. Mimochodem dnes to Amazon poslal a ve středu to mám doma Kamel a mirai_trunks reagoval na 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 4, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Tak edice je doma, doprava z Japonska ke mně domů trvala celých 5 dnů (!) a k mé velké radosti nikde neuvízla a dostala se mi do rukou bez viditelného poškození. Musím říct, že je to paráda, po dlouhé době konečně zase edice, kdy má člověk pocit, že za utracené peníze dostal adekvátní obsah. Celá bedna váží přes 13 kg (!), uvnitř žádné laciné plastové náhražky, všechno je propracované do nejmenších detailů. Holt Japonci si pro své fanoušky umějí udělat kvalitní kousky Set těch 9 blu-ray disků v rozkládacím obale vypadá famózně, je to pravá souls kolekce. Za mě tato edice dostává palec nahoru. mirai_trunks, Lomykar, Maram45 a 1 other reagoval na 4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rowan Odesláno Červen 4, 2018 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Kloboucek kamaráde...jen tedy ještě nikoho nenapadlo dát ty zarazky do sebe opačně to je teprve bomba.....limitace? Není udána že...No já snad tento týden.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators drak3go Odesláno Červen 4, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2018 Ale jo, v tomto videu se o to Japonci pokoušeli (cca v 19. min.), ale moc jim to nešlo Jinak číslovaná ta edice není a o limitaci celkového nákladu jsem neslyšel. Rowan reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.