eRik Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 ja objednal na originalkach a zacvakal rovnou. fpatek bych mel hrat, prej v INDONESII tomu rikam nadrzenost , JA VČERA ODEMYKAL TOTO: https://www.rockstargames.com/newswire/article/60516/Earn-the-Stone-Hatchet-in-GTA-Online-and-Red-Dead-Redemption-2 A TOTO https://www.rockstargames.com/newswire/article/60320/Uncover-the-Double-Action-Revolver tak jsem zvedavej, jakou to bude mit silu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Říjen 10, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2018 Dobra indonesie Ja furt vaham..libi se mi steelbook ale 2700 je nejak moc..posledni dobou stejne nemam cas hrat, takze si ji koupim az na vanoce a nejspis bazar Verim tomu ze to bude pecka,jednicku miluju, ale vyvalit 1600 za hru a min. 1400 za season pass je na me asi trochu moc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 26, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Moje ocekavani ohledne sberatelskeho boxu RDR 2 nebylo vysoke, tak trochu jsem se i bal, jake blbosti uvnitr budou a hlavne jak lacine to bude pusobit. Vice jsem se mylit nemohl... i kdyz nejde o nejlepsi sberatelku na svete, je prekvapive kvalitni. Truhlicka je kovova vcetne separatniho zamku s klickem, dojem z kazde krabicky uvnitr je vynikajici. Neni to obycejny tenky papir, ale drzite v ruce fakt poctivej kus materialu. Kazdy detail je promysleny a je radost uz jen k te novotou zarici edici privonet. Za me rozhodne jedna z tech povedenejsich edic poslednich let Steelbooj neni soucasti edice, ten byl soucasti Ultimate verze hry. Sberatelka se prodava (prodavala) samostatne, hru je (bylo) nutne dokoupit zvlast. djbrouk, rkolarik a mirai_trunks reagoval na 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pav.libal Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Sakra to vypadá moc dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 maj gaaat, kde je moje hra, nekde na poste v praze pobočka: NASE* SI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rkolarik Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Já ji právě k sobě do kanclu dovezl z obchoidu i s plakátem a klíčenkou...dnes to v práci zabalím dřív Martinoslav reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 K cemu je vlastne takovej sberatelskej box dobrej? Kdyz v nem neni ta hra a stoji to 2800 Kc. Nejak nechapu smysl. Manoust reagoval na 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 26, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 To je blbost pro posahany blazny jako jsou nekteri tady na foru, vcetne me Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drhanscz Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 ok, tak to jsem chapal asi dobre Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lano Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 A tim,ze tam neni hra, si ji kazdej muze sparovat s hrou podle svyho prani a obchodnikum jich zbude min na sklade Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Vypada hezky, kazdopadne to, ze se prodavaji sberatelky bez samotne hry mi nejde do palice, to fakt nepochopim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
krtek6 Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 jak je ta krabica vůbec velká? můžeš si to někde vystavit nebo to máš jako hodně velký těžítko na podlahu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 26, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 Muzes to dat normalne na policku, krabice je sice krapet vetsi, ale je mensi nez treba podobny box z Uncharted 3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Říjen 26, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2018 před 27 minutami, Manoust napsal: Vypada hezky, kazdopadne to, ze se prodavaji sberatelky bez samotne hry mi nejde do palice, to fakt nepochopim. jsem toho samyho razeni, podle me trosku rockstar prebral praktiky ubisoftu, chcete hru? tak si za ni dejte skoro 5000 a proc? protože ve sběratelce není ani hra, ani kod na ps store!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Mě se líbí ta mince, karty a odznaky. Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Říjen 27, 2018 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Mě se moc líbí ty karty, ale kvůli nim si to kupovat fakt nebudu Jinak unboxing video deatilní zde : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Ty karty jsou good ale nekoupil bych je protože jich je 54. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Martinoslav Odesláno Říjen 27, 2018 Autor Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 Napis do R* jaky to jsou kaketi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Říjen 27, 2018 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2018 To nee protože čekám na ultimate edici. Ta mi má dorazit příští týden v pátek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djbrouk Odesláno Listopad 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2018 Taky jsem včera ultimate objednal v Anglii,takže čekám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
numi Odesláno Listopad 1, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2018 Mě napsali že to nebude tento pátek ale až příští úterý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gibbs Odesláno Listopad 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2018 Tak co kto to už hraje a komu sa pošťastilo dostať Tuberkulózu ? ešte som to kompletne neprešiel ale predpokladám ze sa to nedá vyliečit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Listopad 20, 2018 Nahlásit Share Odesláno Listopad 20, 2018 Hraj a uvidis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Prosinec 13, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 13, 2018 xzone i židjrc přidávájí k obyč verzím jako dárek steelbook zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eRik Odesláno Prosinec 14, 2018 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 14, 2018 … nekomentuju ani. kde mam ja ten stelbook DÁ NĚKDO NĚJAKÝ ONLAJNY??? DOCELA MI JDE TEN AUTOAIM, ALE FREEROAM EVENTY NEVYHRAVAM UPLNE CASTO!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.